Έγκλημα στο Ελληνικό: Χάνει την δουλειά του ο ταξιτζής! Του παίρνουν την άδεια! Ραγδαίες εξελίξεις

Κοινοποίηση:
1

Έγκλημα στο Ελληνικό: Ο ταξιτζής, δήλωσε μπροστά στις κάμερες, ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ πέταξε έξω από το ταξί του την αιμόφυρτη γυναίκα…

Οργή ξεχειλίζει το διαδίκτυο κι όχι μόνο, για τον ταξιτζή που πέταξε έξω από το ταξί την 50χρονη, την οποία πυροβόλησε και τελικά σκότωσε ο σύντροφός της, λίγα λεπτά πριν αυτοκτονήσει, την ώρα που εκείνη ψυχορραγούσε στο πεζοδρόμιο.
Ο ταξιτζής , δήλωσε μπροστά στις κάμερες, ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ πέταξε έξω από το ταξί του την αιμόφυρτη γυναίκα…

Το ΣΑΤΑ καταδίκασε το περιστατικό και ζητεί από το αρμόδιο υπουργείο να πάρει την άδεια του ταξιτζή, ενώ τον διαγράφει κι από τον κλάδο.

Η σχετική ανακοίνωση:
«Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.

Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του οδηγού ταξί και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.

Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. οι μάγκες να διαλέξουν τρεις σφαίρες οι τρεις κεφτέδες πέστε μου Όσο αφορά τις Βουλγάρες τις Τουρκάλες τις Αλβανίδες όλες τις μαλακισμενες ας παν να γαμηθούνε.

  2. ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙ…………………….

  3. Τι λετε ρε ηλιθιες ορνιθες ;;;;
    Λες και χρωστανε τιποτα οι Ελληνες πολιτες να εμπλεκονται και να συμμετεχουν σε σφαγες αλλοδαπων σκουπιδιων
    Επρεπε να φαει καμια σφαιρα και αυτος για να μιλησετε λογικα , πανιβλακες ;;;;;;
    Η’ μηπως θα του πληρωνε κανεις το πλυσιμο του ταξι του με το οποιο βγαζει το ψωμι του ;;;;;
    Να σφαζονται και να πυροβολουνται οσο θελουν τα αποβρασματα , αυτο μας ελειπε να πρεπει και να βοηθαμε κιολας, ραγιαδομαλακες αριστεροστροφοι …
    Ολοκληρη συμμορια ειχε πισω της η βουλγαρα απατεωνας , πηγαν και λεηλατησαν το σπιτι του μακαριτη μετα …. επρεπε να ρισκαρει τη ζωη του και ο ταξιτζης ;;;; πατε καλα ρε ;;;;

  4. Είπε ότι την έβγαλε έξω από το ταξί, γιατί σπάστηκε από τα αίματα μέσα-έξω. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι αλλά η γυναίκα ψυχοραγούσε και τον ένοιαζε μόνο να μη λερωθεί κάτι. Επίσης εκτός από την απάθεια του δείχνει να διασκεδάζει με το σκηνικό και λίγο πολύ να κοροϊδεύει την πεθαμένη. Τι έχετε πάθει ρε ? Κάποτε οι Έλληνες φορούσαν παντελόνια… Τόσο πολύ το συμφέρον σας κοιτάτε όλοι και ο δίπλα να πάει να ψωφήσει??

  5. Τώρα θα έχει όλο τον χρόνο της μίζερης ζωής του να μάθει τα αυτονόητα.Να μάθει να σταματάει αιμορραγίες έστω να τις ελαχιστοποιεί και να είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΜΟΥΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ!!!!!!!!!!!!!!

  6. Το ελάχιστο που έπρεπε να κάνει ήταν να την πάει στο νοσοκομείο ακατονόμαστε με 5 τελείες.

  7. Τι γίνεται πάλι συντονιστή; Τα τρώει η μαρμάγκα τα σχόλια; Δεν συμφέρει η αλήθεια έτσι;

    1. γιατί νόμιζες ότι είναι σάιτ ενάντια σε όλους?αν προσέξεις κάποια πρόσωπα ούτε καν τα αγγιζουν

  8. Ο ταξιτζής έως όφειλε,και φυσικά όπως πράττουν όλοι οι οδηγοί στους δρόμους,έπρεπε να επιληφθεί ΑΜΜΕΣΑ της δολοφονίας,αφοπλιζοντας με διάφορες πολεμικές λαβές,τον δολοφόνο,και έπειτα να προσφέρει ΑΜΜΕΣΑ τις πρώτες βοήθειες,στο δολοφονημένο θύμα,είναι υποχρεωμένος άλλωστε!

  9. Το θέατρο του παραλόγου!!!!! Εντ μεταξύ όλοι αυτοί που κράζουν στο διαδικτυο,οι λεγόμενοι ηρωες,το σκατό τους θα είχε φτάσει στην κάλτσα.Ακομα θα έτρεχαν μόλις άκουγαν το με σκοτώνει!!!!!!

  10. Το γυαλί το ντιζαινατο σε μαρανε αθλιο υποκείμενο

  11. Ο ορισμος του κλασικου τρομπα ταριφα,και εμφανισιακα…

  12. πραγματικά αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του ταρίφα,ακούς εκεί να διώξει την τραυματισμένη γυναίκα απ’το ταξί του,αντί να χρησιμοποιήσει τις άπειρες γνώσεις που έχει ως Έλλην ταρίφας και να την χειρουργήσει επί τόπου

    1. Είσαι θεός μεγάλε λογιστα!!!!! Τα είπες όλα…………

  13. Ο ταξιτζής δεν μπορούσε να προσφέρει τίποτα. Την είχε Ίδη πυροβολήσει ο μακαρίτης.. απλά αντί να πεθάνει στο ταξί πέθανε έξω. Δεν χρειάζεται τόση αυστηρότητα χωρίς λόγο.

  14. KANTE ENA ΓΚΑΛΟΠ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΔΧ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΤΑΞΙ ,ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ,ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ………………………ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟ ΠΛΕΡΩΣΑ

  15. Ρε μαλιστα…αυτο το συμπερασμα εβγαλες απο ολο το σκηνικο?? Αμα σε πυροβολαγε καποιος και ετρεχες να σωθεις και με εβρισκες τυχαια, πως θα σου φαινοταν αντι να σε σωσω να σε κρυψω εγω σε εδιωχνα??? Καταλαβαινεις τι λες?? Τι λογικη ειναι που εχετε ρε νεοελληνες??

  16. χάνει το μεροκάματό του ένας άνθρωπος επειδή ήθελε να σώσει την ζωή του από πυροβολισμούς, ωστόσο οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλβανοί λαθρομετανάστες, τρομοκράτες, αναρχικοί.

Comments are closed.