Άρτα: Απειλητικό σημείωμα με λοστό σε γιατρό επειδή φροντίζει αδέσποτα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
simeiwna

Φιλόζωη γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, η οποία φροντίζει και περιθάλπει τα αδέσποτα ζώα, βρήκε απειλητικό σημείωμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της μαζί με έναν σιδηρολοστό.

Το σημείωμα έγραφε “Αυτό για τα βρωμόσκυλά σου (σας)”.

Τα… βρωμόσκυλα, σύμφωνα με αυτόν που άφησε το σημείωμα, είναι τα σκυλιά που κάποιοι εγκατέλειψαν και ζουν στο ανοιχτό πάρκινγκ του νοσοκομείου.

Έχουν μάλιστα γίνει φύλακες του χώρου, ο οποίος είναι εντελώς αφύλακτος. Η γιατρός φροντίζει τα ζώα αυτά με στειρώσεις αλλά και με την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Πηγή: petpet.news

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αμα τον πιασετε βαλτε του το σιδερο στην @ρωμοκολαρα του,αυτο του αξιζει 100 φορες.

  2. Ας τον βρει η αστυνομία τον ψυχάκια προτού κάνει κακό. Είναι επικίνδυνος. Δυστυχώς όσοι είναι άνθρωποι στις μέρες μας και βοηθάνε ανθρώπους ή ζώα που υποφέρουν δέχονται συνεχώς επιθέσεις από ψυχοπαθείς- σκ@τόψυχους. Το ίδιο έκαναν και στον Χριστό, έκανε μόνο καλό και τον μίσησαν τόσο πολύ που στο τέλος τον σταύρωσαν.

  3. Θα είναι σίγουρα κάποιος που έχει εκφράσει την σκατοψυχιά του είτε με λόγια είτε με βλέμματα. Να βάλουν κάμερες γιατί ο τσόγλανος θα προσπαθήσει να τα σκοτώσει. Δεν φτάνει που τα στειρώνει η γυναίκα και τα διατηρεί υγιή, έχει και τα δίποδα τέρατα να ασχολείται. Τα στειρωμένα αδέσποτα ζώα και τα φροντισμένα με τροφή και εμβόλια είναι ήρεμα, δεν θα βλάψουν κανέναν. Έχω παρατηρήσει πως τους Πακιστανούς και κάτι βρωμόγυφτους, δηλαδή πάνω κάτω η ίδια φυλή, τι Ινδία τι Πακιστάν, ίδια μπίχλα έχουν γιατί και λουσμένοι να είναι πάλι άπλυτοι δείχνουν, τα σκυλιά δεν τους γουστάρουν με τίποτα, ίσως λειτουργεί το ένστικτο, ίσως θυμούνται κάποια κακοποίηση τους, δεν ξέρω γιατί πάντως ισχύει.

  4. Ο/Η ΨΟΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ... λέει:

    ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΣΤΟ ΤΟΥ (ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο
    ΧΡΙΣΤΟΣ, ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΟΣ)…..

  5. ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ

  6. Σίγουρα, αυτό το σκουπίδι που έστειλε το μήνυμα με το λόστο, είναι κατ ευθείαν απόγονος των……αρχαίων Ελλήνων! ! Η ομορφότερη χώρα του κόσμου, πνιγμένη στο σκατο

Comments are closed.