ΆΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΕΝΗ 29ΧΡΟΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    peripoliko

    Νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Καλλιθεα βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης μία 29χρονη γυναίκα από την Γεωργία.

    Οι πρώτες εκτιμήσεις την ΕΛΑΣ κάνουν λόγο για θάνατο από πνιγμό καθώς το θύμα έφερε εκχυμώσεις στο λαιμό. Για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου θα «μιλήσει» η νεκροψία – νεκροτομή που πρόκειται να διενεργηθεί τις επόμενες ώρες.

    Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα της 29χρονης οδηγεί στο συμπέρασμα πως η γυναίκα άνοιξε στο δολοφόνο της ή τον γνώριζε.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα που ήταν μητέρα δυο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, αναφέρουν πως πολύ συχνά είχε καβγάδες με τον εν διαστάσει σύζυγό της. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες την περασμένη Παρασκευή έγινε καβγάς στο διαμέρισμα από τον οποίο «αναστατώθηκε» όλη η γειτονιά. Εκείνη την ημερα τα παιδιά δεν ήταν στο σπίτι αλλά σε στενό συγγενικό τους πρόσωπο.

    Την άτυχη γυναίκα αναζητούσαν οι συγγενείς της, με μια θεία της να μπαίνει στο διαμέρισμα της οδού Σκοπευτήριου 24 με τη βοήθεια κλειδαρά.

    Η αστυνομία αναζητεί τον δράστη της δολοφονίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. ΈΝΑΣ ΛΌΓΟΣ ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΌΛΟΙ Η ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΌΣΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΓΕΜΊΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ Η ΑΝΊΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ Η ΤΩΡΙΝΉ ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΌΣΟΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΑΝ, ΙΔΟΎ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ… ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΠΛΈΟΝ ΒΙΆΖΟΥΝ, ΚΛΈΒΟΥΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΟΥΝ, ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ.

    2. τι θα γινει ρε πουστη μου εχουμε τρελαθει θα τελειωσει αυτο τ πραγμα ποτε με τις δολοφονιες κ τις αυτοκτονιες της πουτανας τ καγκελο.γινεται στην ελλαδα απο τοτε που αυτος ο πουτανας ο γιος ο γιωργακης μας εβαλε στο ΔΝΤ ΑΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΘΑ ΠΑς ΣΤΟ ΘΕΟ Κ.ΝΑ ΔΩ Υ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙς ΓΑΜΗΜΕΝΕ

      1. Δεν φταίει ο Γιωργάκης που μαζεύτηκαν στην Ελλάδα κάθε καρυδιάς καρύδι.Αν δεν υπήρχε μεγάλε το ΠΑΣΟΚ τώρα θα έτρωγες από τα συσσίτια!!!!

    Comments are closed.