Έβρος: Περίεργες διελεύσεις ημίγυμνων λαθρομεταναστών στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα

Κοινοποίηση:
1-1568536238

Μετά το περιστατικό εντοπισμού λαθρομεταναστών οι οποίοι φορούσαν μόνο τα εσώρουχά τους, ακόμη ένας εντοπισμός ομάδας ατόμων, προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας.

Πρόκειται για 14 άτομα, τα οποία εντοπίστηκαν πριν τρεις μέρες στο Ορμένιο και ήταν γυμνοί από τη μέση και πάνω, ενώ φορούσαν υποδήματα και παντελόνια.

Στους αστυνομικούς υποστήριξαν ότι εκτός ελληνικού εδάφους άγνωστοι τους έγδυσαν και τους οδήγησαν σε ελληνικό έδαφος.
Επειδή όμως οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά με την συγκεκριμένη υπόθεση, αρχικά έκαναν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, όπου εντοπίστηκαν τα ρούχα των λαθρομεταναστών και μάλιστα σε λίγα μέτρα απόσταση από το σημείο εντοπισμού τους, ενώ στη συνέχεια από τις ερωτήσεις που έκαναν στους λαθρομετανάστες, δεν προέκυψε κάτι το συγκεκριμένο για κακοποίηση τους.

Η αστυνομία θεωρεί πιθανό οι λαθρομετανάστες να μην έχουν υποστεί βία, ενώ δεν είχαν σημάδια κακοποίησης στα σώματά τους και να προχώρησαν στην καταγγελία ύστερα από υπόδειξη των διακινητών τους.

Πάντως για την προηγούμενη υπόθεση της 12η Σεπτεμβρίου, έχει σχηματιστεί και δικογραφία.

Τότε ομάδα 20 λαθρομεταναστών είχε εντοπιστεί στο σταθμό του τρένου στο Ορμένιο. Όλοι τους, φορούσαν μόνο τα εσώρουχά τους και είχαν υποστηρίξει ότι είχαν κακοποιηθεί από Βούλγαρους σε Βουλγάρικο έδαφος και στην συνέχεια τους έστειλαν στην Ελλάδα. Στην υπόθεση είχε ενεργό ρόλο και η Frontex, ενώ το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών ενημέρωσε και το υπουργείο εξωτερικών της Βουλγαρίας.

Οι Βούλγαροι πάντως αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή, υποστηρίζοντας ότι οι μετανάστες πέρασαν από την Τουρκία στην Ελλάδα. Για να περάσουν όμως από την Τουρκία στην Ελλάδα ή θα έπρεπε να κολυμπήσουν κόντρα στο ρεύμα του Έβρου για 15 – 20 χιλιόμετρα ή το έκαναν με άλλο τρόπο (δεν μπορούμε να τον φανταστούμε), καθώς από τον Δίλοφο μέχρι και το Ορμένιο η Ελλάδα συνορεύει με τη Βουλγαρία.

Πληροφορίες από: thrakinea

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Kαλά δασκαλεμένα από τις ΜΚΟ τα ισλαμολαθροεποίκια μας….γνωρίζουν πως αν συλληφθούν γυμνοί ή ημίγυμνοι θεωρούνται πολιτικοί πρόσφυγες(!!!) και τυγχάνουν άλλης αντιμετώπισης ως προς το άσυλο….Η περίπτωση στα Βουλγαρικά σύνορα έχει γίνει προ αρκετού καιρού…και δεν είναι και σίγουρο πως έγινε έτσι….Δυστυχώς είναι πλέον παγκοσμίως γνωστό πως γ@μιόμ@αστε(!) και πλακώνουν όλο και περισσότεροι γύφτοι του πλανήτη….

  2. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΥΡΜΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ κΩΛΩΝ, ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΟΙ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΙ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ……. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΄΄ΚΑΛΛΗ΄΄ ΤΟΥΣ (ΜΠΛΙΑΧ, ΛΕΩ ΕΓΩ), ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΓΑΜΠΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ΄΄, Ή ΟΧ,Ι ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ΄΄ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ, ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;;

Comments are closed.