Άφωνους τους άφησε και πάλι ο Σαλβίνι! – Δείτε τη σπάνια δήλωσή του…

Κοινοποίηση:
1

Είναι γεγονός ότι στην εποχή μας ελάχιστοι πολιτικοί υπάρχουν ανά τον κόσμο, οι οποίοι να απολαμβάνουν την ευρύτατη αποδοχή από τους πολίτες τους. Με άλλα λόγια, εν έτει 2018, ο πλανήτης δεν έχει όσους ηγέτες θα έπρεπε.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν και αυτοί οι λίγοι που έχουν απομείνει και προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για το συμφέρον των λαών τους, όπως για παράδειγμα ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι. Ο γραμματέας της Λέγκα του Βορά πήρε τον λόγο σήμερα σε συγκέντρωση του κόμματός του στην πλατεία del Popolo της Ρώμης και προχώρησε σε μια σπάνια δήλωση.
«Δεν θα ρίξω την κυβέρνηση αυτή, απλά και μόνο επειδή τα γκάλοπ μας αναδεικνύουν κυρίαρχη πολιτική δύναμη της χώρας! Η κυβέρνησή μας τηρεί τις δεσμεύσεις της και θα διαρκέσει πέντε χρόνια», τόνισε ο Σαλβίνι, εισπράττοντας το θερμότατο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

«Ζητώ να μου δώσετε εντολή να διαπραγματευθώ με την Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι ως υπουργός, αλλά εκ μέρους εξήντα εκατομμυρίων Ιταλών που θέλουν να αφήσουν στα παιδιά τους μια καλύτερη χώρα», πρόσθεσε.

Ο Ματτέο Σαλβίνι υπογράμμισε, παράλληλα, ότι «αν η Ευρώπη σταματά στους δεκαδικούς αριθμούς και στα σπρεντ, πρόκειται να αποτύχει», ενώ ζήτησε «να εργαστούν, όλοι για την αξιοπρέπεια των πολιτών».

«Έχουμε ανάγκη την ταυτότητα και την ψυχή, τις οποίες κάποιοι έχασαν εξαιτίας της παγκοσμιοποίησης», ολοκλήρωσε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος θεωρεί ότι οι άμεσες προτεραιότητες είναι «ο αμοιβαίος σεβασμός, η εργασία και η πρόοδος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: