«ΝΤΟΥ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ! ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    ellada-xreokopia

    Απρίλιος του 1941. Οι Γερμανοί μετά την εισβολή τους στην Ελλάδα και παρά τις διαβεβαιώσεις ότι δεν θα επιτρέψουν την είσοδο Βουλγαρικών στρατευμάτων στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, τις παραδίδουν στους Βούλγαρους και τους Κομιτατζήδες.

    Οι Βούλγαροι αρχίζουν και πάλι την τρομοκρατία και τις βιαιότητες εις βάρος του Ελληνικού πληθυσμού. Ενώ συμβαίνουν αυτά… ένας Έλληνας αξιωματικός από την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας, ο Νίκος Δεβετζής (Γιάννης Βόγλης), με το φίλο του, το Βασίλη Άνθιμο (Πέτρος Φυσσούν), αποφασίζουν να γυρίσουν στο χωριό τους που βρίσκεται υπό την κατοχή ομάδας κομιτατζήδων με επικεφαλής τον Στεπάν Ράικο (Λάκης Κομνηνός) και αρχίζουν την Αντίσταση κατά των Βουλγάρων…

    Βασισμένη και σε αληθινά γεγονότα από τις ιστορίες των αντιστασιακών Ελληνικών πατριωτικών ομάδων που έδρασαν κατά την περίοδο της τριπλής κατοχής στην περιοχή της Μακεδονίας μας.

    Απίστευτο!

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακο κυκλοφορεί με τους «Γενναίους του Βορρά» με τους  κορυφαίους Γιάννη Βόγλη, Πέτρο Φυσσούν,  Λάκη Κομνηνό.
    Ενημερώστε από τώρα τον περιπτερά σας να σας κρατήσει μια εφημερίδα

    exofillo14-12b

    Απο την απαγορευμένη, από το νεοταξικό κατεστημένο, ταινία “Οι Γενναίοι του Βορρά” το “Λευθεριά”(Στον βοριά,στον βοριά) με την αριστουργιματική σύνθεση του Κώστα Καπνίση.

    Τους λόγους που δεν προβάλουν την ταινία θα τους κατανοήσετε βλέπoντας το βίντεο κλίπ. Τα πατριωτικά μηνύματα που περνάει είναι αρκετά κι έτσι αποφάσισαν να τη θάψουν στη λήθη. Αλλά όσο υπάρχουν Έλληνες Πατριώτες που αντιστέκονται, τα σχέδιά τους δεν θα γίνουν πραγματικότητα.
    “Λευθεριά”
    (Στον βοριά,στον βοριά)

    Στον Βοριά, Στον Βοριά
    κρύφτηκε ο ήλιος στην συννεφιά
    παντού απλώθηκε σκοτεινιά,
    μάνες δακρύσαν τα χέρια σφίξαν
    κι όλα προσμένουν την ξαστεριά

    Στον Βοριά στον Βοριά,
    κάτ’ απ’ την στάχτη καίει η φωτιά
    ξανά οι γενναίοι εκεί ψηλά
    να πολεμήσουν και να νικήσουν
    πίσω να φέρουν την λευθεριά!

    Το Σαββατοκύριακο μαζί με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Μας ζηλευουν κ μας μισουν πολυ περισσοτερο απο οσο οι Τουρκοι.
      Χρονια τωρα ψαχνουν ερεισμα,εστω μια λωριδα γης που θα τους δινει προσβαση στο Αιγαιο!

    2. να γραψετε καποια στιγμη και ενα αρθρο και για τις ιταλικες θηριωδιες γιατι καποιοι πανε να μας πεισουν οτι οι ιταλοι ηταν φιλοι μας. το πρωτο μισο του προηγουμενο αιωνα οι ιταλοι εχουν κανει τεραστια εγκληματα σε βαρος του ελληνισμου

    Comments are closed.