Άφησε το μόντελινγκ και μπήκε στα ρινγκ – Αυτή είναι η πιο σέξι γυναίκα μποξέρ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
fight_0

Το εκπληκτικό κορμί της με τις τέλειες αναλογίες και το γλυκό της πρόσωπο, θα μπορούσαν να της ανοίξουν μια καριέρα στο μόντελινγκ. Άλλωστε με εκείνο ασχολιόταν μέχρι που γνώρισε τις πολεμικές τέχνες και τα ρινγκ και τα παράτησε όλα. Άρχισε σκληρή προπόνηση προκειμένου να μπορεί να πυγμαχεί και πλέον μεταμορφωνόταν από ένα όμορφο κορίτσι σε μια πολεμική μηχανή.

Η Αβρίλ Μαθιέ θα κοιτάζει τις φωτογραφίες της με το μπικίνι και εκείνες που έχει τραβήξει μετά από κάποιον αγώνα πυγμαχίας όπου στην κυριολεξία της έχουν μαυρίσει τα μάτια από τις μπουνιές και θα αναρωτιέται εάν έκανε καλά που ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες. Και όμως η ίδια πιστεύει ότι έκανε πολύ καλά και πως αυτό είναι που της ταιριάζει.

Γεννήθηκε στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και με το μόντελινγκ ταξίδεψε στη Αμερική όπου κέρδισε τον πρώτο της τίτλο στα Λας Βέγκας. Ανακηρύχθηκε το 2014 Μις μπικίνι ΗΠΑ. Όμως μετά τον τίτλο της άρχισε να ασχολείται με το μποξ το οποίο τελικά και την κέρδισε.

https://www.instagram.com/p/BuAaSB5naqD/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Σήμερα είναι 31 ετών και δεν λέει να βγει από το ρινγκ. Την έχουν χαρακτηρίσει την πιο σέξι μποξέρ που υπάρχει.

Και όταν λέμε μποξέρ το εννοούμε. Αρκεί να δείτε το βίντεο που έχει ανεβάσει στο instagram πριν και μετά ένα αγώνα που έδωσε. Στο «πριν» είναι η πανέμορφη Αβρίλ και στο «μετά» τα μάτια της έχουν μπλαβίσει από τις μπουνιές που έχει δεχτεί.

https://www.instagram.com/p/BpXysnYHA17/?utm_source=ig_web_copy_link

1 2 3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: