Άρες Μάρες Κουκουνάρες! Ηρθε η ώρα για γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Το όνομα που θα φέρει «ταραχή» στον ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποίηση:
PROEDRIKO

Τάραξε τα νερά προ ημερών, ο Παύλος Γερουλάνος όταν μιλώντας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε ότι ήρθε η ώρα να τοποθετηθεί γυναίκα στο ύπατο αξίωμα.

«Υπάρχουν πολλές γυναίκες, από τον προοδευτικό χώρο, που μπορούν να προσφέρουν στη χώρα… Θα ήθελα να δω γυναίκα, προοδευτική και με ισχυρή διεθνή παρουσία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γερουλάνος, βάζοντας φωτιά στα σενάρια που ξεχωρίζουν τρεις γυναίκες για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, στη λίστα των υποψηφίων «παίζουν» τα ονόματα των δύο πρώην Επιτρόπων Άννας Διαμαντοπούλου και Μαρίας Δαμανάκη και της ιστορικού Μαρίας Ευθυμίου.

Το όνομα μάλιστα της κ. Μαρίας Δαμανάκη που προέρχεται από τον χώρο της Αριστεράς, και μάλιστα έχει διατελέσει και πρόεδρος του Συνασπισμού την περίοδο 1991 – 1993, αναμένεται να φέρει σε δύσκολη θέση τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχει δηλώσει πως θα προτείνει εκ νέου τον νυν πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Η πρόταση Γεννηματά
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η κ. Γεννηματά, στην πρόσφατη συνάντηση της με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την ψήφο αποδήμων, φέρεται να έβαλε στο τραπέζι το όνομα της κ. Διαμαντοπούλου, κάτι που δεν είδε αδιάφορα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς δεν είναι αρνητικός με την τοποθέτηση γυναίκας στο ανώτατο αξίωμα

Πάντως, η σχετική απόφαση του πρωθυπουργού, θα ληφθεί σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, κατά τις διακοπές του τα Χριστούγεννα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ !!!ΑΚΟΥ Η ΔΑΜ@ΥΝΑΚΗ Η ΕΛΕΕΙΝΗ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ??? ΕΛΑ ΝΙΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ !!!!! ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΘΙΚΙΑ !!!!!

  2. Ψηλά τά λάβαρα.Δύο ελληνόφωνες εβραίες θά σώσουν τήν Ελλάδα.Ολη η Ελλάδα θά γιορτάζει
    τήν ανθελληνική γιορτή “τό Χάνουκα” καί στή Βουλή ολοι οί βουλευτές θά είναι υποχρεωμένοι
    νά βάζουν στό κεφάλι τους τό εβραίκο καπελάκι τό κιπά ώς δείγμα υποταγής.Σε όλη τήν Ελλάδα
    θά αναγερθούν συναγωγές.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.