ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΝΕΑ για την κατάσταση της υγείας του Άκη Σακελλαρίου

Κοινοποίηση:
38204328_189443055261318_9178438853508202496_n

Μπορεί να παραμένει στην εντατική του νοσοκομείου “Σωτηρία” και να λαμβάνει ισχυρό αντιβιοτικό σχήμα, μετά από την διάγνωσή του με το βακτήριο της legionella, που προκαλεί τη νόσο των Λεγεωνάριων. αλλά τα νέα για τον Άκη Σακελλαρίου είναι καλά.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio.gr, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, ο οργανισμός του αντιδρά πολύ θετικά.

Oι γιατροί εντόπισαν άμεσα το βακτήριο και προχώρησαν στην ενδεδειγμένη θεραπεία – και λόγω ότι ο Άκης Σακελλαρίου έχει γερο οργανισμό η κατάσταση της υγείας του δείχνει σημάδια βελτίωσης και είναι πολύ ευχάριστο νέο για τον δημοφιλή και αγαπητό ηθοποιό

Ο πρωταγωνιστής της παράστασης «Mamma Mia» εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή με υψηλό πυρετό, εγκαταλείποντας την παράσταση, καθώς δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον υπόλοιπο θίασο της παράστασης στην Κρήτη.

Ο Άκης Σακελλαρίου είναι ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του.

 Έχει αφήσει σημαντικό αποτύπωμα στον καλλιτεχνικό χώρο, πρωταγωνιστώντας σε δεκάδες αγαπημένες παραστάσεις, ταινίες και σειρές.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής της Ρούλας Πατεράκη.

Συνέχισε τις θεατρικές σπουδές του στην Αμερική, στην Δραματική Σχολή της Στέλλας Αντλερ και στο HB STUDIO.

Έχει τιμηθεί δύο φορές με το βραβείο Α’ και Β’ ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, αλλά και με κρατικό βραβείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: