Έβαλε τα κλάματα η εγγονή του Άκη – Δεν άντεξε με όσα άκουγε από τις συμπαίκτριές της

Κοινοποίηση:
kiarafoto291-682x384

Στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks, οι κριτές κατηγόρησαν την Κιάρα Μαρκέζη ότι αντιγράφει τις στιλιστικές επιλογές που έκανε στο παιχνίδι η Ραμόνα Βλαντή.

Μάλιστα, τη ρώτησαν ευθέως αν «το styling το κάνεις εσύ σε εσένα ή η Ραμόνα;». Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε έντονα και στο σημερινό επεισόδιο, ειδικά από τις υπόλοιπες παίκτριες. Η Κιάρα δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα, με όσα είπαν οι άλλες κοπέλες για την ίδια.

«Καταλαβαίνω τι λένε, αλλά δεν υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό. Την πρώτη εβδομάδα ναι, ήμουν διαφορετική, ήμουν πολύ απλή. Φοβήθηκα, δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω, δεν είχα ιδέα. Προσπαθώ ακόμα να βρω εμένα, ακόμα προσπαθώ, δεν ξέρω ποια είμαι», είπε η Κιάρα Μαρκέζη με δάκρυα στα μάτια.

«Γιατί δεν υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου; Εγώ δηλαδή, αν μου πουν κάτι που δεν έχω κάνει, θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου, θα μιλήσω, θα φωνάξω, θα ουρλιάξω, θα πω είστε άδικοι, με ζηλεύετε. Δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον. Μέχρι να δω αυτό που πιστεύω από σένα, ο βαθμός μου θα είναι αυτός», είπε η Έλενα Χριστοπούλου και της έβαλε 1.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ…………

  2. ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΧΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ

  3. Σόι πάει το βασίλειο , άπατες ψέμματα ,υποκρισία ,κλοπές…. έτσι είναι γαλουχημένη.

  4. το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει …. η απάτη στο αίμα της ….

Comments are closed.