Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Στο εδώλιο ο ανήλικος από τους τρεις δράστες της δολοφονίας του άτυχου Νικόλα

Κοινοποίηση:
n_3

Στο εδώλιο του Δικαστηρίου Ανηλίκων αναμένεται να καθίσει ο ένας εκ των τριών ληστών που ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου έστησαν το σκηνικό του θανάτου στου Φιλοπάππου με θύμα τον 25χρονο φοιτητή Νικόλα Μουστάκα.

Ο ανήλικος Younas Imtisal, λίγο πριν τις 9 το πρωί της επόμενής Τρίτης 22 Ιανουαρίου, θα μεταχθεί από το σωφρονιστικό κατάστημα όπου βρίσκεται προφυλακισμένος στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Αθηνών προκειμένου να λογοδοτήσει για τις πράξεις που πήραν με τον πιο άγριο τρόπο τη ζωή του νεαρού Νικόλα και βύθισαν στο πένθος και τη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο δικαστήριο θα παραστούν και οι γονείς του άτυχου φοιτητή οι οποίοι όλους αυτούς τους μήνες με επιμονή και αξιοπρέπεια έχουν ξεκινήσει αγώνα προκειμένου να κινητοποιηθούν οι μηχανισμοί της Πολιτείας στο θέμα της ασφάλειας έτσι ώστε για να μην θρηνήσουν και άλλες οικογένειες τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Μια ληστεία που κατέληξε στο θάνατο ενός 25χρονου ανθρώπου. Το έγκλημα στο Φιλοπάππου με θύμα τον 25χρονο Νικόλα Μουστάκα φαίνεται πως εξιχνιάστηκε. Λίγες ώρες αφού δυο Πακιστανοί κι ένας Ιρακινός προσήχθησαν στην Ασφάλεια, ομολόγησαν πως εκείνοι λήστεψαν τον 25χρονο και την 23χρονη φίλη του από την Πορτογαλία. Αρνήθηκαν όμως ότι δολοφόνησαν τον άτυχο φοιτητή.

Έχουν ομολογήσει για τη ληστεία και οι τρεις συλληφθέντες. Παραδέχτηκαν πως λήστεψαν το ζευγάρι τον Δεκαπεντάγουστο στου Φιλοπάππου αλλά αρνούνται ότι δολοφόνησαν τον Νικόλα Μουστάκα μπροστά στα μάτια της 23χρονης συντρόφου του.

Η ανάκρισή τους ήταν πολύωρη. Κατά τη διάρκειά της, “έσπασαν” και οι τρεις. Πρώτα ο ένας, μετά οι υπόλοιποι. «Τον απειλήσαμε με ένα μαχαίρι και ένα σπασμένο μπουκάλι. Προσπάθησε να μας αποφύγει και έπεσε στο κενό. Δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε», ισχυρίστηκαν, μεταξύ άλλων, σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, οι τρεις δράστες κατά την ανάκρισή τους αναφερόμενοι στην πτώση του 25χρονου στο κενό που του κόστισε τη ζωή του.

Προσπάθησαν να διαφύγουν μετά το έγκλημα στου Φιλοπάππου
Μετά από συντονισμένες έρευνες, η αστυνομία φαίνεται ότι έφτασε στην άκρη του νήματος για να βρει εκείνους που ευθύνονται για το θάνατο του 25χρονου Νικόλα Μουστάκα, του 25χρονου που σπούδαζε στη Γλασκώβη και είχε έχει διακοπές στην Ελλάδα για να περάσει χρόνο με την 23χρονη φίλη του που εργάζεται στη χώρα μας.

Το βράδυ της Πέμπτης (23.08.2018) έγινε γνωστό ότι η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει, να εντοπίσει και να προσαγάγει στη ΓΑΔΑ τρεις υπόπτους.

Οι Πακιστανοί, που είναι ηλικίας 17 και 28 ετών, συνελήφθησαν στον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από τη χώρα, ενώ ο Ιρακινός εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας. Οι τρεις απενεργοποίησαν τα κινητά τους μετά το θάνατο του 25χρονου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: