23:01! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! «ΈΤΟΙΜΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ»

    Κοινοποίηση:
    img795046

    «Προτιμούμε την ειρήνη από τον πόλεμο» δηλώνει ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, ωστόσο πρόσθεσε ότι «σε περίπτωση όμως που απαιτείται κινητική δράση ή στρατιωτική δράση, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο πρόεδρος Τραμπ είναι πλήρως προετοιμασμένος να αναλάβει αυτή τη δράση».

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι «πλήρως προετοιμασμένος» για να αναλάβει στρατιωτική δράση εναντίον της Τουρκίας, αν προκύψει ανάγκη, δήλωσε τη Δευτέρα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.

    Μιλώντας στο δίκτυο CNBC, επεσήμανε ότι οι ΗΠΑ προτιμούν την ειρήνη από τον πόλεμο.

    «Ωστόσο, σε περίπτωση που απαιτείται κινητική δράση ή στρατιωτική δράση, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο πρόεδρος Τραμπ είναι πλήρως προετοιμασμένος να αναλάβει αυτή τη δράση», συμπλήρωσε.

    Ο κ. Πομπέο, πάντως, δεν αποκάλυψε ποια είναι η κόκκινη γραμμή που θα οδηγούσε σε στρατιωτική δράση εναντίον της Άγκυρας.

    Ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ πρόσθεσε ότι η Ουάσιγκτον θα χρησιμοποιήσει σίγουρα οικονομικές και διπλωματικές δυνάμεις, προτού στραφεί σε στρατιωτική δράση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Ανοησίες τού Πομπέο … ο Τράμπας είναι κολλητάρι με Ερντογάν όπωσ και ο Πούτιν…
      ******* Ελληνες οπλιστειτε γιατί χανόμαστε *******

    2. Η Τουρκία πρέπει να διαμελιστει σε πολλα κομμάτια… Αποτελουν οι γυφτομογγολοι πλέον παγκόσμια απειλή… Πρέπει να τους τσακίσει κάποιος.

    3. …ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ !!!
      χοχοχοχοχοχο!

    4. Θα το κάνει στα αλήθεια ο Τραμπ.Εμείς θα ήμασταν ικανοί να πολεμήσουμε-βοηθήσουμε???Μα τι λέω τώρα με Κούλη και Αλέξη και βέβαια ΟΧΙ!!!Μην σου πω ότι ειδικά όλοι οι ανρχο-αριστεροί του Ελλαδιστάν θα έφευγαν μπουλούκια ολόκληρα για να πάνε να πολεμήσουν στο πλευρό των Τουρκαλάδων.

    5. Καλά δεν έχετε καταλάβει ότι η νέα υπερδύναμη είναι η Ελλάδα τώρα πια. Χαχαχαχα τι γελάτε ρε παιδιά αλήθεια σας λέω. Κουλης ο νέος πλανητάρχης.χαχαχα.

    6. Ναι καλα.Τωρα το χουμε μαθει το παραμυθι αυτο και δε μας πιανει ο υπνος πειτε μας αλλο.

    7. τι να πει και η ξανθοψιρα που εχει σκυψει στα 4 και του τον φορμαρει ο σουλτανος. δεν βλεπει που γελαει ολος ο κοσμος μαζι του λεει και παπαριες καθε τρεις και λιγο

    8. μπουρδες ….τιποτα δεν προκειται να κανουν οι αμερικανοι ,ολα εχουν συμφωνηθει ….τους πουλησαν τους κουρδους …

    9. Και αυριο το πρωι θα διαβαζουμε διαφορετικες παπαριες που ειπε ο τραμπ,αφου ειχε δει αλλο ονειρο την νυκτα.

    10. Προεδράρα και πλανητάρχη αρκετά κράτησε το αστείο με τον μογγόλο ψευτο-Σουλτάνο και τους τσαμπουκάδες του.Έφτασε ο καιρός να ξεσκίσει τους Τουρκαλάδες ο American Eagle!!!Πρόεδρε Τραμπ αν το κάνεις θα μείνεις στην ιστορία ο νέος Ουάσιγκτον!!!Το κράτος τρομοκράτης που λέγεται Τουρκία που μόνο σφαγές και γενεοκτονίες έχει στην ιστορία του πρέπει να σταματήσει να υπάρχει!!!

    11. Τώρα τα πιστεύετε πραγματικά αυτά που γράφετε πως υπάρχει δηλαδή η παραμικρή περίπτωση η ΗΠΑ να επιτεθούν στην Τουρκία; χαχαχα

    12. ΗΠΑ σβήνουν δν αντέχουν έναν πόλεμο οικονομικά… Τελειώνει η αυτοκρατορία τους που μόνο αίμα κ πόνο σκόρπισε στη γη…

    13. όχι αλλο δουλεμα παρακαλω ,.ελεος δηλαδη .

    Comments are closed.