“Άφρισε” και η θάλασσα στην Μύκονο με τις εκρηκτικές καμπύλες της Σοφίας Φυρού (βίντεο)

Κοινοποίηση:
fyrou

Η Σοφία Φυρού βρίσκεται για διακοπές εκεί που χαλαρώνουν όλοι οι celebrities: στη Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τη μελαχρινή καλλονή να λικνίζεται σε ξαπλώστρα στο Καλό Λιβάδι και να ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον υδράργυρο.

Σέξι, όπως πάντα, και επιδεικνύοντας τις χορευτικές ικανότητες, έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να… ζαλίζεται. Και, αφού λίκνισε τις χυμώδεις καμπύλες της, έχοντας στο πλευρό της μια φίλη της αναλόγων προσόντων, ζεστάθηκε και είπε να ρίξει μια βουτιά στα καταγάλανα νερά για να δροσιστεί.

Δείτε την εκρηκτική Σοφία Φυρού να χορεύει στη Μύκονο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΡΙΣΕ ΜΟΝΟ ΟΛΗ Η ΜΥΚΟΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ.ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ………..

  2. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΤΣΟΥΛΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;

  3. Άλλη μια κοπέλα που αυτοπροσδιορίζεται ως ((πρώην τραγουδιστή)) ….στο γνωστό νησί που επιτρέπονται όλα για το χρήμα…Από εκεί και πέρα ,ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία που εμφανίζεται ως κράχτης για την προσέλκυση οπαδών στο νησί…ούτως η άλλως ποιος φαντάζεται την Μύκονο χωρίς όλες αυτές τις στρατιές γυναικών …..

  4. Ένα ακόμη πουτανακι που έγινε φίρμα ανεβάζοντας σεξυ φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Ακόμα τον παίζω για πάρτη σου μανάρι μου.

  5. Δεν έχω πάει ποτέ στην Μύκονο καί δεν ξέρω αν κάποτε την επισκέπτο και έχω πάσα άγνοια περί τα οικονομικά, διαμονής,σίτισης και διασκέδασης.
    Μπορεί να μου πεις κάποιος πόσο κοστίζει σε γενικές γραμμές η διαμονή μίας ημέρας? ώστε να υπολογίσω πόσα θα μου έφευγαν αν την επισκέπτομουν για 10 ημέρες.
    Το ρωτάω με αφορμή το βίντεο.

  6. Συγγνωμη ρε παιδια,απο τι κανουν διακοπες ολες αυτες δηλαδη;Ολο το χρονο δεν κανουν τιποτα,ουτε θεατρα,ουτε πασαρελες,ουτε καθημερινη δουλεια,ουτε πρωινα ξυπνηματα,Τι διακοπες κανουν;Αυτες το καλοκαιρι “δουλευουν” με αραβες κλπ σπονσορες,και το χειμωνα κανουν διακοπες και καμια αρπαχτη.

  7. ΕΔΩ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ.

  8. Σκληρά εργαζόμενα νιάτα που παλεύουν για το μεροκάματο….

Comments are closed.