ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΠΙΟΚΑΝΑΛΟ! ΟΤΑΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΓyΦΤΟΠΟΥΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ! “ΜΠ@ΤΣΟΙ ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ” ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    BeFunky Collage

    Το δημοσίευμα που ακολουθεί το δημοσιεύσαμε στο makeleio.gr τον Νοέμβριο του 2019.

    Μετά από το περιστατικό με τον αστυνομικό της ΔΙΑΣ που φέρεται να χτύπησε ανήλικο Ρομά στο Μενίδι, σκεφτήκαμε ότι πρέπει οι αναγνώστες μας να το δουν και πάλι..!

    Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, θρασύτατα γυφτόπουλα να ξεφτιλίζουν Έλληνες αστυνομικούς με τον χειρότερο τρόπο στον ηλεκτρικό μπροστά στα μάτια επιβατών και περαστικών.

    Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

    Ποια η αντίδραση των αστυνομικών; Οι αστυνομικοί κάθονταν και απλά παρακολουθούσαν τους ανήλικους να τους ξεφτιλίζουν μέρα μεσημέρι. Οι βρισιές και τα δάχτυλα…πήγαιναν σύννεφο!

    Εμφανίστηκε ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ που φέρεται να χτυπάει 11χρονο Ρομά

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Βγηκαν ολοι οι ” ευαισθητοι” και αναστατωσαν τον κοσμο για ενα χαστουκι σε ενα γυφτακι.
      ΠΟΙΟΣ πηγε να βρει αυτον που εριχνε με το Καλασ ? ΚΑΝΕΙΣ !
      Επειδη εδω και πολλα χρονια οι κυβερνησεις συντηρουν και προστατευουν αυτο το καρκινωμα στα σπλαχνα της χωρας.
      Μιλανε για το “αβατο” των Εξαρχειων αλλα για το αβατο στην Φυλη,στο Καματερο ,στο Νομισματοκοπειο και στους απανταχου καταυλισμους, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.
      Αυτη ειναι η ισοπολιτεια της ” δημοκρατιας” στο κρατος των γυφτων !

    2. Δεν πρόλαβε ο χιτλερ να τελειώσει το θεάρεστο έργο του ….

    3. ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, Κ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΆΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.

    4. Θρασύδειλος αμόρφωτος μπάτσος. Μαγκιές μόνο σε παιδιά, γυναίκες και κακομοίρηδες. Άμα είναι κανένας επιχειρηματίας γίνεται φιλιιππινέζα, κουβαλάει τα ψώνια και καμαρώνει στους φίλους του που είναι βαστάζος κάποιου πλουσίου. Να γίνει έλεγχος από την πρόνοια στην οικογένειά του αν έχει ασκήσει ενδοοικογενειακή βία. Συνήθως τέτοια παράσιτα έχουν πλούσιο ιστορικό.

    5. Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΩΝ.

    6. Στις Πρέσπες τέτοια χαστουκια έδιναν στα Ελληνόπουλα

    7. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΗΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΠΛΙΤΗ ΤΗΣ ΕΣΑ . ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ. ΕΝΩ ΣΤΕΚΟΠΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΕΣΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΑ ΕΣΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΟΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ . ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΑΝΗΛΙΚΟΙ, ΧΡΗΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΡΙΟ. Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ, ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΧΡΗΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΡΙΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ .
      ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
      27/01/2020

      1. Τι λες ρε τουβλο;;; τι μπορει να πει ένα πιτσιρικι μπροστα σε 4 ρομποκοπ ντυμενους μπατσους;;; πλακα μας κανεις;;; και για την εσα καλα εκανε και σας εβριζε ο κοσμος και λιγα σας ελεγαν !!!

    8. Νέα Δημοκρατία δεν θέλατε θα είναι χειρότερα πλέον θα μας αλλάξουν τα φώτα αυτοί αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν νεοταξικό κόμμα αυτοί είναι 10 φορές χειρότεροι τα βλέπεις Στέφανε που έλεγες να φύγουν οι κατσαπλιαδες να ερθουν ποιοί??Οι Χειρότεροι?? Η Νέα Δημοκρατία ο Κούλης το πιόνι..!! Πρώτα απολα είναι υποκείμενο της Ντόρας ο άνθρωπος..!!

    9. Ο μπάτσος μπορεί να γίνει κάτι άλλο όπως ζωγράφος η ποιητής άμα δε μπορεί να αντιδρά όπως πρέπει.Οκ Χρυσοχοΐδη;;;

    10. αντε ρε κρεμαστε τον!!φαρισεοι υποκριτες!!εχει πεσει πανο του η μιση ελλαδα!!δεν είμαι μαζι του αλλλα είναι αδικο !!10 χρ,κλεφτρωνια!!στη ζητιανιά!!στο εμποριο!!και στην επαιτια!!!φαρισεοι υποκρητες!!!

    11. Για ποιό στρατό μιλάς ρε μάγκα και τι ακριβώς έχει προσφέρει?
      Από ότι γνωρίζω μπαίνει μέσα όποιος γουστάρει δεν έχει πολεμήσει κανείς τους και είναι όλοι άσφαιροι.
      Όσο για την αστυνομία τη βλέπουμε να τους ξεφτιλίζουν τα γυφτάκια,με αλβανούς και άλλους αλλοδαπούς κρύβονται για τί είναι χέστες και κάνουν μαγκιές μόνο σε Ελληνόπουλα που δε χτύπησαν εισητήριο ή δε φοράνε κράνος.Τι άλλο κάνουν αυτοί οι δημόσιοι πέρα αό αυτό και να πατάνε το pin?

    12. Ναι λάθος του Αστυνομικού αλλά ποιος νοιάστηκε τι τραβάνε από τη συγκεκριμένη φάρα.Δυστυχώς παιδιά οι ψήφοι αυτών είναι πάρα πολλοί και ο Αστυνομικός θα πάει σπίτι του.
      Και τα μέτρα του Κούλη;;;;;;;;;;;;;;;;;; 1 ευρώ το μήνα αύξηση μείον τις κρατήσεις (σύνολο 10 ευρώ το χρόνο) στον Έλληνα, 2.000 ευρώ για κάθε γέννηση παιδιού που όπως ξέρουμε κατά 90% θα πηγαίνουν στους συγκεκριμένους που τώρα θα γεννάνε όχι ένα αλλά δύο παιδιά το χρόνο.Να τους χαιρόμαστε ευτυχώς που έφυγε ο Σύριζα και φέραμε την ανάπτυξη.

    13. πετάξτε τα στις γραμμές του συρμού να γίνουν κιμάς

      1. Άς τα δείξουν τα τεκεδοκαναλα αυτά που πάνε να υποστηρίξουν το Ρόμα τσογλανο που σαφώς προκάλεσε τον αστυνομικό αλλιώς γιατί του αστραψε χαστούκι;;; Γιατί τα καλυβουν ρε;;;

    14. Μπετοβλακα από Ρηγίλλης μετά τους Ζαιους που τους κάνανε μπιπες τους γιουφτους κ ο εργοδότης σου δεν είδα να τους ακουμπάει.τρεχα τώρα πάρε 500 ευρώ μισθό κ μοκανταν.

    15. Αυτά ταΐζονται από επιδόματα που πληρώνουμε όλοι εμείς οι μαλάκες και τα διαχειρίζονται τα λαμόγια της βουλής .

    16. Αυτη την αστυνομια θελουν,ξεφτιλισμενη,καταρακωμενη και ανημπορη.Πιαστηκαν τωρα γιατι ενας ανεγκεφαλος μαλακας εριξε ενα χαστουκι στο γυφτακι και τρεις μερες τωρα το εκαναν σηριαλ του φοσκωλου.Τα καθημερινα κακουργηματα της γυφτιας σε βαρος της κοινωνιας περνουν σε κατωτερο πλανο.Διυληζουν τον κονωπα και καταπινουν την καμηλο.

    17. Οσοι τους βοηθουν δινοντας τους απο φαι μεχρι ρουχα να ξερουν οτι με το πολυ το παρε δωσε θα τους βρουν μια μερα σπιτι τους. Ειναι η χειροτερη φαρα! Τα τελευταια χρονια απο κλεφτοκοταδες περασαν στο βαρυ εγκλημα ( διαρρηξεις, ναρκωτικα, ληστειες, απαγωγες, βασανισμοι, λαθρεμποριο οπλων, κλοπες αυτοκινητων ) και οταν τυχει καποιος πολιτης να τους πυροβολησε για αυτοαμυνα δικαιολογουντα κλαψουριζοντας οτι δεν εκαναν και τιποτα… απλα πηγαν να κλεψουν επειδη πεινουσαν. Τα γυφτακια μεγαλωνουν μεσα στη κλεψια και αυτη ειναι η κουλτουρα τος και το DNA τους!

    18. Μετά , σου λέει , ο Χιτλερ ήταν ρατσιστής απάνθρωπος και σατανικός , επειδή μας έλεγε ότι δεν είναι άνθρωποι σαν εμάς οι γυφτοι δεν εξανθρωπίζονται δεν εκπολιτίζονται ποτέ γιατί εχουν το ντι εν εη τους εκφυλισμένο (σάπιο) , και επειδή μάζεψε όσους βρωμογυφτους είχαν ποινικό μητρώο και τους έκλεισε σε στρατόπεδα εργασίας….

      1. ssΚΑΣΕ ΕΣΥ ΝΑΖΙ ΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!!!ΒΡΗΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ,ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΟΥ!!!

    19. εγω πήγαινα καθε Σαββάτο στην λαϊκή αγορα του Κατω Χαλανδρίου , μεχρι που ειδα κατι γυφτοπουλα , επειδη ο μανάβης δεν τους έδωσε μηλα που ζητούσαν , οπως ειπε επειδή τους ειχε δωσει προηγουμένως , να γλύφουν τα μήλα και να τα αφήνουν στην θεση τους ΚΑΛΗ όρεξη πατριώτες , σε λαϊκή που κυκλοφορούν γυφτοι δεν ξαναπάτησα

      1. Επρεπε να δεις τι τους εκανα μετα με τα καροτα

    20. Οσοι ψηφισαν Ν.Δ κ Συριζα σας αξιζουν να σας βιαζουν ολοι οι γυφτοι και οι εισβολεις ΜΑΖΙ.

    21. Ακριβως πριν εναν χρονο μεσα στον ηλεκτρικο βρεθηκα μπροστα σε περιστατικο με γυφτακια που συμπεριφεροντουσαν πολυ ασχημα και με πολυ ασχημες χειρονομιες …χωρια οτι προσπαθουσαν να κανουν και ζημιες μεσα στο βαγονι..η ηλικια τους ηταν απο12- 13 μεχρι 17, κανενας δεν αντεδρασε μονο ΕΓΩ!! Το αποτελεσμα ξερετε ποιο ηταν ?Εκει που κανενας δεν αντιδρουσε στα αισχη τους , και στο γεγονος οτι ακομα προσπαθουσαν να σπασουν μεχρι και τα καθισματα …Ξαφνικα ξυπνησαν και αρχισαν να βριζουν εμενα που τα εβαλα με τα καημενα τα παιδια …Ναι ναι τα καημενα τα παιδια!!!Που πριν λιγο επιαναν τα γεννητικα τους οργανα και εδειχναν πως θα γαμ*^$σαν τις ελληνιδες και γελαγαν σαν σαταναδες και διαφορα αλλα…τα καημενα τα παιδακια που ειχαν μεχρι μαχαιρια πανω τους …Για αυτα λοιπον τα καημενα τα παιδακια μολις ενα ατομο αντεδρασε τοτε ναι ξυπνησε ο μουροχαυλος ελληνας και αντεδρασε ,αντεδρασε μη τυχον και τα μαλωσουμε…αχαχαχαχαχαχαχα… οταν αυτα τα καημενα τα παιδια πριν απο λιγο ελεγαν οτι θα τους γα&^%σουν και οτι θα μας θαψουν ολους…κανενας δεν αντεδρασε !!! Αυτοι εισαστε οι περισσοτεροι ενα ματσο αποχαυνωμενα βουρλα!!!Και αυτα σας αξιζουν!!! Εχω χιλιομετανιωσει που επεστρεψα…

    22. Μαγκες,εαν δεν υπηρχε ο στρατος και η αστυνομια,θα ειχατε ολοι σας απο ενα δονητη στο κωλο!!

    23. Αγαπητέ Στέφανε,

      Τι Είναι Αυτά τα Πράγματα ρε Παιδιά; Συγγνώμη, Αλλά και για Αυτά τα Περιστατικά, Πρέπει να Γίνονται Συλλήψεις από την Αστυνομία, και από τη Στιγμή που Πρόκειται για Ανήλικα Παιδιά, θα Πρέπει να Επεμβαίνει ο Εισαγγελέας Ανηλίκων και να Οδηγούνται στις Φυλακές Ανηλίκων. Δηλαδή Επιτρέπει η Αστυνομία να Εξευτελίζονται με τον Τρόπο Αυτό οι Αστυνομικές Δυνάμεις;

      Ρε Παιδιά, στην Ιταλία, Όταν Ακόμη Υπήρχαν οι Καταυλισμοί ΡΟΜΑ, και τους Έκλεισε Όλους ο Σαλβίνι, αν Έβλεπες στο Δρόμο να Κυκλοφορούν Ανήλικοι ΡΟΜΑ, ΔΕΝ Συμπεριφέρονταν Έτσι προς τους Αστυνομικούς, Διότι θα Γινόταν Πολύ Απλά Αυτό που Σας Είπα Προηγουμένως, θα Γίνονταν Άμεσες Συλλήψεις από την Αστυνομία ( και Μιλώ και από την Απλή Αστυνομία, την Άμεση Δράση Δηλαδή, Όχι Μόνο από τους Carabinieri ), και από τη Στιγμή που Ήταν Ανήλικα Παιδιά, θα τους Έκαναν Προσαγωγή στον Εισαγγελέα Ανηλίκων και στη Συνέχεια θα Οδηγούνταν στις Φυλακές Ανηλίκων.

      Στην Ελλάδα τι Γίνεται ρε Παιδιά; Και Καλά επί ΣΥΡΙΖΑ Είναι Γωστό Ότι οι ΡΟΜΑ Είναι οι Προστατευόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ, Αλλά Τώρα που Είναι η ΝΔ Κυβέρνηση, τι Κάνει; Επειδή Πρόκειται για Ανήλικους τους Αφήνουν;

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος απί Μιλάνο

      1. Άς τα δείξουν τα τεκεδοκαναλα αυτά που πάνε να υποστηρίξουν το Ρόμα τσογλανο που σαφώς προκάλεσε τον αστυνομικό αλλιώς γιατί του αστραψε χαστούκι;;; Γιατί τα καλυβουν ρε;;;

    24. αν είσαι αστυνομικός είσαι μπολσεβίκος φιλελεύθερος νεοταξίτης που προστατεύει την μπολσεβίκικη νεοφιλελεύθερη νεοταξική κυβέρνηση και βοηθάει στον αφανισμό της Ελλάδος και του Ελληνισμού, άρα σωστά τα γυφτόπουλα ξεφτίλισαν τους μπάτσους.

    25. Τώρα το καταλάβατε,ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και δεν μαζεύεται,τουλάχιστον με τις παρούσες συνθήκες;Οι άλλοι στην Λαμία είχαν ”σπαθιά” που μπορούν να κόψουν λαιμό ιπποπόταμου με την μία…Καλό ύπνο σε όλους σας…

    26. ο τσιπροβρωμιαρης εδωσε δικαιοματα στο γυφταριο . αν ελληνες εβριζαν τα λαθροπιθηκια η το γυφταριο θα τους συλαμβανανε αμεσως τα δυο αγγουρια που στεκοντουσαν και ακουγαν. τι διαολο μεταλαγμενοι ειναι?

    27. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΒΟΔΙΑ

      1. Ένα σαπούνι σε σένα δύο στον αργαλειό της μάνας σου

    Comments are closed.