ΟΠΩΣ Η ΒΕΡΜΑΧΤ ΤΟ 1943! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΣΚΑ! ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΣΟΥΣ «ΑΓΓΙΞΑΝ» ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ! ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

    Κοινοποίηση:
    εκτακτη-ειδηση

    Καρέ – καρέ εξέτασε η ΕΛ.ΑΣ τα βίντεο από την επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη και προσήγαγε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης δύο άτομα που φέρονται να σχετίζονται με το περιστατικό που καταδικάστηκε ομόφωνα από τον πολιτικό κόσμο των δειλών, επίορκων και άνανδρων που ψηφίζουν τα προδοτικά νομοσχέδια, είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν την Μακεδονία, μισούν το ποντιακό στοιχείο, είναι πράκτορες ξένων δυνάμεων και κοιτάζουν μόνον το πορτοφόλι τους, την τσέπη τους και την ζαχαρένια τους, επιδεινώνοντας τις ανύπαρκτες πια σχέσεις τους με το λαικό αίσθημα αφού οι πολίτες αδημονούν για την ώρα που θα πέσουν στα χέρια του.

    Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες προσαγωγές ή συλλήψεις.

    Το αστυνομικό παρακράτος, κατ εντολήν εθνικών μειοδοτών, εκτελεί τις εντολές τους με αθρόες προσαγωγές και συλλήψεις για να βρουν ποιος “χαιδόλισε” τον αρχιπράκτορα Μπουτάρη.

    Έχουν γνώσιν οι φύλακες…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    58 Σχόλια

    1. ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
      ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;
      ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;
      ————————————-
      Ας ελπίσουμε ότι η μέρα της λευτεριάς δεν θα αργήσει. Η ημέρα που η Ελλάδα θα απελευθερωθεί από τους εκτροφείς αγελαίων και ραγιάδων. Που η εξουσία θα γυρίσει στους Έλληνες πολίτες και όλοι οι εγκληματίες θα συνθλιβούν αργά και βασανιστικά βάσει νομοθετικής πρόβλεψης. Η ημέρα που το σύνταγμα θα ξαναϊσχύσει και θα επικρατήσει η συνταγματική τάξη. Από το πολίτευμα της ηρωίνης με την δήθεν δημοκρατία της ψηφοδοτικής ικανότητας των εξαρτημένων ναρκομανών αγελαίων και της ορδής των νεοραγιάδων, θα περάσουμε στην Άμεση Δημοκρατία των Πολιτών. Από την υποχρεωτική θρησκεία στο δόγμα της ηρωίνης θα ξαναπεράσουμε στην ορθόδοξη παράδοση. Η ελευθερία απαιτεί δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη ισότητα. Η ισότητα εκδίκηση. Η εκδίκηση ποινές ικανές να ανακουφίσουν το διαταραγμένο υποσυνείδητο των πολιτών που βαναύσως και χρονίως κακοποιούνται. Συσσωρευμένη βία μέσα σε έναν κακοποιημένο ψυχισμό, μόνο με νομοθετική πρόβλεψη των βασανιστηρίων μπορεί να εκτονωθεί. Θανατική ποινή και άγρια βασανιστήρια πρέπει να πάρουν πρωταρχική θέση σε έναν νέο ποινικό κώδικα, αμέσως μετά την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος και την επαναφορά της συνταγματικής ομαλότητας.

    2. Αριστερα αγορια και στα δικα σας.ερχονται λεμεεεεεεεε

    3. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΣΚΑΤΟΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΙP ΠΙΠΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΡΟΥΦΗΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Σ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΤΡΑ.KAI ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ,ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΕΝΝΟΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

      1. ΧαχαχαχαάαααΑαααααα.,…..ωωωωωχαχαχαχαααα….τιμωρς με εφτιαξες…ωωω…ωωωω…χαχαχαζαχαχααααααα.

    4. ΕΔΩΣΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΩ..ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ…ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΟΣΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΜΕΝΩ, ΤΙ ΤΡΩΩ, ΤΙ ΩΡΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ….ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΟΥ ΒΑΖΩ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ..

      1. Εχω υδροχλωρικο οξυ μαζι μου για την ασφαλεια μου μην μου χωσουν παλουκι στην καρδια….στα δεκα μετρα η στα δυο δεν πλησιαζουν ουτε με πολυβολο…..αντιο σας.

      2. Δεν μασαω….σταματω….και μαζι μου για προστασια υδροχλωρικο οξυ..εγκαυματα τεταρτου βαθμου…δεν πλησιαζεις ουτε με πολυβολο στο ενα μετρο….ασε..μην μου μπιξουν κανα παλουκι στην καρδια.!!!!!…αλλα αν μπουκαρουν στο σπιτι μου δεν φερω ευθυνη για οτι τους συμβει…οστοσο εδωσα τον λογο μου πτι βαζω νερο στο κρασι μου και θα τον κρατησω αρκει να μην με παρενοχλησουν….

    5. Εγω θα βαλω στο κρασι μου νερο και θα σταματησω οχι γιατι φοβαμαι επειδη το ζητατε εσεις…ομως δεν ημουν εγω που προκαλεσα πρωτος σε υβρεις και τα περι οπλου που λετε ηταν απλα μια οξυνση θυμου…οσο για τον δημαρχο δεν προετρεψα εγω να του συμβει αυτο απο αλλους που ηταν εκει. Εγινε…κσι θελω να σε ρωτησω κοκκινη στρατονομια ντρομπρα και αντρικια….τι οφελος θα ειχα εγω να κανω κακο σε καποιον την στιγμη που ο απειλουντας ειμαι εγω…εδω μεσα εβαζα την αποψη μου χωρις να ενοχλω κανεναν και ξαφνικα αποτο πουθενα δεχομουν απειλες…εαν αυτο το λετε δημοκρατια τοτε λυπαμαι σταματω..υπαρχει και αλλος που με αντιγραφει και μπορειτε να βρειτε το ip του…οσο για μενα σας δηλωνω οτι δεν εχω οπλο και το μητρωο μου ειναι καθαρο..αλλα να θυμαστε οτι ειστε αδικοι σε πολλα….βαζω νερο στο κρασι μου με δημοσια συγνωμη, αποχωρω κσνονικα στην απλη ζωη μου και κανετε οτι σας φωτισει ο θεος…..ευχαριστω….

      1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ,ΜΠΑΙΝΕΙ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ,ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ,ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ,ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟΥ.ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ

        1. Τελος ΕΑΤ ΕΣΑ…..η καντε κατι….εγω εδωσα τον λογο μου και βαζω νερο στπ κρασι μου……μονο απο σεβασμο υιππτα αλλο…..

        1. Δεν μασαω….απλα σταματω….τελος….οτι εγραψα….εγραψα
          …..εδωσα τπν λογο μου….δεν τον αθετω..

    6. ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΟΓΓΟΛΟΚΑΝΑΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ/ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ/ΚΩΛΟΓΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ

    7. ΒΕΡΜΑΧΤ; ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ THN KGB ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΙΣΑΡΙΟΥΣ ΤΗΣ

    8. ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΣΚΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ,ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ,ΤΟ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΝΑ ΧΕΣΤΕΙ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ,ΕΝΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ .ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ .

    9. ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΗΛΕΙΤΕ…ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΛΑΒΡΑΣ ΕΙΜΑΙ….ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΟΤΙΟΥ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕΣΑ….ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΩ….ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ…..ΠΗΤ…ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΣ ΚΟΛΠΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ…..ΕΧΩ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΣΑΣ….ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΒ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΒΛΑΧΟΥΣ. ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΚΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ…ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΡΟΙΔΑ….ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ…

      1. Δεν γλυτώνεις από τα νύχια της κόκκινης στρατονομιας.Ειδη η ευπ μας έστειλε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το που μένεις,τι τρως ,τι ώρα κοιμάσαι..τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιείς εδώ μέσα,τις απειλές όπλου,την προτροπή σε βία που προωθείς τον κόσμο κτλ.ειμαστε κοντά στο να σε αρπάξουμε,πατακολουθεισαι στενά,κάτσε φρόνιμα και τουμπεκί.

        1. Οκ…..εγω θα βαλω νερο στο κρασι μου…και θα ζητησω συγνωμη…αλλα δεν προκαλεσα εγω πρωτος να το θυμαστε….και τελειωνω εδω χωρις ουδεποτε να ενοχλησω ποτε καβεναν…και ουτε προκειται να αρθρογραφησω ξανα γιατι δεν υπαρχει δημοκρατια….

          1. Εδω υπαρχουν πολλοι χειροτεροι σχολιαστες απο μενα….αλλα εμενα βρικατε γιατι ελεγα αληθειες….τελος παντων κανω ανακωχη και τελος…..ευχαριστω και αντιο….

        2. ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΣΚΑΤΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΗΔΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.

        3. ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΣΚΑΤΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΗΔΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ. VLAD MH MΑΣΑΣ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.

    10. Δεν βλεπετε ολους τους αριςτερους που φοράνε κουκούλες;;; Ανοητοι, την επόμενη φορά να εχετε μια κουκούλα στην τσέπη. Τωρα Οςο για αυτους που θα τολμήσουν να συλλάβουν, κοιτάξτε να ρους στηρίξετε με λες σας τις δυνάμεις και με οοολα τα μεσα. Και οταν λέμε ολα, εννοούμε ολα. Ξεκινήστε επιτελους καποια αντίσταση. Σιγουρα θα ακολουθήσει πολύς κοςμος.

    11. Βλαντ αν τολμήσουν να σε πειράξουν θα ρθω κσι γω να τους γαμησουμε…θα φέρω και την παρέα μου!!!το σάιτ έχει τα στοιχεία μου θα αφήσω κσι τι κινητό μου στην γραμματεία!!!
      Του Μάνο.Π. θα πεις τα στοιχεία!!
      Ότι χρειαστείς οκ;;

      1. Εχει αι τα δικα μου στοιχεια….μην ανησηχεις…υδροχλωρικο οξυ και τελος η καριερα τους.

    12. Πητ θα μιλάμε με συνθηματικά…έρχομαι και γω για ΞΥΛΟ στον ρατσιστή Βλαντ.θα μου δώσεις διεύθυνση και ημέρα που θα πάμε!τα λέμε κσι εξαρχεια στο Έντισον σπο κοντά για καφέ!

      1. Γοα τολμηστε…..σας εχω εκπληξουλες…..μην τολμησετε κατα δοανοια..

    13. Αμεσως τους βρηκε ο Τοσκας αυτους που ριξανε τις ψιλες στον μπεκροκανατα υπερηλικα.Αυτους που καθε ΣΚ πετανε μολοτωφ στα ΜΑΤ και εχουν κανει τα Εξαρχεια και τα πανεπιστημια αριστεριστικα αβατα,δεν μπορει να τους πιασει.

    14. Αν ήταν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί έστω και λίγο Έλληνες θα έπρεπε να πούνε ψέματα πως δεν τους βρήκαν γιατί η πολιτική αυτών των καθαρμάτων αύριο θα πηδήξει και τα δικά τους τα παιδιά. Θα έχουν συμβάλλει και οι ίδιοι εκτελώντας κατα γράμμα τις εντολές του Πακιστανού, στο ξεπούλημα της χώρας. Υπάρχουν περιπτώσεις πατριωτών αστυνομικών που έκαναν τα στραβά μάτια στις εντολές σε άλλες περιπτώσεις π.χ. τουλούμιασαν Έλληνες κάποιους λαθρό που επιτέθηκαν να βιάσουν μια γυναίκα και οι αστυνομικοί είπαν πως δεν τους βρήκαν ενώ ξέρανε ποιοι ήταν και που ήταν, γιατί ως γνωστόν οι λαθρό απο την κυβέρνηση της σαπίλας είναι προστατευμένοι.

    15. Αυτούς που βεβήλωσαν το Μνημείο Πεσόντων στο Ωραιόκαστρο, τους συνέλαβαν ή ακόμη τους ψάχνουν ;;;

    16. Εσυ να δεις τι ξυλιές θα φας βλαντ εαν πέσεις στα χέρια μας….!!!

      1. Πουστρακι αριστερο εκδηλωθηκες; Θα σε κανονισουμε και σενα μαζι με τα αφεντικα σου.

      2. για ελα να δεις τι ωραια θα περασουμε ΠΙΤ….

          1. Ρε πητ τελικα θελω να σου κανω μια πιπα…θελεις;;;

      3. εσυ να δεις τι παλουκι θα φας βρωμοπαιδο…για τολμα κατα δω…σουχω εκπληξεις…

        1. Ξέρουμε που μένεις βλάκα…εχουμε και το ip σου…ειμαστε η κόκκινη στρατονομία !!
          Θα έρθουμε οταν δεν θα μας περιμένεις…λίαν συντομως…πολλες ξυλιές!!!

          1. ειστε τα αρχιδια μου τα δυο….ελατε ρε μπολσεβικοι……

          2. για πες που μενω ρεεεεε,,,η κοκκινη μαλακια εισαστε…

          3. για γραψε που μενω ρεεεε….και αν τολμας ελα να με πειραξεις…….και θα δουμε βρωμοφασισταριο του κερατα ποιος θα φαει ξυλιες…

            1. Πρώτα θα σε βιάσουμε ομαδικώς και μετά οι ξυλιές!!!Δεν μπορώ δημόσια να δώσω την διεύθυνση σου…αλλά το ip σου μας τα έδειξε όλα..πολύ ΞΥΛΟ από την κόκκινη στρατονομία θα φας και βασανιστιρια για να τα ξεράσεις όλα!!

            2. Σε γλεντανε,φιλος ουτε τι ειναι κωδικας δε ξερουν καληνυχτα

    17. Μη λες Βερμαχτ. Προσβαλονται οι χρισαβγιτες.

    18. ειπε χεστηκα για την σφαγη των Ποντιων….μηπως ηθελε και ενα ψαρι εκει που βαζει κρεας ;; ή τιποτα χειροτερο ;;

      1. .ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ. ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΝΑ ΧΕΣΤΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ.ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΤΕ ΤΩΡΑ

    19. Λοιπον κουλη αν φορας παντελονια,οταν θα βγεις,ριξε μεταθεσεις σε αυτα τα αρχιδια που προθυμα βγηκαν να συλλαβουν πατριωτες.Δε θα το κανεις βεβαια γιατι εισαι και εσυ η αλλη οψη του συριζα

    20. Δεν στοιχειοθετούνται κατηγορίες κατά όσων επιτέθηκαν στον Μπουτάρη καθώς είχε επανειλημμένως μέσω της αστυνομίας και βάσει του άρθρου 120Σ,προειδοποιηθεί για τις συνέπειες των πράξεών του.
      Τούτα μεταξύ των άλλων εντός του απειλητικού 8σέλιδου είχε από τουλάχιστον 3.000 πολίτες παραλάβει (υπάρχουν επικυρωμένα αντίγραφα από την αστυνομία.)
      Κύριε Δήμαρχε, σας καταγγέλλουμε και σας εφιστούμε την προσοχή για όσα αφορούν τα μείζονα θέματα του λαθρομεταναστευτικού και του Σκοπιανού, ως φυσική συνέχεια της υφιστάμενης αποσιώπησης, υπόθαλψης της εσχάτης προδοσίας και της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος, για τους λόγους που αναλύουμε και θα διαβάσετε κατωτέρω και Ιδιαίτερα στο όσο αφορά τον κίνδυνο μιας διεθνώς νομιμοποιημένης ξένης στρατιωτικής επέμβασης και εισβολής που διατρέχει η Πατρίδα μας, λόγω των ενεργειών αλλά και των παραλείψεών σας κ. Δήμαρχε οι οποίες όπως θα δείτε παρακάτω σας καθιστούν εκτός των άλλων και συνεργό σε καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος τουλάχιστον. Να ξέρετε ότι ΚΑΙ οι προσπάθειές σας στην κατοχύρωση του ονόματος Μακεδονία για τα Σκόπια αλλά και ο γνωστός αγώνας σας υπέρ του λαθρομεταναστευτικου και μάλιστα σε περίοδο κατοχης της χώρας συνιστούν από μέρουςσας ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΆΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΜΙΏΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΈΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΗΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ. ΕΤΣΙ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120Σ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ4 ΠΑΡ3Σ, ΝΑ ΖΗΤΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΊΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΏΝ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΔΡΑΣΗ. . ……………………………………………………………..
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=223184335113450&set=a.125347564897128.1073741826.100022656543755&type=3&theater

      1. Τι ναρκωτικά παίρνεις;
        Μου μάθατε όλα τα αγράμματα ούγκανα το άρθρο 120 του Συντάγματος
        Ποιο 120; Μέχρι το 10 να ξέρεις να μετράς…

    21. Τους Άκρο αριστερούς κομουνιστές που δολοφόνησαν εγκύους στήν Μαρφιν ακόμα τούς ψάχνουν. Τα παιδιά της Χρυσης Αυγης; Σιχαματα αριστεροί. Και ψοφια νδουλα .

    22. Μμμ ωραια μερα να γλεντησω αριστερους μπατσους!

    23. Ρε κοιτα κατι μαλακες ,εδω κανουν τεσσερις ωρες να πανε σε τροχαιο και κανουν τωρα τους γαματους σουπερμπατσους.Δε πειραζει γατακια οταν αλλαξει το πδ των μεταθεσεων και των προαγωγων θα τα πουμε στους οθωνους και στη γαυδο.Ξερουμε συναδελφοι ποιοι ειστε

    24. Αυτό το παρασιτικό, άρρωστο και ανθελληνικό κράτος πρέπει να γκρεμιστεί συθέμελα και οι προδότες των Ελλήνων να εξαφανιστούν από τον κόσμο των ζωντανών, αλλιώς θα εξαφανιστούμε εμείς και την θέση μας θα πάρουν οι δεκάδες φυλές των Βαλκανίων, της Ασίας και της Αφρικής που έφεραν για να μας αντικαταστήσουν.
      Ότι κάνει η παρούσα κυβέρνηση των ριζοσπαστών, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς οι Έλληνες προς αυτούς, να σπάσουμε τις ανθελληνικές ρίζες που έχουν διεισδύσει σε όλες τις πτυχές της κοινωνίας μας και να κάψουμε μια για πάντα τους δούρειους ίππους του Ελληνισμού οι οποίοι ονομάζονται: “Βουλή των Ελλήνων” και “Τράπεζα της Ελλάδος”.
      Ας φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας και ας πολεμήσουμε με το σώμα αλλά και με το μυαλό μας.
      Συν Αθηνά και χείρα κίνει.

    Comments are closed.