Άσχημα νέα για ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό – Απόφαση-βόμβα από Σαββίδη!

Κοινοποίηση:
savvidis-paok-apogoitefsi

Τεράστια είναι η αποτυχία για τον ΠΑΟΚ, καθώς στα τέλη Αυγούστου έμεινε εκτός Ευρώπης με αποκλεισμό από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (!), ενώ ο στόχος διοίκησης, τεχνικού τιμ και παικτών μετά το τέλος της περσινής εκπληκτικής σεζόν ήταν η είσοδος στους ομίλους του Champions League.

Η αποτυχία είναι τεράστια για το αγωνιστικό κομμάτι και σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις άμεσα, ωστόσο ο αποκλεισμός τινάζει στον αέρα τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν και βάζει πλέον τον Ιβάν Σαββίδη σε τρομερούς μπελάδες.

Στον Δικέφαλο μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ ήθελαν όσο τίποτα την πρόκριση στους ομίλους του Europa League για να σώσουν το ευρωπαϊκό τους πρεστίζ, αλλά και για να ισορροπήσουν την κατάσταση στο οικονομικό κομμάτι, καθώς υπάρχει πρόβλημα με το Financial Fair Play λόγω των σχέσης εσόδων – εξόδων.

Ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης άλλωστε, πριν από λίγες ημέρες όταν βρέθηκε στην Κέρκυρα καλεσμένος στον τοπικό σύνδεσμο των φίλων του ΠΑΟΚ, τους ενημέρωσε πως η κατάσταση είναι… ζόρικη και ότι δεν μπορούν να φορτσάρουν μεταγραφικά, καθώς τα «χέρια τους είναι δεμένα» από την UEFA.

Οι Θεσσαλονικείς περίμεναν την πρόκριση κόντρα στη Σλόβαν για να βάλουν κάποια σημαντικά έσοδα στα ταμεία τους και έτσι να ισοσκελίσουν τον ισολογισμό της ΠΑΕ και να μπορούν να ρίξουν στη συνέχεια χρήμα στην αγορά για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις. Θυμίζουμε άλλωστε, πως παρότι βρισκόμαστε στις 29 Αυγούστου, στον Δικέφαλο περίμεναν την είσοδό τους στο Europa League για να τρέξουν τρεις μεταγραφές, του φορ, του αριστερού μπακ και του κεντρικού χαφ.

Πλέον, όλα είναι… στον αέρα, καθώς είτε θα πρέπει να παραβιάσουν το FFP, που θα τους επιφέρει βαρύ χρηματικό πρόστιμο είτε θα πρέπει να κινηθούν για την απόκτηση παικτών με λιγότερα χρήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Ολυμπιακος 44 πρωταθλήματα Παοκάκι 3
    Ολυμπιακος 19 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Παοκάκι ΤΑ 3…..
    ΕΙστε όπως λεει ο Ραπρόπουλος Χωριάταροι…..

  2. Γινε ΜΠΑΟΚ να γουσταρεις φαε και σουβλακι με καλαμακι και αμα δειτε πρωταθλημα φετος εγω θα γινω αρχιεπισκοπος. Σας δουλεψε κανονικα ο Ρουμανος,σας την εσκασε και εσεις του λεγατε και ευχαριστω. Τι ειναι αυτο ρε?? ΜΠΑΟΚ ειναι αχαχαχαχαχα

    1. Βρωμοπειραιας η πολη της πουστιας!ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ!!

  3. jiim φιλε ποναας φταιει ο βορρας. πιες με το σουβλακι ενα καφε αννοητε .σας σκοτωνουν σας βιαζουν σας καινε σαν τα ζωα εκει κατω σας ταιζει πρεζα ο μαρινακης καηκε ο εγγεφαλος σας και μιλατε για σαββιδη κοπριες το παίζετε πρωτευουσιανοι γυριστε στα κ@@@χωρια σας και αφηστε την ⚽

  4. ΣΑΒΒΙΔΗ , πρέπει να ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ … βαλκανικό champions leaque …
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, με ομάδες ΜΟΝΟ απο σκόπια – βουλγαρία – αλβανία ,γιατί απο σερβία – κροατία ακόμα κ απο ρουμανία θα ΦΑΤΕ ….ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ …ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ Ο …ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ …
    κλείστε το μαγαζί κ να πουλάτε ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕΣ ….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΠΑΟΚΤΖΉΔΕΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Κ ΥΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ..

  5. Μηλανε και οι χαιδεμενες πορνες της τρουμπας οι απογονοι του 6ου στολου για πατριδα και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ?Βρε ουστ λαθροορκ της χαβουζας ΠΟΚεμον καταστροφεις του ελληνικου ποδοσφαιρου!!
    Υπαλληλακια του πρεζεμπορα σας ποναει ο Ιβαν!!!
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ρε μαουνιεριδες!
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  6. Καλύτερα που αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ γιατί έτσι η ομάδα του ΠΑΟΚ, του μεγάλου ΠΑΟΚ θα αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα και θα κάνει ένα ακόμα νταμπλ. Άσε του γαύρους να τρέχουν στην Ευρώπη κι οι τίτλοι να πάνε ξανά στο λευκό τον πύργο, ΠΑΟΚ θα λέτε και θα κλαίτε.

  7. Ειναι η μονη ομαδα και διοικηση και οι μονοι φιλαθλοι παγκοσμιως, που ενω τους πουλησε ο κλεφτορουμανος ο προπονητης τους και εφυγε, αυτοι τον ευχαριστουσαν για ολα!!!! Μιλαμε για στοκους…. Aντι να τον βριζουν τον ευχαριστουσαν!! χαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχα

  8. Μας φοβάται η ΟΥΕΦΑ δεν μας έδωσε πέναλτι

  9. Μες την τρελή χαρά τα Πόκεμον ειναι όλα! Για το πρωτάθλημα φαβορί πάλι εμείς είμαστε όμως! Ακόμα αήττητος είμαι και πονάει…!!!

    1. Μα και στο Τσάμπιονς ληγκ αήττητος είσαι χιχιχι

    1. Δεν είσαι βόρειος νότιος είσαι ψαξτο

  10. Μπομπ μην λες μαλακιες θα στην πεσουν τα Παοκια και θα σε σκισουν,και δεν θα εχουν και αδικο ,τωρα σου βρωμάει το ποδοσφαιρο ρε ηλιθιε? τοσα χρονια πριν επι βαρδινογιαννη κοκκαλη και μαρινακη ηταν καλα εεεε? ο Σαββιδης είναι το πρόβλημα βλακα ε βλακα !!!

  11. Ρε αλβανοΑΡΔάκια ποια τελικα είναι η βόμβα από Σαββίδη; αμερικανοτσολιάδες του ποκ.

  12. …δεν μπορούν να φορτσάρουν μεταγραφικά, καθώς τα «χέρια τους είναι δεμένα» από την UEFA mafia.

  13. Ο ΠΑΟΚ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΜΝΗΜΟΝΕΥΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΑΜ ΔΕ!!! Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΧΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ. ΕΙΧΑΝ ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΤΟΥΣ.

  14. Οταν περυσι δεν μπορεις να κερδισεις την Βιντι και την Μπατε…κληρωνεσαι με Αγιαξ.
    Οταν ο Φερεϊρα λεει οτι το καλυτερο 8αρι που εχει προπονησει στην καριερα του ειναι Καντουρι…βγαλτε γνωμη.
    Οταν εχεις τον Πελκα (αντι του Μπισεσβαρ) πισω απο τον Ακπομ και τον γρηγορο Ζαμπα εκτος…θα παιζεις με “γιομες”.
    Οταν εχεις τερματοφυλακα τον Πασχαλακη, που στο 1ο ματς χανει τη μπαλα απ’τα χερια του και στο 2ο τρωει γκολ απ’τα 30 μετρα…βγαλε συμπερασμα.
    Πολυ κριμα…
    Υ.Γ. Απ’τα Χριστουγεννα λεμε οτι η ομαδα θελει ενα καλο 8αρι.

    1. Γίνονται αυτά όταν σου χαρίζει πρωτάθλημα ο τσιπρας για να δώσεις το όνομα σου στους σκοπιανους.

  15. Καλή διάλυση στο καρκίνωμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη κωλο “εξυγίανση” του που μας έστειλε να ανταγωνιζόμαστε τη Μάλτα και το Λιχτενστάιν.

    Εύχομαι πολύ πόνο και στους κομπλεξικούς Θεσσαλονικιούς που μια ζωή βρίζουν την υπόλοιπη Ελλάδα και ζητάνε σύνορα στα Τέμπη και απειλούν να μη πάνε φαντάροι και κάνανε ΜΟΚΟ για τη συμφωνία των Πρεσπών, για να πάρουν ένα κλεμμένο πρωτάθλημα… Σκατά στα μούτρα σας κομπλεξικοί, τον Ολυμπιακό δε θα τον φτάσετε ΠΟΤΕ.

    Ήρθε ένα τσιράκι του Πούτιν που έκανε λεφτά κλέβοντας τη περιουσία του Ρωσικού Κράτους μετά τη πτώση της ΕΣΣΔ στην ομάδα σας και νομίζατε πως γίνατε κάποιοι….

    1. Ελα σκασε δευτερε το τριμπαλο ακομα σε τσουζει, να βαλεις αλοιφη να σου περασει.. ΜΙλας εσυ για τη συμφωνια των Πρεσπων που δεν εχεις βαλει ουτε ενα πανο στο λιωμενο κια βριζετε την Μακεδοναι σε καθε ματς ανθεληνικα σκουπιδια σ αντιθεση με την Τουμπα κακομοιρη.. Μιλας και για Ευρωπη 7αρα καρπαζοεισπρακτορα δεν ντρεπεσαι λιγο.

    2. Τα ειπες ολα φιλε.Οταν ο αμορφωτος Ελληνας περιμενει να τον σωσει ο Μοσχοβος και δεν ξερει οτι ακομα και οταν κυβερνουσαν την Ρωσσια Ρωσσοι δεν τους ενοιαζε να ελευθερωσουν την Ελλαδα αλλα να εξυπηρετησουν τα συμφεροντα τουςΕιχαν στειλη πρακτορες σαν τον Παπαζωλη και τον Σαρρο ενω τωρα που την κυβερνουν οι μογγολοεβραιοι και καταδυναστευουν τον αδελφο Ρωσσικο λαο εστειλαν Βελοπουλο και Σαββιδι

    3. Δεν έκλεψε μόνο τα λεφτά από τη Ρωσία είναι και ο υπ αριθμός ένας λαθραίο τσιγάρα στην Ελλάδα με της ευλογίες του τσιπρα.

  16. Ο εισαγόμενος “Έλληνας” που μπούκαρε με την κουμπούρα στο γήπεδο για αντιπερισπασμό και την ίδια ώρα πούλαγε την ΣΕΚΑΠ στους Ιάπωνες κερδίζοντας δισ. την οποία είχε αγοράσει πιτ παρά.

    1. Πιό αλβαναράς ραγιάς πεθαίνεις σούργελο αμερικανοφερτο…

Comments are closed.