Άμεση προειδοποίηση Δρ. Αθανάσιου Δρούγου στο makeleio.gr! «Αν δεν το κάνεις τωρα κ. Μητσοτάκη θα είναι αργά…»

Κοινοποίηση:
drougkos

ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ /ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ.

Γράφει ο Δρ Αθανάσιος Ε.Δρούγος

1) Να είναι αυστηρός ο έλεγχος χορήγησης ασύλου αλλα και να χορηγείται σε εύλογο χρόνο και όταν απορρίπτεται να μην έχει ο αιτών εκ νέου αίτημα ή μέσω δικηγόρου να κάνει ένσταση της ακυρότητας.

2)Απέλαση σε όσους διαπράττουν αδικήματα, μέτρο που ίσχυε αλλά καταργήθηκε.οι λοιποί που δεν κατέχουν τις προϋποθέσεις για άσυλο ταχύτατη απέλαση.

3)Έπανελεγχος όλων των αλλοδαπών που διαμένουν στην χώρα μας και είναι διάσπαρτοι στην επικράτεια ως προς το ορθόν των εγγράφων τους, με τις ανάλογες ενέργειες.

4)Αυστηρότατος ελέγχων των αναρχοαυτονομων Μ.Κ.Ο Και περιορισμό της δράσης τους,αν και θα υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις….

5)Επίσης να αλλάξει ο νόμος περί χορήγησης ιθαγενείας και υπηκοότητας. Να μην δίνεται..Έχουμε σοβαρό πρόβλημα αλλοιώσης του ομοιογενη Εθνικού χαρακτήρα με αλλοεθνείς αλλόθρησκους επί το πλείστον μουσουλμάνων με δυσάρεστες μελλοντικές εξελίξεις για την χώρα μας, αν αναλογιστούμε και την γειτονιά μας (Αλβανία- Τουρκία)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αυτά που προτείνει ο κ. Δρούγος είναι συμπτωματικές θεραπείες. Οι ρίζες του κακού βρίσκεται α) στον ΟΗΕ επειδή εισπράττει πετροδολλάρια από τη Σαουδαραβία και το Κατάρ για το σκοπό του εποικισμού της Ευρώπης με μουσουλμάνους, β) στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που χρηματοδοτεί τη λαθρομετανάστευση τυπώνοντας και μοιράζοντας ευρώ, γιατί θέλει να εξομοιώσει τα εργατικά ημερομίσθια στην Ευρώπη με εκείνα του Μπαγκλαντές ή της Νιγηρίας ή του Πακιστάν, γ) των ΗΠΑ, που διανέμουν ναρκοδολλάρια σε κάποιους επιφανείς (δημοσιογράφους, πολιτικούς, νομικούς, καθηγητές δικαίου και άλλα καθάρματα) γιατί θέλουν να καταστρέψουν την εθνολογική συγκρότηση της Ευρώπης, δ) στις χώρες που στέλνουν λαθρομετανάστες, γιατί επωφελούνται από το συνάλλαγμα που στέλνουν πίσω στις πατρίδες του οι λαθραίοι, ε) στον Σόρος που διανέμει πετροδολλάρια και ναρκοδολλάρια, με το αζημίωτο φυσικά. στ΄) η Τουρκία για λόγους γεωπολιτικής.
    Άρα, να τι πρέπει να κάνουμε: α) Καταγγελία εναντίον του ΓΓ και άλλων παραγόντων του ΟΗΕ για τις αθέμιτες πρακτικές του υπέρ του εποικισμού της Ελλάδας με μουσουλμάνους. β) Απαγόρευση ή κατάσχεση κάθε χρηματικής ροής προς λαθρομετανάστες και άτομα, ή οργανισμούς ή επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα υπέρ της λαθρομετανάστευσης με παράλληλη ποινική δίωξη των εμπλεκόμενων φυσικών προσώπων (π.χ. να συλληφθεί η κα Λυμπεράκη και να κλειστεί στο Μοναστήρι της Ηλείας μαζί με τους λαθρομετανάστες που μας κουβαλάει) γ) Απαγόρευση και κατάσχεση κάθε χρηματορροής και κάθε εμπορικής συναλλαγής της Ελλάδας με τις χώρες που στέλνουν λαθρομετανάστες και δεν τους δέχονται πίσω όταν απελαύνονται.

  2. Κάνοντας σχόλια εδώ μέσα θα φύγουν τα λαθροπηθίκια. Και αυτός ο κύριος δεν προτείνει την απέλαση όλων αλλά, αυτών δήθεν που παραβατούν και πράσινα άλογα. Ξυπνήστε ζώα, όλοι μέσα στο κόλπο είναι. Και αυτή η άσχημη κακομούτσουνη γριά, εκπροσωπεί το πιο ανθρώπινι και καλά, πρόσωπο του άθλιου εβραιομασσονικού συτήματος!

  3. Να είναι αυστηρός ο έλεγχος χορήγησης ασύλου αλλα και να χορηγείται σε εύλογο χρόνο και όταν απορρίπτεται να μην έχει ο αιτών εκ νέου αίτημα ή μέσω δικηγόρου να κάνει ένσταση της ακυρότητας.

    Όλα όσα προτείνονται είναι σωστά μέτρα. Εάν δεν γίνουν το ταχύτερο δυνατόν θα έρθει και το τέλος της Ελλάδας και των Ελλήνων. Δεν μπορεί οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που σκοτώνουν, βιάζουν , κλέβουν, να φυλακίζονται και να παραμένουν στην Ελλάδα για συνεχίσουν το ίδιο έργο. Δεν ξεχνάμε την δολοφονία του εστιάτορα ΜΑΝΩΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ στην Ύδρα απο Γεωργιανούς.

  4. Ναι τώρα περίμενε… Αυτός είναι χειρότερος και από τον Τσίπρα!

  5. ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΠΑΔΕΣ!!

Comments are closed.