Έβαλαν στο «μάτι» τον ΠΑΟΚ – Γι’ αυτό τον «καθάρισε» ο Σαββίδης – Εντολή… ΣΟΚ σε παίκτες

Κοινοποίηση:
savvidis26506

Για όσους αναρωτιόνταν αν και εφόσον ευσταθεί η τάση οικονομικού ορθολογισμού στα μισθολόγια του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ, η σημερινή ενημέρωση για μειωμένα έσοδα 15,5 εκατ. ευρώ ως και τον περασμένο Ιούλιο σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά, προσφέρει την προφανέστερη δικαιολόγηση.

Ο ΠΑΟΚ, υπενθυμίζουμε, πως βρίσκεται στο «μάτι» της ΟΥΕΦΑ για το FFP. Οι άνθρωποι του «δικεφάλου» το γνωρίζουν, έχουν πάρει τα κατάλληλα μηνύματα και προσπαθούν να «μαζέψουν» το μαγαζί. Αυτό, με τον… ελαστικό και γαλαντόμο Λούμπος Μίχελ δεν γίνονταν. Ή δεν μπορούσε να γίνει.

Οπότε, επιλέχθηκε συνολική αλλαγή πλεύσης, με την «αναβάθμιση» και του Μάρκο Μπράνκο, με σκοπό και να περιοριστούν τα (εκτός ελληνικής πραγματικότητας, αλλά και ασύμβατα προφανώς με τα έσοδα του συλλόγου) έξοδα των Κυπελλούχων Ελλάδας, αλλά και, παράλληλα, βάσει αυτής της απόφασης να προχωρήσει και η ανανέωση στο ρόστερ.

Κάτι άλλωστε που φαίνεται,  το ξαναλέμε, και από την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στα θέματα των ανανεώσεων. Είναι ανοιχτά όλα και η συνισταμένη που προκύπτει ως «μήνυμα» του ΠΑΟΚ προς του ποδοσφαιριστές είναι, για να το κάνουμε και πενηνταράκια: «Εμείς αυτά δίνουμε, δεν ανεβαίνουμε ευρώ. Αν θέλετε, τα παίρνετε και μένετε, αν όχι, αντίο και ευχαριστούμε πολύ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: