Άφησε μύθο: Διαιτητής πλασάρει και σκοράρει στην Ολλανδία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
diaititis-1

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ολλανδία το… γκολ που πέτυχε ένας διαιτητής. Ναι, καλά διαβάσατε: Σκόρερ στην αναμέτρηση μεταξύ των Χάρκεμασε Μπόις και της Χεκ χρίστηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο οποίος αντί να αποφύγει την μπάλα (μάλλον) την έσπρωξε προς το τέρμα με ένα… αριστοτεχνικό «τσίμπημα».

Το περιστατικό συνέβη στο πρωτάθλημα της τέταρτης κατηγορίας της Ολλανδίας και πρωταγωνιστής ο ρέφερι Μόρις Πάαρχουις. Στο 66′ κι ενώ το σκορ ήταν 3-1 υπέρ των Χάρκεμασε Μπόις, οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια αντεπίθεση, μπήκαν στην περιοχή, έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά ένας αμυντικός απομάκρυνε άνω στη γραμμή. Η φάση όμως συνεχίστηκε με απίθανη εξέλιξη. Η μπάλα έφτασε στα πόδια ενός επιθετικού της Χεκ, ο οποίος πάσαρε με δύναμη. Η μπάλα κόντραρε στο πόδι ενός αμυντικού και ο διαιτητής που βρέθηκε πολύ κοντά στη φάση, έχοντας ήδη πατήσει στη μικρή περιοχή (!), την έστειλε στα δίχτυα.

Το 3-2 ήταν γεγονός με σκόρερ τον διαιτητή Μόρις Πάαρχουις, ο οποίος έγραψε ιστορία. Οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων δεν έπιασαν τόπο καθώς ο ρέφερι θεωρείται «νεκρό» σημείο εντός του γηπέδου και το γκολ μέτρησε κανονικά προκαλώντας την αντίδραση όχι μόνο των παικτών. Στα ολλανδικά media και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικράτησε χαμός καθώς άπαντες αναζητούσαν αν πράγματι ο διαιτητής σκόραρε ηθελημένα ή αν στην προσπάθειά του να αποφύγει την μπάλα την έστειλε άθελά του στα δίχτυα.

 22211

Κι όσες φορές κι αν δούμε το γκολ δεν καταλήγουμε και τόσο εύκολα στο δεύτερο συμπέρασμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: