Άκαρπες και σήμερα οι έρευνες για την εξάχρονη – Στο μικροσκόπιο των αρχών και οι κινήσεις του 35χρονου (BINTEO)

Κοινοποίηση:
ok

Συνεχίζεται το θρίλερ μετά την ανεύρεση δυο σορών στο Μιτσερό ενώ και οι έρευνες στη λίμνη στο Ξυλιάτο εκεί όπου γίνονται προσπάθειες για εντοπισμού της σορού της εξάχρονης ήταν άκαρπες.

Την ίδια ώρα η νενομισμένη νεκροτομή στη δεύτερη σορό που εντοπίστηκε στο φρεάτιο δεν κατέδειξε την ταυτότητα της ωστόσο ο 35χρονος ομολόγησε ότι πέραν από τη Μαρί ρόυζ σκότωσε και την 28χρονη Αριάν.

Παγώνουν μέχρι νεοτέρας οι έρευνες στο φρεάτιο λόγω κάμψης στις δοκούς.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας ανέφερε πως λόγω κάμψης μεταλλικών δοκών που κρατούν τα αναβατόρια του, ο χώρος έχει ασφαλιστεί και η επιχείρηση θα διακοπεί έως ότου σπεύσουν στο σημείο ειδικοί, για να συντηρήσουν το σημείο και να ασφαλίσουν τις συγκεκριμένες δοκούς.

Όπως επισήμανε, «απομένει το κεντρικό σημείο του λάκκου που πρέπει να ερευνηθεί και καθότι υπάρχει θέμα ασφαλείας θα έρθουν αύριο ειδικοί για να ασφαλίσουν τα αναβατόρια, μέχρι να μην υπάρχει κίνδυνος υποχώρησης τους, για να διενεργηθεί με ασφάλεια η περαιτέρω έρευνα».

Όσον αφορά το χρόνο που θα πάρει η διαδικασία για ασφάλιση των αναβατορίων ο κ. Τράγκολας είπε πως, «αυτό θα ξεκαθαρίσει αύριο μετά από την επίσκεψη ειδικών στο φρεάτιο, που θα αξιολογήσουν τον βαθμό επικινδυνότητας και αναλύσουν το πως τα αναβατόρια θα στερεωθούν. Αφού διερευνηθεί το κεντρικό φρεάτιο θα προχωρήσουμε σε άλλο εναλλακτικό τρόπο έρευνας»

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος του OMEGA Στέλλα Σάββα, από το σημείο των ερευνών, στο κάδρο των ερευνών πέραν από τη δράση του 35χρονου στο διαδίκτυο μπαίνουν και οι κινήσεις του σε διάφορα σημεία με αλλοδαπές στη Λευκωσία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: