Άγριο κράξιμο Ακρίτα σε Βαρουφάκη για το Πολυτεχνείο: Τι έγραψε στο Facebook (EIKONA)

Κοινοποίηση:
Clipboard-18-750x430

Με μια πολύ αιχμηρή ανάρτηση η Ελενα Ακρίτα σχολίασε την εμφάνιση του Γιάνη Βαρουφάκη και των οπαδών του, στην πορεία του Πολυτεχνείου.

Ο επικεφαλής του κόμματος Μερα25 συμμετείχε στην πορεία του Πολυτεχνείου μαζί με ολιγάριθμη ομάδα οπαδών του και συσχέτισε τα τάνκς που εισέβαλαν στο Πολυτεχνείο, την χούντα, την δικτατορία δηλαδή, με τα funds που επενδύουν στα διεθνή χρηματιστήρια και ανάλογα με τις αντιδράσεις ορίζουν εν μέρει και τις οικονομικές εξελίξεις. Το πιο ανόητο σύνθημα από καταβολής Πολυτεχνείου σχολίασε η Ελενα Ακρίτα, προσθέτοντας ότι «ο ανιστόρητος Γιάνης της καρδιάς μας αγνοεί προφανώς τα λόγια του αγωνιστή Περικλή Κοροβέση».

Γράφει στο Facebook η Ελενα Ακρίτα:
«Με δυναμικό παλμό οι περίπου 18 οπαδοί του Βαρουφάκη, διαδήλωσαν χτες με το πιο ανόητο σύνθημα από καταβολής Πολυτεχνείου. Ο ανιστόρητος Γιάνης της καρδιάς μας αγνοεί προφανώς τα λόγια του αγωνιστή Περικλή Κοροβέση: «Μετά την 21η Απριλίου 1967, το δικαίωμα να υπάρξεις σαν πολίτης ήτανε αντίσταση. Σ’ αυτούς που επέμεναν να ΄ναι πολίτες, το νέο καθεστώς επέβαλε μια τυπική διαδικασία προσαρμογής. Προσπάθησα να παραμείνω πολίτης.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.