Έγγραφο-φωτιά: Από το 2017 οι κάτοικοι των Αραχωβιτίκων ζητούσαν από τον Δήμαρχο την διάνοιξη της παραλίας!

Κοινοποίηση:
------------------KATOIKOI-EGRAFOUntitled-1

Νέο κύκλο αποκαλύψεων ξεκινάει από σήμερα το Achaia News.gr δημοσιοποιώντας έγγραφα-φωτιά για την αποκλεισμένη παραλία των Αραχωβιτίκων, όπου βρίσκεται και η βίλα της οικογένειας του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.


Οι κάτοικοι της περιοχής, μέσω υπογεγραμμένης επιστολής τους που αποκαλύπτει σήμερα το Achaia News.gr, ζητούσαν ήδη από το καλοκαίρι του 2017 (και με τρόπο επίσημο) από τον ίδιο τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη να απελευθερωθεί η παραλία στα Αραχωβίτικα, αλλά ο Δήμος Πατρέων όπως αποδεικνύεται, δεν έκανε τίποτα!
Και έτσι, η απαράδεκτη αυτή κατάσταση στα Αραχωβίτικα, συνεχίζει ίδια και απαράλλαχτη, έως και σήμερα!

Το έγγραφο που απέστειλαν οι κάτοικοι των Αραχωβιτίων στον Δήμο Πατρέων, με αριθμό πρωτοκόλλου από τον Δήμο 82526/Ε2131/05-07-2017. (Για ευνόητους λόγους, έχουμε αποκρύψει τις υπογραφές των κατοίκων)

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2017 ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ  ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΤΑ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ; 

Όπως προκύπτει από το έγγραφο που αποκαλύπτει σήμερα το Achaia News (με αριθμό πρωτοκόλλου του Δήμου 82526/Ε2131/05-07-2107), ήδη από τον Ιούλιο του 2017 (συγκεκριμένα 05-7-2017) οι κάτοικοι των Αραχωβιτίκων είχαν ζητήσει επίσημα από τον ίδιο τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, να ενεργήσει τα νόμιμα ώστε να γίνει η διάνοιξη του θαλασσίου μετώπου από την πολυκατοικία Παπασπυρόπουλου έως τα «Λιβαδάκια» με την κατασκευή πεζοδρόμου.

Οι κάτοικοι μέσω της επιστολής που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το Achaia News.gr είχαν καταγγείλει ότι «σε μήκος περισσότερο από ένα χιλιόμετρο δεν υπάρχει δίοδος στη θάλασσα, καθώς οι  ιδιοκτήτες του θαλάσσιου μετώπου παράνομα και καταχρηστικά έχουν κλείσει ακόμα και τα χαντάκια στερώντας στους συμπολίτες τους την πρόσβαση στην θάλασσα.»

Και επίσης ζητούσαν «την διάνοιξη του θαλασσίου μετώπου της περιοχής, με την κατασκευή πεζοδρόμου». 

Όπως λοιπόν αποδεικνύεται περίτρανα, ο Δήμαρχος Πατρέων από τον Ιούλιο του 2017,δηλαδή τρία ολόκληρα χρόνια μετά την αγορά της βίλας της οικογένειας Πελετίδη που βρίσκεται στην αποκλεισμένη παραλία Αραχωβιτίκων, έχει ενημερωθεί επισήμως από τους κατοίκους για το αποκλεισμένο θαλάσσιο μέτωπο των Αραχωβιτίκων.

Και όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα, ο Δήμος Πατρέων δεν προέβη σε καμία κίνηση ή πρωτοβουλία για τη διάνοιξη της παραλίας! 

-Γιατί άραγε;;;

Ενδιαφέρουσες όμως αποκαλύψεις επιφυλάσσει το Achaia News.gr σχετικά και με το έγγραφο που διέρρευσε ο Δήμος Πατρέων, σύμφωνα με το οποίο στις 17 Ιουλίου 2018 είχε διαταχθεί το πολεοδομικό γραφείο να πραγματοποιήσει έρευνα για τις καταπατημένες παραλίες της περιοχής, ανάμεσα στις οποίες είναι και τα Αραχωβίτικα.

Πώς γίνεται δηλαδή, τέσσερα ολόκληρα χρόνια  μετά την έναρξη της θητείας Πελετίδη ως Δήμαρχος Πατρέων, να θυμηθεί ο Δήμαρχος να στείλει σχετικό έγγραφο προς το πολεοδομικό γραφείο, την συγκεκριμένη ημερομηνία, αν και έπρεπε να το είχε κάνει …κάποια  χρόνια νωρίτερα; 

Από αύριο, το Achaia News επιφυλάσσεται να κάνει αποκαλύψεις γύρω και από αυτό το περιβόητο έγγραφο… 
Μείνετε συντονισμένοι…

Achaia News 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: