ΌΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ! ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗ! Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ! ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

    Κοινοποίηση:
    psaltis

    Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται εδώ και δέκα ημέρες ο Στάθης Ψάλτης, σύμφων με την εφημερίδα Espresso και όλοι οι κοντινοί του άνθρωποι εύχονται να βγει νικητής. Όλα δείχνουν ότι δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του… Ο δημοφιλής κωμικός νοσηλεύεται με άκρα μυστικότητα σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του makeleio.gr,στο νοσοκομείο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ, στο οποίο υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις, ενώ οι θεράποντες ιατροί του είναι πάνω από το κεφάλι του και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας που αντιμετωπίζει.

    Ωστόσο, τον Στάθη Ψάλτη έχουν έχουν ήδη επισκεφεί στο δωμάτιό του κάποιοι συνάδελφοί του – ανάμεσά τους ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Κώστας Πρέκας- για να μάθουν πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του και να του ευχηθούν περαστικά. Ο περίγυρος του καλλιτέχνη δίνει με το σταγγονόμετρο πληροφορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του, ενώ κάποιοι από τον στενό επαγγελματικό χώρο του- που τον πρώτο καιρό έκαναν πως δεν γνώριζαν τίποτα – τώρα μιλάνε για πολύ “σοβαρή κατάσταση”.

    “Ο Στάθης δίνει μεγάλη μάχη κ ιευχόμαστε να βγει νικητής”, ππεριγράφει πηγή από το οικογενειακό του περιβάλλον στην εφημερίδα και προσθέτει: “Βρίσκεται σε χέρια καλών γιατρών και σε δωάτιο πρώτης θέσης. Στο πλευρό του είναι νύχα μέρα η δεύτερη σύζυγός του Χριστίνα, αλλά και η πρώτη σύζυγος Κάτια με την κόρη τους Μαίρη, καθώς και ο αδελφός του, ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ρώτας.”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΣΤΑΘΗ ΨΑΛΤΗ…ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ….

    2. αν οι ναζηδες ηξεραν οτι ο Σταθης είναι κατά του φασισμου θα τον εβριζαν κι αυτόν…

    3. Στάθαρε έχω γελάσει και έχω μεγαλώσει με τις ταινίες.Αν και δεν πρόλαβα να ζήσω εκείνη την εποχή βλέποντας τις ταινίες σου με έκανες να νοσταλγώ εκείνα τα υπέροχα χρόνια που πολλοί και πολύ τυχεροί πρόλαβαν να απολαύσουν.Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να είναι περαστική αυτή η περιπέτεια και να γίνεις και πάλι καλά και σιδερένιος.Ό,τι καλύτερο στο εύχομαι.Και που είσαι…συμφωνώ πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος ?

    4. πάτα τους όλους στη μία ρόδα αγορίνα μου, περαστικά και σιδερένιος

    5. Δυστυχώς οι πηγες μου λένε οτι δεν μπορούν να κανουν τίποτα πλέον οι γιατροί…

    6. Σταθαρα περαστικα ρε.Συντομα και παλι να σε καμαρωσουμε στο σανιδι να ξεσκιζεις πολιτικαντηδες & λαμογια…

    7. Σου ευχομαι να μας θαψεις ολους Σταθαρα. Οι ευχες μας μαζι σου.

    8. Περαστικά Σταθάρα.

      Από τα πιο γνήσια παληκάρια του θεάματος.Έχει βοηθήσει πολύ κόσμο.
      Ο θεός να τον έχει καλά.

    9. ΚΟΥΛΑ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ!!!! ΣΤΑΘΑΡΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ!! Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

    10. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΣΤΑΘΑΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ!!!

    11. Προσευχομαστε για σενα αγαπημενε μας Σταθη!!!

    12. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΣΤΑΘΗ !!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!

    Comments are closed.