Άγιος Παΐσιος: Ο πόλεμος θα γίνει και οι Έλληνες δεν θα πρέπει να τον φοβούνται

Κοινοποίηση:
28042016_sn_f_12

Σε μια από τις συνομιλίες του με πιστούς για το θέμα της πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα, ο Γέροντας Παΐσιος είχε χαρακτηρίσει τους πολιτικούς: «υπηρέτες του διαβόλου”. Ελεγε μάλιστα πως Ελληνες και Ευρωπαίοι εξαθλίωσαν τους Ελληνες…».

Ας δούμε χαρακτηριστικά τι είχε πει ο Γέροντας Παΐσιος για το ποιός τελικά θα καταφέρει να σώσει τη χώρα μας.

«Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο και αυτή την στιγμη κυβερνάται απο τον διάβολο. Είμαστε ενας όχλος πια …..πρόβατα δίχως ποιμένα ….δεν ξέρουμε που να πάμε. Δεν γνωρίζουμε που είναι το φώς και που το σκοτάδι.

Ζούμε τους εσχάτους καιρούς, την εποχή του αντιχρίστου όπου η εμφάνιση του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα που έρχεται σύντομα.

Οι υπηρέτες του διαβολου δεν ειναι μονον οι Ελληνες και Ευρωπαιοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Ελληνες , αλλα και άνθρωποι καθημερινοι που δεν μετανοούν και δεν εχουν μέσα τους Θεο.

Οι Ελληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμου αγαπωντας την σαρκα τα χρηματα το σεξ και την ματαιη χωρις νοημα ζωη.

Ο Ελληνας ,ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσουμε για οτι έχουμε πράξει και δεν ειναι αρεστό στον Θεο,να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία, που μας καθήλωσε σαν Εθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή ,να μεταλάβουμε σώμα και αίμα Κυρίου ,ζώντας κατόπιν την κατα Θεώ Ζωη.

Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που κάναμε στα πολιτικά πρόσωπα , διοτι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν την Χώρα στην σημερινή της κατάντια…

Ο καθρέπτης της κοινωνίας ειναι η Ελληνική βουλή κι αν δεν μετανοήσει ο Ελληνας και δεν το αλλάξει αυτο, οι Ελληνες θα χαθούν.

Ειναι εσκεμένη η στήριξη των μεταναστών για να εξαφανίσουν το Ελληνικό Εθνος από προσώπου γής αφού οι διώξεις των μεταναστών, είναι πλέον πολύ λιγότερες από τις διώξεις των ιδίων των Ελλήνων πολιτών ,απο το Ελληνικό κράτος.

Μεγάλο ρολο στην συνέχιση της πτώσης του Ελληνα, εχει παιξει το σατανοκούτι που εχουν ολοι στα σπιτια τους και που πρεπει να σταματήσουν να το κοιτούν…ολοι … ακομα και τα παιδιά μας γιατι απο αυτο παίρνουν ολα τα μηνύματα που ο αντίχριστος θέλει να μεταφέρει σε εσάς και τα παιδιά σας η ειδωλολατρία του χρήματος και της σάρκας περνούν μεσα απο το σατανοκουτι στα παιδιά μας, που απο μικρά γίνονται λάτρεις αυτού του τρόπου ζωής…

Ο πόλεμος θα γινει και οι Ελληνες δεν θα πρεπει να τον φοβούνται γιατι θα ειναι απο Θεό.. Υπαρχουν αξιωματικοί που εχουν κάλεσμα απο τον Θεό και ειναι ευλογημένοι να πολεμήσουν σαν Ηρωες. Η Τουρκία θα αφανιστεί και οι τούρκοι μαζί της το 1/3 της χώρας θα σκοτωθεί, το 1/3 θα βαφτιστούν χριστιανοί και οι υπόλοιποι θα χαθούν στα βάθη της χωρας.

Ο Ηγετης που θα λυτρώσει τους Ελληνες και την Χωρα υπαρχει …ειναι ευλογημενος απο τον Θεο , καθαρος στην ψυχη Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν ειναι πολιτικός…

Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κοσμό να τον αναδείξει πολυ γρήγορα… και επειδή θα θέσει σαν κορώνα της πολιτικής του τον Χριστιανικό πολιτισμό θα ενώσει όλους τους Ελληνες και θα αναδείξει με τις πράξεις του τη αναγγέννηση του Ορθοδόξου Χριστιανισμού σε ολο τον κόσμο.

Αν ο Ελληνας μετανοήσει και ανακόψει την αποστασία απο τον Θεό που εχει ξεκινήσει σαν εργο του αντιχριστου , ζήσει ενωμένος κατω απο τον χριστιανικό πολιτισμό, και διωξει μακριά την λάτρεια του χρήματος και της σάρκας τότε ο Θεός θα δείξει αμέρηστο έλεος και θα σηκωθούμε όρθιοι.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Παππουλη εαν γινει ο πολεμος θα ειναι ο τριτος κ θερμοπυρηνικος,οποτε η ορθοδοξια δεν θα λαμψει ,γιατι θα τον κηρυξει ο ιδιος ο Αντιχριστος
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗς FEMA που ελεγε ο μακαριστος Ιεραρχης Καντιωτης τσιμουδια,να μην μπει κανεισ μεσα
    Ο Παισιος προσκυνουσε ολονυχτις τον μασσωνο Αθηναγορα ,ενω ο Καντιωτης δεν τον μνημονευε κ τον ειχε απειλησει μην παει Φλωρινα γιατι θα του κοψει τα ποδια του αιρεσιαρχη που αναιρεσε τα αναθεματα που θεσπισε η Δ Οικουμενικη Συνοδος των Αγιων Πατερων για ολους τους Αιρετικους κ κοινωνουσε κοινο ποτηριο με τον ΠΑΠΑ
    ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ μια μερα θα φθασει ενα πλοιο στον Πειραια,μην μπει κανεις μεσα ,γιατι θα εχει ελθει πεινα
    τετοιο πλοιο πηγε στη ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟhttps://www.el.gr/diethni/kosmos/tragiki-i-katastasi-stin-venezoyela-toy-madoyro-oi-kinezoi-esteilan-ploio-nosokomeio/
    εκει αιχμαλωτισθηκεσ fema

Comments are closed.