Άλλος ένας Π@ΡΝ@ΓΕΡΟΣ; Κατηγορούν τον Μόργκαν Φρίμαν ότι βίαζε την εγγονή του (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
720_620366_2ffde8576e-a8bc06a9e34b6c7a

Σε 20ετή κάθειρξη καταδικάστηκε ο δολοφόνος της εγγονής του Μόργκαν Φρίμαν και σύντροφός της, Λαμάρ Ντάβενπορτ, ο οποίος τη σκότωσε με 25 μαχαιριές, ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, μπροστά στα μάτια πεζών και περαστικών σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης, τη 16η Αυγούστου 2015.

Ωστόσο, μετά τη δικαστική απόφαση με την ανακοίνωση της πολυετούς κάθειρξης, η μητέρα του δράστη επιτέθηκε κατά του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος ήδη κατηγορήθηκε παλαιότερα για σεξουαλική παρενόχληση 8 γυναικών, καταγγέλλοντάς τον ότι βίαζε τη θετή εγγονή του όταν ήταν μικρή.

«Ο Μόργκαν Φρίμαν την κακοποίησε και το προκάλεσε αυτό. Αυτός το έκανε αυτό» ξέσπασε η μητέρα του Ντάβενπορτ απευθυνόμενη στους ρεπόρτερ ενώ την οδηγούσαν έξω από τη δικαστική αίθουσα. “Ήταν ένα ατύχημα. Είναι αθώος” επέμενε, σύμφωνα με τη New York Post.

Η Ιντίνα Χάινς ήταν εγγονή της πρώτης συζύγου του ηθοποιού Τζανέτ Αντέρ Μπράρντσο. Με τον γνωστό ηθοποιό, η 33χρονη είχε πολύ καλή σχέση και τον είχε συνοδεύσει αρκετές φορές σε δημόσιες εμφανίσεις του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: