Έβαλε τα γέλια ο Ρώσος πρέσβης όταν η ΠτΔ Σακελλαροπούλου τον υποδέχτηκε έτσι..! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
6129896

Θέματα των ελληνορωσικών σχέσεων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η εκλεγμένη Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου με τον Ρώσο πρέσβη στην Αθήνα Αντρέι Μάσλοβ στις 31-01-2020.

Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

Ο πρέσβης επέδωσε στην κ. Σακελλαροπούλου συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν για την εκλογή της στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα.

Δείτε τώρα εμφάνιση της Σακελλαροπούλου και πείτε μας την άποψη σας, στο διαδίκτυο πάντως την λένε ήδη!

To makeleio.gr πάντως είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο κομμάτι από την πρώτη στιγμή, δείτε εδώ:

Αυτό που κυκλοφορεί για την Σακελλαροπούλου σε πηγαδάκια της Βουλής δεν το χεις ξανακούσει!

Δείτε πως σχολιάζουν την εμφάνιση της ΠτΔ στο διαδίκτυο:
84829803_1026534804384805_6667904952871944192_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

70 Σχόλια

  1. ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΝΑ παραδψσει θρακη ,αιγαιο μακεδονια κ ανεξαρτητη θρακη αυτα δεν τα λεω εγω αλλα η κουμμουνιτρια,αλλα πατριωτισσα Μ ΑΡΟΥΠΑ ΝΟΘΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ????

  2. ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΝΑ παραδψσει θρακη ,αιγαιο μακεδονια κ ανεξαρτητη θρακη αυτα δεν τα λεω εγω αλλα η κουμμουνιτρια,αλλα πατριωτισσα Μ ΑΡΟΥΠΑ

  3. ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.. ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ!!! ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ LIFESTYLE!!!!
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΩΣ ΕΔΩ!!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ….
    ΥΓ: ΤΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ…

  4. Είναι η προσωποποίηση της ψωροκωσταινας. Γάντι μας ταιριάζει

  5. γι αυτό λένε τους ψευτοαριστεριστές ΑΠΛΥΤΟΥΣ, αυτή ήταν στο ΚΚ εσωτερικού

  6. Ήταν και πρόεδρος του ΣτΕ και τώρα την έκαναν και ΠτΔ; Ρε πάμε καλά; Είναι αυτή ενδυματολογική εμφάνιση σοβαρής γυναίκας; Αυτή νομίζει πως πάει σε καμιά κατάληψη στα Εξάρχεια… Έλεος ρε πούστη μου. Αλλά ποιος φταίει; Αυτή ή ο αριστερόγλειφας ο Κούλης αυτό το γελοίο παρτάλι;

  7. Αντε τωρα να συγκρινεις τον κυριλατο πρωτο ΠτΔ της Ελλαδας και μοναδικο εκλεγμενο απο το λαο Γεωργιο Παπαδοπουλο,μ’αυτο εδω το μαϊμουδοτάγαρο.

    1. Εκλεγμενος απο ποιον?? χα χα χα ουτε τη ψηφο του δε θα εβρισκε αν εκανε εκλογες ο παρανοϊκος ξενοκινητος συνταγματαρχης σου…

      1. Aν ηλίθιε μπορέσεις να τεκμηριώσεις το ξενοκίνητος, τότε δεν είσαι ηλίθιος.
        Και όχι με άρθρο του ριζοσπάστη, αλλά με σοβαρά τεκμήρια.
        Όσο για το παρανοϊκός, ναι, γιατί άφησε όλους τους ανθέλληνες εχθρούς του έθνους ζωντανούς, ενώ ήταν στο χέρι του τώρα να είχαμε ξεμπερδέψει από όλους εσάς. Αλλά, δυστυχώς, ήταν χριστιανός.
        Άει στον αλλάχ, κουμούνια.

        1. δεν ειμαι αριστερος ανοητε. Ο Κλιντον όταν ηρθε εδώ δε ζητησε συγνωμη για τους συνταγματαρχες?
          Περιθωριακοι ανθέλληνες ειστε ολοι εσεις

  8. Tin nixtikia mono ego tin blepo? Axaxaxa
    Jiasou re kouli.argises alla tin petixes tin dialogi sou.Argile ekanes eki pano sta bouna?

  9. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ .

  10. Μου αρέσει που εστιάσατε στα παπούτσια λες και είναι το μόνο φάουλ, δηλαδή το υπόλοιπο ενδυματολογικό χάλι σας αρέσει;

  11. Πως κατάντησε έτσι ο θεσμός του προέδρου, ξεφτιλίζουν τους Έλληνες. Ντροπή σου ν.δ. που την επέλεξες

  12. Απο τον πακι στο ποκεμον … ενα τσιγαρο δρόμος!!!

  13. Αν βάλει κοντή φουστίτσα και στράπλεςς απο πάνω και κανένα στιλλέτο αδιαφανές ψηλοτάκουνο και κανένα γυαλάκι μεγαλύτερο απο αυτό που φοράνε οι δασκάλες, να κάνει τα μαλιά της κοτσίδα, θα τραβήξω μαλακία.

  14. Γλύψε,γλύψε ανονυμε,θα σε διορίσουν τα τσιράκια βύσματα στο δημόσιο,μη στεναχωριέσαι.Ένα καλό ντύσιμο δε χρειάζεται να είναι ακριβό,μάλλον κι εσύ από γούστο,θα συμβαδιζεις στυλιστικα με τη Νοτοπουλου.Πανακριβες,επώνυμες φιρμες αλλά στυλιστικα…. άστα να πάνε.

  15. Ξεφτιλίσανε την χώρα, οι αλήτες ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. ….ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΝΗΤΙΣΕΣ ΔΕΝ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ….

  17. Δηλαδή, εδώ που τα λέμε, ο Βαρουφάκης μπροστά της είναι ντυμένος λόρδος…

  18. Βρε ζώα νεοέλληνες ραγιάδες τουρκόσποροι, το ρεζιλίκι σας δεν έχει όρια. Απίστευτοι καραγκιόζηδες με ανδρείκελα που σας κυβερνούν προερχόμενα και καθοδηγούμενα από την εβραϊκή κοινότητα. Άντε συνεχίστε το καφεδάκια και την μπουζουκοποδοσφαιρική τραμπαρίφα σας!!!!

    Ουστ! κοπρόσκυλα!!!!!!

    1. εσυ εβραιοπληκτε ραγια κανε μοκο

  19. Ενώ αν φόραγε κανένα σινιέ συνολάκι των 2-3 χιλιάδων όπως και κανένα παπουτσάκι των 1000 ευρώ θα ήταν κούκλα.
    Λίγη τσίπα ωρέ λεβέντες.

    1. Στον zara μια χαρά θα την έντυναν οι πωλητριες που είναι πιο καλοντυμένες από αυτό το σουργελο.Το γούστο είναι θέμα παιδείας και όχι χρημάτων. Λάθος τα λες για να δικαιολογήσεις αυτή την γελοιοτητα.

  20. Πού είναι το ταγάρι;;; οεο!!!!Και ρεξονα,ρεξονα βάλε μωρή για τις τρίχες στη μασχάλη.Οσο για τον σύντροφό της,από τη Σαββατιάτικη φώτο στο ρεξ, με την ασουλουποτη μουστάκα και το στενό μπλε πουλόβερ δεκαετίας 70-80,μου θυμίζει τους παλιούς χασαποταβερνιαρηδες συνοικίας που έβγαλε την άσπρη ποδιά για να φωτογραφηθεί

  21. ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ ΚΟΙΤΆΞΤΕ ΜΟΎΤΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΑΛΛΆ ΠΈΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙ ? ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΜΙΛΆΜΕ ΟΤΙ ΣΚΑΤΆ ΟΤΙ ΚΟΥΤΆΛΑ ΠΙΟ ΚΆΤΩ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΆΣΕΙ ΠΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΛΙΖΙΚΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΙ ΑΛΛΟ !!

  22. Σας αξίζει απόλυτα ελληναράδες,πρώτος πολίτης ενός μπουρδελου

  23. Αίσχος εμφάνιση για ΠτΔ που υποδέχεται ξένο διπλωμάτη!!
    Όπως φαίνεται η κυρία δεν διαθέτει καλό γούστο και χρειάζεται άμεσα έναν κατάλληλο στυλίστα που να της υποδείξει πως πρέπει να ντύνονται οι ΠτΔ και άλλοι πολιτικοί κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

  24. Η σαλουφα βγηκε στον γιαλο.Πιστο αντιγραφο της σαρλιζ θερον.Σκετη διαφημηση.Τι εχουν να δουν τα ματια μας ακομη.Κουλη παντως αργησες αλλα εγραψες.

  25. Σημασια δεν εχει οτι ειναι ασχετη απο ντυσιμο αλλα σημασια εχει οτι ανηκει στην προδοσια των Πρεσπων

  26. ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟ ΑΠΛΥΤΟ….!!!
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ….!!!
    -_-

  27. ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΗΛΙΘΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΗΔΗ ΕΚΤΥΠΩΣΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΩ ΒΕΛΑΚΙΑ ΧΑΧΑΑΧΑΧΑ

  28. Πόση κατηφόρα πια ως κράτος! Σταματημό δεν έχουμε! Δεν υπάρχει κάποιος να της πει ότι εχει γέλοια εμφάνιση και να τη σουλουπωσει λιγο; Που πάει ; Για καφέ στην Σταυρουπολη; Είχαμε τον Τσιπρα ,είχαμε τον Βαρουφακη, τώρα μας προέκυψε και το καρτούν. Έλεος πια ………

  29. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠτΔ Ο ΠΑΚΗΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΑΝΑΞΙΟΣ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ.Η κα ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

  30. ….ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ [ΣΟΥΡΓΕΛΑ] ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ [ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ] ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΩ …..ΥΠΟΜΟΝΗ.
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

  31. Κάθε μέρα θα το λέει πλέον ο λαός…
    Που είσαι Παπαδόπουλε.

    1. Μπααααα κάθε μερα τον βριζει ο λαος,μπισκοτα είναι αυτά που φτιαχνει ρε μαλακα Παπαδοπουλε;;;;

  32. ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ . ΤΟ 90% ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ” !!!!

    1. Οι χουντοψυχοι δεν ειστε σε καμια περιπτωση 10%, μη κανεις τετοια ονειρα.
      Μονο γεννημενοι σκλαβοι γουσταρουν δικτατοριες και λογοκρισιες

  33. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΜΑ!…ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ;…ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ;
    Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΙΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ…ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

  34. Εχει πάρει και το κολογατο στο προεδρικό;;;;…

  35. χαχαχαχαχαχαχα Δεν υπάρχει άλλος μεγαλύτερος μαλάκας από τον Κούλη. Έκανε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠτΔ….

  36. Από τον Παπαδόπουλο…. Στον Σαρτζετάκη…. Στον πάκη…. Και τώρα σε αυτό το πράγμα…. Μαμησε τα… Δεν μας σώζει τίποτα

  37. Η ξευτιλα στο μεγαλειο της!!!!!!!! Με τετοια εμφανιση ξευτιλιζεται ο θεσμος του Προεδρου της Δημοκρατιας!!!!! Εμφανιση αριστερης προβατινας!!!!!!!!! Βρηκαν καλη πατεντα οι πολιτικαντηδες, οσον αφορα την εκλογη Προεδρου!!!!!! Ο Τσιπρας προτεινε τοτε τον δεξιο Παυλοπουλο , για να τον ψηφισει και η ΝΔ, οπως και εγινε και ο Μητσοτακης τωρα προτεινε την αριστερη προβατινα, για να την ψηφισει και ο Συριζα, οπως και εγινε!!!!!!!!!! Το μονο που δεν τους ενδιαφερει ειναι να βρουν καποιον που θα υπηρετει καλυτερα τα συμφεροντα της χωρας!!!!!!!

  38. Ρε Κούλη μαραζι τοχω,
    να επιλεξεις καποτε ενα συνεργατη, υπουργό βουλευτη, προεδρα,
    που να ειναι λιγακι εμφανισιμος/η!
    Μαραζι τοχω, γιατι μας`το κανεις αυτο;
    Να μοιαζει με`Ελληνα!

  39. Θα κάνει κ αυτή το κομμάτι της όπως τόσοι άλλοι…λεφτά υπάρχουν……

  40. Ααααα χα χα χα πως εισαι ετσι μωρη κακιασμενη λεσβια, σεβασου τον θεσμο αν δε θες να σεβαστεις την αθλια υπαρξη σου

  41. Είναι αλήθεια ,οτι οι πίθηκοι είναι συγγενείς του ανθρώπου;

  42. ΣΑ ΧΟΜΠΙΤ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΣΑΥΡΑ!

  43. Μια σαλταρισμενη είναι με τρελές γνωριμίες στην κοινωνία των πολιτών. Καμμια σχέση με ετούτη την χώρα και τον λαό, κοινωνίες πολιτών οργανώσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων και τέτοιες μ@λακιες.

  44. Δεν είναι θέμα θηλυκότητας ή εμφάνισης κλπ. Είναι θέμα σεβασμού πρώτα στον ίδιο της τον εαυτό της, ύστερα στον Ελληνικό λαό που την πληρώνει και τέλος στον πρέσβη και την φίλη χώρα που εκπροσωπεί!!! Αν ο Πάκης έβγαινε με ρόμπα να υποδεχθεί επίσημο θα τον είχατε κάνει… ρόμπα, ενώ τώρα…

  45. ειναι για να εχει καλη ισορροπια. τι αλλο ναχει?

  46. σούργελο απο πάνω μέχρι κάτω …
    αυτη ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ την ελλάδα …

  47. Νομίζω ότι λίγο πολύ το παπούτσι ταιριάζει με το ταγάρι. Εξάλλου οι αριστερές δν φημίζονται για θηλυκότητα και όλο το πακέτο που απορρέει…

Comments are closed.