Άγριος καβγάς Ρομά στην μέση της πλατείας – Επέμβαση της αστυνομίας με κλ@τσιές και κατραπακιές (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
pOL.jpg arxh

Ένας μεγάλος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε μια ομάδα Ρομά στη μέση της πλατείας

Puera del Sol στο κέντρο της Μαδρίτης, που χρειάστηκε την επέμβαση αρκετών αστυνομικών. Οι αστυνομικοί στη συνέχεια συνέλαβαν τους ανθρώπους που εμπλέκονταν στον καβγά.

Δείτε το βίντεο και προσέξτε τον τρόπο επέμβασης της αστυνομίας:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αν αυτο γινοτανε στην Ελλαδα και αντιδρουσαν με τον ιδιο τροπο οι αστυνομικοι,στην καλυτερη των περιπτωσεων ηκαταληξη τους θα ηταν να ρυθμιζουν την κυκλοφορια στο σουφλι. Οι δημοσιογραφοι θα εσταζαν χολη για τους βαναυσους μπατσους κατα των ευπαθων ομαδων κτλ.

  2. Στην Ελλάδα γίνεται το αντίθετο. Δηλαδή αν υπήρχε αντίστοιχο βίντεο οι Ρομά είναι οι αστυνομικοί και οι αστυνομικοί οι Ρομά. Τέτοιες κλωτσιές δίνουνε οι Ρομά στους ελληνόφωνους αστυνομικούς συνέχεια. Συνήθως κρατάνε μια απόσταση ασφαλείας γιατί τους φοβούνται.

  3. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ κι ΠΡΕΠΩΝ συμπεριφορα απο Αστυνομικους !!

    ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ – πασης φυσεως- ΤΟΝ ΠΑΤΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ – παει κι τελειωσε.

    Μονο ετσι καθαριζεις τους σταβλους του Αυγεια !!

    Οχι σαν τους ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ κι ααλοδαπους που εχουν γεμισει την “ελληνικσ”;;; Αστυνομια !!

  4. Εμείς ακόμα ασχολούμαστε με τον ζακ. Οι γύφτοι σπάνε το εφετείο οπότε δε τους αρέσει η απόφαση, στην πλατεία Αριστοτέλους κάθε μέρα πέφτει ξύλο για τις πιάτσες των λαθραίων τσιγάρων και η καταστολή με βία περιορίζεται στους Έλληνες που τυγχάνει να διαμαρτυρηθούν για κάτι. Μπορούμε να φέρουμε μερικές διμοιρίες των Ισπανικών Ματ να εφαρμοστεί ο νόμος στην Ελλάδα; Διότι οι δικοί μας έχουν εντολές άνωθεν να χτυπάνε Έλληνες…. Για το μεροκάματο και αυτοί ξεπουλάνε την πατρίδα.

  5. Βρε βρε βρε, εκεί οι αστυνομικοί κλωτσούν ανθρώπους και ειδικά Ρομά ? Τι έκπληξη !
    Δημοκρατία δεν έχει ακόμα η Ισπανία, ή κάνω λάθος ?
    Μπά, χάλια η δική τους. Εμείς έχουμε καλύτερη δημοκρατία. Παρέχουμε ελευθερίες σε όλους.
    Εδώ οι αναρχικοί ξεφτελίζουν και αφοπλίζουν ατιμώρητα λιμενικούς που παίζανε τους αστυνομικούς με εντολή Εισαγγελέα (κάτι σαν βοηθοί σερίφη δηλαδή), Ρομά που σπάνε Εφετεία και ότι άλλο γουστάρουν, πχ φορτηγά και ΙΧ στο Πυργί κάτω απ τα μάτια της αστυνομίας, ΑΝΤΙΦΑ που σε κάθε δράση ή σύνθημα είναι φασιστικώτεροι των φασιστών και καταστρέφουν στο διάβα τους δημόσια και ιδωτική περιουσία με τους αστυνομικούς απλά να παρακολουθούν, Πανεπιστημιακά άσυλα που φιλοξενούν κάθε λογής παρανόμους, κλπ κλπ.
    Τι λέτε ρε, η δική μας είναι καλύτερη…

  6. Οι γυφτοι στην ελλαδσ ειναι ιερες αγελαδες δεν τους πειραζουμε αλλα τους χαιδευουμε.Α ρε κρατος μπουρδελο.

  7. Εδω οι δικοι μας αστυνομικοι αυτους δεν τους ακουμπανε. Μονο το απλο Ελληνα πολιτη βαρανε και ριχνουν χημικα αλυπητα.

  8. Τον αστυνομικό πρέπει να τον σέβονται. Όσοι δεν τον σέβονται, θα πρέπει να τον φοβούνται. Για να ισχύουν αυτά, ο αστυνομικός πρέπει να είναι ανεπηρέαστος από πολιτικές αναστολές. Να υποστηρίζεται από τη φυσική και την πολιτική ηγεσία. Αφήστε τους αστυνομικούς να κάνουν το λειτούργημά τους. Οι νοικοκυραίοι, οι νομοταγείς και οι φιλήσυχοι Έλληνες, δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. Δυστυχώς, η ατιμωρησία φέρνει την ασυδοσία….

  9. ΜΠΡΑΒΟ στην Ισπανική αστυνομία. Ας παραδειγματιστούν οι δικοί μας αστυνομικοί.

Comments are closed.