Έβγαλαν φωτογραφίες να λυπηθούμε του τραυματίες αστυνομικούς! Για τα παιδάκια τους παππούδες και τις γιαγιάδες που έφαγαν τα χημικά σας τσιμουδιά; (EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
4688558

Σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό της ΕΛ.ΑΣ, 28 αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με κατάγματα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο
Στο φως έφερε το OPEN τις φωτογραφίες αστυνομικών που τραυματίστηκαν στο συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα. Αρκετοί από τους τραυματίες παραμένουν στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο με κατάγματα.

Η σφοδρότητα με την οποία επιτέθηκαν οι γνωστοί – άγνωστοι στους αστυνομικούς των ΜΑΤ και τις ΥΜΕΤ αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζονται τα τραύματά τους.

Με μεταλλικά αντικείμενα, σφυριά, καδρόνια και βόμβες μολότοφ στο… μενού, οι άγνωστοι που έδρασαν στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πληροφορίες από την Αστυνομία.

Οι τραυματίες αστυνομικοί από το συλλαλητήριο
Σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό της ΕΛ.ΑΣ, 28 αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με κατάγματα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και μάλιστα παραμένουν για νοσηλεία, καθώς έχουν σπασμένα δάχτυλα και σπασμένα πλευρά. Παράλληλα, δυο από αυτούς έχουν υποστεί σοβαρά κατάγματα, ο ένας στο γόνατο και ο άλλος στον αστράγαλο.

ματ 1

ματ 2

ματ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο Μιχαλολιακος τα διεψευσε και μαλιστα αμεσως , αλλα το ειπε μονον ενα απο τα καναλια .
    Οσο για τους “καημενους” μπατσους , ας πανε να δειξουν το βαβα’ που τους εκανε ο ιδιωτικος στρατος των απλυτων του τσιπρα στην Περιστερα που ειναι πονοψυχη και κλαιει ευκολα.

  2. Ε ναι τσιμουδιά γιατί είναι καθίκια γιατί δεν έπρεπε να είναι παιδιά και παππούδες εκεί, εκεί έπρεπε να είναι το νέο αίμα που του στερούν το μέλλον και όπως με βία κλέβουν και καταστρέφουν το μέλλον των Ελλήνων με την ίδια βία να κόψουν τα πόδια των ΜΑΤ και να εισβάλουν στην βουλη!! Δεν θα έπρεπε ούτε κατά διάνοια να υπάρχει συζήτηση για το Σκοπιανό!! Δεν υπάρχει ηγέτης να τρέξουν οι νέοι από πίσω του!!
    Ξυπνάτε εκεί στο μακελειό θέλουν αίμα και τιμωρία που πουλάνε εις βάρος των Ελλήνων την πατρίδα βγείτε έξω και γαμιστε τους!!!

  3. ρε παιδια σταθητε λιγο εγω δεν πιστευω οτι αυτοι που προκακεσαν τα επισοδια στο σηλαλητιριο ειναι χρυσαυγητες οι ακροδεξιοι…ειναι τα παιδια του τσιπρα βαλτοι απο την κιβερνηση να διαλησουν την ειρινικη διαμαρτηρια,αλλα γιατι βρε χρυσαυγιτες μιχαλολιακο και οι υπολοιποι δε βγηκε κανεις να το διαψευση να μιληση καποιος για ολλο αυτο…δε κανετε για τιποτα κυριε κασιδιαρη ειστε πολυ λιγος και εσεις,οσσο λιγος και ποιο λιγος ακομα και απο τον στιπρα…με εχετε απογοητευση ποτε δε σας ειχα ιδιετερη εκτιμηση αλλα με την αδιαφορια που δυχενται οχι τριτο κομμα θα εισαστε αλλα εξω απο τη βουλη θα ειστε στα στακιδια δηλαδη γιατι ο ελληνικο λαος ξυπνησε…

  4. Να πάνε στον Τσίπρα να τους κάνει μάκια να περάσει, ή στον Σόρος. Εμείς χεστήκαμεν!

Comments are closed.