Έγινε viral όταν του έπεσε το κινητό ενώ έκανε παραπέντε, πήρε καινούριο και… το πέταξε κι αυτό σε ζωντανή σύνδεση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Το βίντεο με την πτώση του κινητού του, ενώ έκανε παραπέντε, γνωστό ως αλεξίπτωτο πλαγιάς, και προσπαθούσε να βγάλει selfie έγινε viral, με περισσότερα από 15 εκατομμύρια views.

Ο Οδυσσέας Δάρρας αυτή τη φορά επανήλθε θεαματικά κάνωντας σε ζωντανή σύνδεση παραπέντε πάνω από τις παραλίες της Καλαμάτας στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon.

“Είμαστε στα 550 μέτρα πάνω από την παραλία της Καλαμάτας, είναι η καλύτερη πτήση που μπορεί να ζήσει ένας πιλότος, το προτείνω σε όλους. Οι πρωινές πτήσεις είναι οι καλύτερες. Είμαστε απευθείας, είμαι ο άνθρωπος με το κινητό. Μιλάω από ένα smartphone, ότι προσπάθησα να κάνω και την άλλη φορά να τραβήξω ένα βίντεο με το κινητό μου, έχω πάντα μια φωτογραφική στο κράνος, αυτή μας έσωσε και μας έκανε viral. Το βίντεο με την πτώση του κινητού έχει 15 εκατομμύρια views σε τρεις εταιρείες” ανέφερε ενώ βρισκόταν εν πτήση.

“Έχω μια έκπληξη για το τελείωμα, επειδή πολλοί δεν χάρηκαν από την πτώση του κινητού, έτσι αποφάσισα να σας χαρίσω μία ακόμα! Θα ρίξω το κινητό!” και πέταξε το κινητό το οποίο κατέγραφε μέχρι να πέσει στη θάλασσα.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το βίντεο από την πρώτη πτώση του κινητού:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: