Έβρος: Πέρασαν ανενόχλητοι τα «σύνορα» και κάνουν ηλιοθεραπεία

Κοινοποίηση:
1

Η παρουσία λαθρομεταναστών σε παρέβρια χωριά δεν αποτελεί ασφαλώς είδηση και οι κάτοικοι τους αλλά και ολόκληρου του νομού Έβρου γενικότερα, είναι συνηθισμένοι μη μπορώντας να κάνουν και τίποτα άλλο.

Οι συγκεκριμένοι που απεικονίζονται στη φωτογραφία, από το Evros-News.gr δεν πρόκειται για πρόσφυγες φυσικά, αφού ελάχιστοι είναι πλέον αυτοί που περνούν από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου στην Ελλάδα, αλλά ξεκάθαρα για λαθραίους μετανάστες (ποιος ξέρει από που) οι οποίοι πέρασαν από τον αφύλακτο Έβρο.

Κι επίσης, μέχρι τώρα το 2018 είναι πολύ περισσότεροι από τις 12.000 που επίσημα ανακοινώνεται.
Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το χωριό Ορμένιο του Τριγώνου και συγκεκριμένα την πλατεία και “τραβήχτηκε” στις  14:48, της 5ης Οκτωβρίου.

Ανενόχλητοι και άνετοι, όπως άλλωστε πέρασαν και τον Έβρο, οι μετανάστες, κάνουν… ηλιοθεραπεία στην πλατεία του Ορμενίου.

Στη συνέχεια θα αιτηθούν όπως ορίζει η π΄’αγια διαδικασία, πολιτικού ασύλου, επικαλούμενοι χίλιους διαφορετικούς λόγους, και στη συνέχεια απλώς θα εξαφανιστούν με κατεύθυνση την περίφημη ενδοχώρα

Την ίδια ώρα η Ελλάδα αργοσβήνει, με τα σενάρια να μιλούν για χώρα των 6,5 εκατ. ατόμων το 2050, και τουλάχιστον 250.000 αμβλώσεις το χρόνο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ Ε.Ε. ,ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ . ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ 200 ευρω ΤΟΝ ΜΗΝΑ , ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕ 100 .– ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΔΟ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΟΥΠΡΑΣ , ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ .

  2. o στρατός δεν ειναι υποχρεωμένος να φυλάει τα σύνορα ? δηλαδή δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν , η ο Καμένος εχει δώσει εντολή να μην φυλάσσετε ο εβρος η ειναι ανίκανος να συλλάβει όποιον περνάει τα σύνορα

Comments are closed.