Άρχισαν να φορούν “υπουργικά κοστούμια” στη Ν.Δ… Ποιοι ακούγονται για το υπουργείο Οικονομικών; ΟΝΟΜΑΤΑ…

Κοινοποίηση:
mitsotakis_1

Εδώ ο κόσμος καίγεται…

Άρχισαν τα όργανα στη Ν.Δ. Ήδη, ακούγονται τα πρώτα ονόματα για τον επόμενο “τσάρο”.

Έως τώρα, έχουν “ακουστεί” οι εξής:

  • Ν. Βέττας,
  • Χ. Σταικούρας,
  • Γ. Στουρνάρας,
  • Ν. Δένδιας,
  • Κ. Χατζηδάκης…

Τώρα, οι ίδιοι το διαρρέουν; Οι φίλοι τους; Ποιος ξέρει…

Υπάρχει και η περίπτωση να θέλει κάποιος να τους “κάψει”…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχει παρελάσει πολύς κόσμος από Κορυδαλλό, από τη γαλάζια παράταξη. Μην προτρέχετε.Ο Φαναράς με τον Γεράκη μπορεί να βγάζουν γκάλοπ από τον κώλο τους, αλλά θα γίνουν πάλι ρόμπα. Για να μην ξεχνιόμαστε ο Φαναράς έβγαζε με 4% μπροστά το ΠΑΣΟΚ και κέρδισε ο κουρασμένος με 4,5-5 μονάδες το 2004 και ο Γεράκης μαζί με τον Μαύρο ζητούσαν συγγνώμες την περασμένη φορά το 2015.

    Κάποιο πουλάκι μου είπε πως δεν είναι σίγουρο πως η ΝΔ θα πάει με αρχηγό Κούλη τον Οκτώβριο. Αν το αφεντικό, ο Βαγγέλης…Περπινιάδης δεν μείνει ευχαριστημένος από τις εκλογές τώρα, θα τον αλλάξει. Έτσι κι αλλιώς ο… Περπινιάδης είναι αρχηγός στη ΝΔ. Επίσης προβλήματα έχει και η Φώφη με τον Νίκο Παπανδρέου και είναι χεσμένη πάνω της, μην της φάει την καρέκλα.

    1. σε λιγους μηνες ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΤΟΥς φιλε μου οχι τα κοστουμια τους.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ .λιγοι απο αυτους ΤΟΥΣ ΘΑ γλυτωσουν.ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ θα ειναι τρομαχτικο.το τελος τους ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.τα αφεντικα τους ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ θα τους παρατησουν σε λιγο και μετα ΘΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.

Comments are closed.