Άννα Φιλιππαίου: H γυμνάστρια με την σελίδα στο instagram μας έστειλε για push ups (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
190614213332_annafilipaiou

H γυμνάστρια με την απίστευτη σελίδα στο  Instagram  μας έστειλε για push ups. Η Άννα Φιλιππαίου μας απόδειξε πως η γυμναστική βελτιώνει πνεύμα και πάνω από όλα το σώμα.

Είναι μελαχρινή και πολύ όμορφη, και θα μπορούσε να ήταν μοντέλο. Είναι αυτό που λέμε «καυτή» μελαχρινή και δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε τα μάτια μας από πάνω της στις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram. Με αυτές έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα σε περισσότερους από 117.000 followers.

Το εντυπωσιακό σώμα της το έχει «χτίσει» περνώντας πολλές ώρες στο γυμναστήριο, αφού αγαπάει τη γυμναστική και αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε όταν δούμε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν. Η Άννα Φιλιππαίου τρελαίνεται ακόμα για ταξίδια και ψώνια, ενώ αγαπημένη της εποχή είναι το καλοκαίρι, όπου μπορεί να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

    1. …έχουν τα κολομερια της!!!!με το μπαμπάκι σφάζει τις πσολες!!!!!πρωτα μας κάνει ψυχολογικό πόλεμο με τις “καμάρες ” της…Και μετά καρφί πέταλο…πέταλο καρφί ΞΑΝΑ ΞΑΝΑ ΞΑΝΑ..”στεγνό” φουτσο για τους “αμόρφωτους” ΜΟΝΟΝ!! ΕΣΥ κουκλάρα μου μπαμπάκι μπαμπάκι μπαμπάκι…μπαίνω-βγαίνω…όχι-ναι…ήρθα-έφυγα…πατ-ταπ..τάπερ-πατ…..ΞΥΠΝΑ!!!!!

  1. ενα μπαζο κ.μισο χοντροκωλα ας βαλει τ μεσαιο δαχτυλο στον κωλο της να δει οτι ειναι απο σκατα φταιγμενη

  2. μια ακομα τουρλοκολα δεν τραβαει ετσι τα βλεματα ουτε οι πορνες δεν φωτογραφιζονται ετσι

  3. Απο τα κουτορνιθια που κυκλοφορουν στην πιατσα που το μυαλο τους ειναι τοσο οσο να φτανουν στο σημειο να διαφημιζουν απο την προσωπικοτητα τους τον κωλο τους
    Κριμα

  4. Ο/Η ζητείται αρσενικό με "λεπτά" αισθήματα και όποιος αντέξει... λέει:

    Ούτε το…Κτηματολόγιο μπορεί να βγάλει άκρη με το καταπατημένο της οικόπεδο, αλλά ούτε και εταιρεία ορκωτών λογιστών (έχουν χαθεί οι μπάλες).

    Άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία:
    -της αρέσουν τα ταξείδια και shopping στο Μιλάνο μέχρι τελικής πτώσεως.
    -το καλοκαίρι προτιμάει την Μύκονο (που αλλού; σήμα κατατεθέν της επαγγελματικής της κατηγορίας).
    -μοιράζει τον χειμώνα της μεταξύ Courchevel και Καραϊβικής.
    -ο ιδανικός άνδρας είναι αυτός με τον οποίο μοιράζεται τις δουλειές, αυτή ξοδεύει και εκείνος… πληρώνει.
    -α, και να μην ξεχάσω, οι σαμπρέλες παίρνουν πίεση 1.8 Bar.

    Τελικά κυκλοφορούν μόνον 117.000 σ@βουρογ@μ@δ@ς;;; σαν λίγοι μου φαίνονται…

  5. η συγκεκριμενη εχει ενα ιδιαιτερο φετιχ. αν κ η πλειοψηφια θελει να την παρει στα 4(προσωπικα την πηρα στα 3 το ενα χερι το χε παραμασχελα), εκει που ξεχωριζει ειναι στο βρωμηκο σεξ…ναι εννοω γαμησι πασπαλισμενη με βρωμη γιατι οπως λεει η γαμνυστρια”το κορμι θελει διατροφη κ διαστροφη”

  6. Η καημενη , οπως και οι περισσοτερες τετοιες γυναικες δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο στην ζωη τους ακομα παρα να δειχνουν τον πισινο τους τουρλομενο….κριμα λοιπον…..Γυναικα ….!! Ετσι δεν κερδιζεις σεβασμο απο τους ανδρες….χανεις μονο …..! Γυναικες αξιζετε πιο πολυ απο οτι σας εχουν μαθει…..!!

  7. Μπήκα κατευθείαν στα σχόλια!!!!!!! Αναμένω χαμό!!!!!

Comments are closed.