«Άναψε ένα κερί, βαστώ το μωρό» – Ραγίζουν καρδιές οι δύτες που εντόπισαν την 6χρονη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1-85

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί ο διάλογος των δυτών της ιδιωτικής εταιρείας, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη της εταιρείας, έκλεισαν μια τραγωδία που συγκλόνισε την Κύπρο τους τελευταίους μήνες.

Στον διαδικτυακό λογαριασμό της εταιρείας δημοσιεύεται ο διάλογος που είχε σήμερα ο δύτης, ο οποίος ανέσυρε τόσο τις βαλίτσες της φρίκης στην Κόκκινη Λίμνη όσο και την μικρή Siera, από την Λίμνη του Μεμή.

Αυτούσιος ο διάλογος, όπως τον δημοσιεύει η Brasal:

  • DIVER: EDWARD…
  • SUPERVISOR: ΕΛΑ, ΠΑΜΠΟ…
  • DIVER: ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ.
  • SUPERVISOR: ΘΑ ΑΝΑΨΩ ΠΑΜΠΟ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ;
  • DIVER: ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΒΑΣΤΩ ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ, EDWARD, ΒΑΣΤΩ ΤΟ ΛΑΛΩ ΣΟΥ (ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ)
  • SUPERVISOR: ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ…

Νωρίτερα σήμερα μπήκε τέλος στην τραγωδία που συγκλόνιζε την Κύπρο από τις 14 Απριλίου, όταν κάποιοι τουρίστες βρήκαν το πρώτο πτώμα.

Σχεδόν δύο μήνες μετά, στις 14:30 το μεσημέρι της Τετάρτης στη λίμνη Μεμί γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της ιστορίας, όταν οι δύτες εντόπισαν την 6χρονη Σιέρα.

«Εντοπίστηκε σήμερα γύρω στις 14:30 εδώ στη λίμνη Μεμί, σε βάθος περίπου έξι μέτρων ανθρώπινη σορός μικρού μεγέθους σε κατάσταση σαπωνοποίησης, έγινε η ανάσυρση από δύτες που συμμετέχουν στις έρευνες και ακολούθησε η αυτοψία από τους ιατροδικαστές» είπε στις δηλώσεις του στο χώρο τη λίμνης ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης.

Πρόσθεσε δε ότι «θα ακολουθήσει η νεκροτομή, η οποία θα αποφασιστεί σε μεταγενέστερο στάδιο πότε θα γίνει».

Ο «Ορέστης» φέρεται να έχει ομολογήσει στους ανακριτές και σε θεληματική κατάθεση που έδωσε στις 25 Απριλίου τη διάπραξη επτά συνολικά φόνων με θύματα πέντε γυναίκες και δύο παιδιά.

Πρόκειται για τη Marry Rose (Φιλιππίνες) και την ανήλικη κόρη της Sierra – Graze, την Arian Palanas (Φιλιππίνες), τη Maricar Valdez (Φιλιππίνες), τη Livia Florentina (Ρουμανία) και την ανήλικη κόρη της Elena Bunea και την Khadha Anu (Νεπάλ). Όλα τα θύματα είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία ως ελλείποντα πρόσωπα εκτός από τη γυναίκα από το Νεπάλ για την οποία είχε γίνει καταγγελία στο γραφείο του λειτουργού μετανάστευσης ότι εγκατέλειψε το χώρο εργασίας της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: