Άλλος πλανήτης: Γνωρίστε το “ΕΚΑΒ” του Ντουμπάι με τα σούπερ οχήματα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
191010142856_544550c16bb3f78b077d5fb6

Στο κρατίδιο του Ντουμπάι, εκτός από τα ασυνήθιστα «περιπολικά», πλέον οι κάτοικοί του έχουν την ευκαιρία να λάβουν τις πρώτες βοήθειες, από μη συνηθισμένα οχήματα, όπως για παράδειγμα μία Chevrolet Corvette και ένα Nissan GT-R.

Ο πλούτος είναι ένα στοιχείο που δεν μπορεί εύκολα να κρυφτεί. Αυτό είναι διάχυτο για όποιον ταξιδεύει στο Ντουμπάι, ο οποίος έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την απίστευτη χλιδή που δίνει το παρόν στην καθημερινότητα, σε όλες τις πτυχές της. Ακόμα και στις κοινωνικές παροχές, με κλασσικό παράδειγμα τον στόλο των αστυνομικών οχημάτων, που αποτελείται από κάθε λογής supercar.

Πλέον την ίδια γραμμή ακολουθεί και η εταιρεία παροχών πρώτης βοήθειας «Dubai Corporation for Ambulance Service», η οποία ανέβασε στο Twitter τις πρώτες φωτογραφίες από τα νέα της οχήματα, που στις πολιτικές τους εκδόσεις αποτελούν σημεία αναφοράς για τους λάτρεις της αυτοκίνησης. Πρόκειται για την Chevrolet Corvette και το Nissan GT-R, τα οποία έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα για την άμεση βοήθεια, σε όποιον την χρειάζεται. Η αποστολή τους είναι απλή: να μειώσουν σε μεγάλο βαθμό τον χρόνο που χρειάζεται ένα κανονικό ασθενοφόρο, με σκοπό να φτάσουν το συντομότερο δυνατόν πιο γρήγορα στον ασθενή που έχει ανάγκη για άμεση βοήθεια. Τα δύο μοντέλα, θα λειτουργούν και σαν αξιοθέατα, καθώς θα βρίσκονται σε τουριστικές περιοχές, αλλά και σε διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: