«Άντε στο διάολο πρωί πρωί παλιό μ@λακα»! Τρελάθηκε η καφετζού με τον καράφλα πελάτη και της απαιτήσεις του να… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
hqdefault

Θα σας φτιάξει την διάθεση η καφετζού!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ. ΑΝ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ Η/ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΞΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ (ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.

  2. Ποιο στημένο πεθαίνεις.δεν κάνουν ούτε γιά κομπάρσοι.χάλια.

  3. Το ξέρουμε ότι είναι στημένο ρε γίδια που το παίζετε και εξυπνάκηδες στα σχόλια και το γράφετε συνέχεια. Το γράφει και κάτω από το βίντεο της εξάλλου. Το θέμα είναι ότι το παίζει έξυπνη και και προσβάλει γενικά τους πελάτες στο μαγαζί που δουλεύει. Ακόμα και αυτό το βίντεο το έκανε για να χλευάσει τους πελάτες ενώ η ίδια είναι αγενέστατη και ενοχλεί συνέχεια τον κόσμο ακόμα και στο δρόμο. Δεν κοιτάει τι κάνει αυτή αλλά την ενοχλούν όλοι οι άλλοι.

  4. ΣΩΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ 10ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ Η ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ Η ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ.ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΠΩΣ ΠΙΝΟΥΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΝΕΙ

  5. Καλά είστε ηλίθιοι; Δεν καταλάβατε πως είναι “σκετσάκι”; χαχαχαχα Γιαυτό ρε πάτε και ψηφίζετε τους ηλιθίους του “Δημοκρατικού Τόξου” και τα τραβάμε μετά όλοι οι υπόλοιποι εχέφρονες; Έλεος…..

  6. ΓΙΔΙΑ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΣΚΕΤΣΑΚΙ Η ΟΧΙ…

    ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΟΙ;

  7. Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΙΚΙ. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕ.

  8. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΡ,ΕΝΑ ΦΡΕΝΤΟ,ΕΝΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ
    ΑΔΕΙΑ ΤΣΕΠΗ.ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΔΟΓΗΔΕΣ ΤΗΣ ΛΗΓΟΥΡΙΑΣ.
    ΤΑ ΛΗΓΟΥΡΙΑ.
    1:ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ
    ΚΑΛΝΤΟ.(ΖΕΣΤΟΣ)
    2:ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ((ΕΔΩ ΜΠΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΚΟΛΟΜΠΑΡΙΣΤΑ)
    ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ
    3:ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ(ΟΧΙ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ)
    4:ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ, ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ(ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ).ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ
    ΓΕΡΜΑΝΟ
    5:ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΙΧ.
    6:ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ.

    1. Να πας να μάθεις την ορθογραφία και την σημασία των λέξεων Ιταλέ (πιθανώς), κόντε Γεώργιε(χαχα)…Μετά να κάνεις διάφορα ανόητα και χαζά σχόλια…Δηλαδή όλοι εδώ είμαστε τζαμπατζήδες;Ρε ούστ κοζανόστρα…Και να υποθέσω ότι εσύ τρώς σε τρία λεπτά και μετά στρώνεσαι στην δουλειά,προκομμένε…Τέλος,εχέσθημεν αν πείς ή δεν πείς το άλλο όνομα του καπουτσίνο…Ολη μας η φαγούρα ήταν εκεί…Τράβα τώρα να πιείς ένα καπουτσίνο που δεν τον φωνάζεις καπουτσίνο…Και που είσαι,μη κάνεις πάνω από τρία λεπτά…Γελοίε…(δες πως γράφεται) χαχαχα…(παρακαλώ μη το κόψετε,είναι οφειλόμενη απάντηση)

    2. Καπουτσινο πινουν τα νηπια και οι γκομενες στην Ιταλια , και μονο το πρωι …
      Κατα την διαρκεια της ημερας οι μακαροναδες πινουν Espresso Lungo (διπλο) , ristretto (εσπρεσο με πολυ λιγο νερο) και macchiato (εσπρεσο με μια κουταλια χτυπημενο γαλα απο πανω)..

    3. Μικρέ Νικόλα, έλα να σου δείξουμε πως το κάνουμε στην Καισαριανη

    4. Σωπα καλέ που θα μας πεις και πως θα τον πιούμε!!
      Πολυ εγωισμό εχεις
      Πιες τον εσύ εκεί στο Ιταλιανο και άσε μας εμάς!
      Ακόμα δεν πήγες στους μακαρονάδες και θα μας μαθεις και για την περίοδο της Αναγέννησης!!

  9. Αγενέστατη ελλεεινίδα. Την έχω δει σε άλλα βίντεο και είναι ότι χειρότερο, πάει και ενοχλεί τον κόσμο στο δρόμο και στα λεωφορεία αλλά κατά τα άλλα τη πείραξε ο πελάτης.

  10. ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ κοροιδια των ΠΟΛΙΤΩΝ. αυτο καταλαβα απο το φιλμακι. ΑΙ γαμ@@θειτε ΟΛΟΙ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ

  11. ΚΟΠΕΛΙΑ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ , ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΕΤΕ. ΑΗΝΤΕ ΓΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!!!! ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ

    1. Κατα ‘ρχήν είναι στημένο αλλά από τα λεγόμενά σου τέτοιος περίεργος γκασμάς θα είσαι και εσύ θα θέλεις 5 αστέρων εξυπηρέτηση για ένα πιάτο πατσά. Πέντε τέτοιους να έχεις την ημέρα σαν και αυτόν το έκλεισες το μαγαζί σε χρόνο ΤΤ

    2. ασε ρε φίλε …αν δεν ήταν στημένο ,ο τύπος ήταν μαλάκας με πιστοποίηση ISO…..ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ….

    3. ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ 2 ΕΥΡΩ.ΚΑΘΕΣΤΕ 3 ΩΡΕΖ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ(ΟΤΙ ΒΛΕΠΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ).
      ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.
      ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ.

      1. Τι ζόρι τραβάς εσύ ρε Ιταλέ(;)…Εμείς πίνουμε τον καφέ μας και σε έξι ώρες, αν έτσι θέλουμε…Εσύ αν είσαι μάγκας να τον πίνεις σε τρία δευτερόλεπτα…Δεν θα σε σχολιάσουμε…Αλλη μαγκιά θα μας αραδιάσεις;

Comments are closed.