Άγριος “σκοτωμός” του Λιάγκα με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
liagkas-500

«Ό,τι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με πόνο» λέει το τραγούδι και φαίνεται πως η πάλαι ποτέ ρόδινη σχέση του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα οδεύει προς το τέλος της. Έχει ήδη μπει σε αυτό το μονοπάτι για την ακρίβεια, απλώς μένει να δούμε ποια θα είναι η τελευταία πράξη κι αν υπάρχει το στοιχείο της ανατροπής. Τα όσα διαρρέουν πάντως δεν δείχνουν κάτι τέτοιο, αφού ο Γιώργος Λιάγκας είναι πλέον στα άκρα με τον Τζώρτζη Ποφάντη.

Ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού θέλησε να τηρήσει σιγήν ιχθύος όταν παρουσίασε πριν από ενάμιση μήνα το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει τις ερωτήσεις. Λίγο αργότερα ήρθαν οι δηλώσεις του Λιάγκα για το τι συνέβη το καλοκαίρι, τι συζήτησε με τον σταθμό και αν τελικά θα βρεθεί κάπου τηλεοπτικά, έστω από τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη Φωλιά των ΚουΚου από τον Γιάννη Πουλόπουλο και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, όχι μόνο δεν βρέθηκε σημείο επαφής, αλλά ο Γιώργος Λιάγκας με τον κ. Ποφάντη αντάλλαξαν σκληρές κουβέντες. Ο μεν δεύτερος λέγεται ότι φώναξε στον παρουσιαστή σε ραντεβού τους τον Σεπτέμβρη «δεν θέλω να σε ξαναδώ», ενώ ο Γιώργος απαίτησε να του λύσουν το συμβόλαιο χωρίς να διεκδικήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης.

Μάλιστα, αυτή ήταν η κατάληξη της κουβέντας τους και είχαν προηγηθεί ως και ύβρεις. Το έτερο στοιχείο είναι ότι δεν έχει υπάρξει κανένα τηλέφωνο στον Λιάγκα από την αρχή της σεζόν, την ώρα που ακούγεται ότι ο Αρναούτογλου θα κάνει τελικά το late night που ήθελε και μάλιστα μέσα στο 2018.

Η διοίκηση του ΑΝΤ1 θέλησε να παρακάμψει τον κ. Ποφάντη και παρενέβη για να κρατήσει τον Λιάγκα με τον φόβο να μην τον έχουν απέναντι τους. Όχι όμως γιατί είχε κάτι ουσιαστικό να του προτείνει. Αντιθέτως, για να διαρρέει ότι του προτείνουν πράγματα και αρνείται. Όπως με την περίπτωση του Big Brother. Ένα πρότζεκτ για το οποίο ο Λιάγκας απάντησε σε ερώτηση ότι δεν θα ήθελε να το παρουσιάσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: