Άντε χτενίσου, μωρή πατσαβούρα που θα μιλήσεις εσύ για φασισμό. Φασίστες είστε εσείς!

Κοινοποίηση:
sia-anagnostopoulou-528x330

Το μήνυμα πως “η ακροδεξιά ρητορική που καλλιεργεί το μίσος και τη μισαλλοδοξία, που δίνει άλλοθι νομιμοποίησης στο ναζισμό δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη”, στέλνει με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και των Διακρίσεων, η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου.

“Η Ελλάδα είναι μια χώρα που υποδέχεται πρόσφυγες και μετανάστες με ανθρωπιά, σεβασμό και αλληλεγγύη. Τα ντροπιαστικά ρατσιστικά περιστατικά των τελευταίων ημερών στα Βίλια και την Κόνιτσα και μάλιστα σε βάρος μικρών παιδιών, κάνουν την υποχρέωση που έχουμε ως πολίτες, να υψώνουμε μέτωπο κατά τέτοιων ακραίων συμπεριφορών, ακόμη πιο επιτακτική” σημειώνει στο μήνυμά της κ. Αναγνωστοπούλου.

Σε αυτό το πλαίσιο, η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών αναφέρει πως “μαζί με όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις χτίζουμε μια κοινωνία χωρίς αγκυλώσεις, περιχαρακώσεις, διακρίσεις, μια κοινωνία σεβασμού, αποδοχής και αλληλοκατανόησης”.

“Όλοι, χωρίς καμιά εξαίρεση, δίνουμε καθημερινά μάχη στους χώρους εργασίας, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στην κοινωνία. Υψώνουμε εθνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μέτωπο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Η ακροδεξιά ρητορική που καλλιεργεί το μίσος και τη μισαλλοδοξία, που δίνει άλλοθι νομιμοποίησης στο ναζισμό δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη” τονίζει και καταληκτικά διαμηνύει: “Η φωνή μας πρέπει να ακουστεί δυνατά. Όσοι σιωπούν σήμερα θα είναι υπεύθυνοι απέναντι στην Ιστορία αύριο”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ακομα και στον υπνο σας βλεπετε φασιστες, ακροδεξιους κλπ!!!!!Οποιος δεν συμφωνει μαζι σας, συμφωνα με την καραμελα που πιπιλιζετε τεσσερα χρονια τωρα, ειναι φασιστας κλπ, κλπ!!!!! Αντε να χαθεις, παλιομαγισσα, που γεμισατε την χωρα με εγκληματιες!!!!!!!!!

  2. Ουτε για τσατσα σε μπουρδελο δεν κανει η φατσα που εχεις απλυτη συριζαια.

  3. Ούτε με τσουγκράνα μπορεί να χτενιστεί αυτή…Μια λύση θα ήταν ”κουρά εν χρώ”,να καθαρίσει και το κεφαλόπετσό της…Τι ιδεοληπτικοί και εμμονικοί είναι τούτοι εδώ ρε παιδόπουλα…Με αυτά τα χιλιομασημένα που μας ρίχνουν στο κεφάλι καθε μέρα, έχουν καταντήσει αφόρητα κουραστικοί και εμετικοί…

  4. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΙΓΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΔΩ ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΄Η ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΜΑΣΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΑΡΙΚΑ ΤΩΝ ΜΚΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΑΡΑ ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΛΕΡΑ……………………..

  5. Να τους πάρεις σπίτι σου μωρή άπλυτη…

  6. Τα ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ μιλούν για φασισμό! Τόσα χρόνια μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τις καραμέλες που μασάνε!

    Τα κομμούνια, που αποτελούν τον ορισμό του ΦΑΣΙΣΜΟΥ μας κάνουν μαθήματα δημοκρατίας και ανθρωπιάς, ξεχνώντας φυσικά τα εγκλήματα του μπαμπά-Στάλιν, των κομμουνιστοσυμμοριτών, τους σφαγείς παιδιών και γυναικών του ΕΛΑΣ και πάει λέγοντας…!!!

    ΟΥΣΤ ΒΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!! ΒΡΟΜΕΡΑ ΑΠΛΥΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!!!

  7. Άπλυτα δεν χτενίζονται γιατί έχουν πιάσει πολύ σκουριά από την απλυσιά. Και που να προχωρήσουμε και πιο κάτω;

Comments are closed.