ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

    Κοινοποίηση:
    efeteio_tourkoi_axiomatikoi

    «Όχι» στην έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών

    Την απόρριψη και του τρίτου αιτήματος των τουρκικών αρχών για την έκδοση των οκτώ αξιωματικών που έφθασαν στη χώρα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα το καλοκαίρι του 2016 αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας.

    Η εισαγγελέας Ευγενία Κυβέλου επικαλούμενη τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου, επανέλαβε ότι σε περίπτωση έκδοσης τους δεν μπορούν να έχουν δίκαιη δίκη και ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να υποστούν βασανιστήρια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Τι μπράβο στους δικαστές μας τσαμπουνάτε ρε πάτε καλά?
      Δεν βλέπετε πως οι δήθεν ”πραξικοπηματίες” είναι πράκτορες της σ.ι.α και της μοσάντ που όπως όλους τους πράκτορες τους χρηματοδοτούν ανθρωποειδή σατανικά ερπετά τύπου Σόρος, που ο σιωνισμός για κάποιο λόγο ΔΕΝ θέλει ερντογάν? Μόνο εγώ βλέπω τους τόνους προπαγάνδας που γίνεται εις βάρος του απο μμε απο εφημερίδες σάιτς ραδιόφωνα? (όλα τα μέσα δηλαδή που έχει δημιουργήσει και χρηματοδοτεί ο σιωνισμός)
      Εσάς εδώ στο μακελειό και γενικότερα στους αναγνώστες τους υποτίθεται ‘αφυπνισμένους’ δεν φαίνεται καθόλου περίεργη όλη αυτή η πλύση εγκεφάλου και η καθημερινή προπαγάνδα εναντίον του? (ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΩ, μακάρι να καεί όλη η σκουπιδοχώρα που λέγεται Τουρκία και να μην μείνει κανείς τουρκομογγόλος ζωντανός, και να πάρουμε και την Αγία Σοφία πίσω.. το σύμβολο της Ορθοδόξου Πίστεως μας).. Όταν βλέπετε τους πάντες και τα πάντα.. Πράκτορες δηλαδή βαθιά νεοταξίτες και πιστές υπηρέτριες των σιωνιστικών συμφερόντων, να κατακεραυνώνουν ένα πρόσωπο αυτό δεν σας πονηρεύει καθόλου?
      Τα ίδια δεν έκαναν με Καντάφι? Με Χουσείν? Με Μαδούρο? Με Άσσαντ τώρα πρόσφατα.. Και με πόσους ακόμη ηγέτες που πήγαν κόντρα στον σιωνισμό στην νεα τάξη και ‘βαφτίστηκαν’ απο τα μέσα ώς ‘τρομοκράτες’ ‘δυνάστες’ ‘φασίστες’ ‘δολοφόνοι’ ‘καθεστωτικοί’ κτλ (για μέγιστο ΚΑΝΤΑΦΙ μέχρι και παιδεραστή τον είχε γράψει το έγκριτο πρώτο θέμα του εκατομμυριούχου Αναστασιάδη, όταν αυτός είχε ιδρύσει οργάνωση ΚΑΤΑ της παιδεραστίας και ίσχυαν σκληρότατες ποινές για τους παραβάτες π.χ.. επίσης ο ‘κακός’ Μαδούρο πουλάει την βενζίνη 0,2 με 0,3 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΛΙΤΡΟ στους πολίτες του όταν εμείς που έχουμε ”’δημοκρατία”’ και βρισκόμαστε στον ζυγό της ευρώπης-τοκογλύφων, την αγοράζουμε 1,5 ευρώ)..
      Ο ερντογάν κάνει δουλείες με τον Πούτιν γι’αυτό όλος αυτός ο ντόρος. Γι’αυτό και το Ισραήλ (για λογαριασμό των τοκογλύφων ΠΑΝΤΑ) μαζί με αμερική δύση κτλ θέλουν να φτιάξουν κράτος στους κούρδους για να μπορούν να ελέγχουν τον πλούτο. Οι κούρδοι σκατομουσουλμάνοι είναι ας πάνε να ενταχθούν στην τουρκία που επίσης είναι ομόθρησκοι.
      Θα μου πείς μα γίνονται συνεχώς παραβιάσει του Ελληνικού εναέριου χώρου.. Και με ποιούς ηγέτες προ ερντογάν ΔΕΝ γίνονταν? ΝΑΙ ο ερντογαν έκανε αγοραπωλησίες πετρελαίου απο τζιχαντιστές (πράκτορες της σια και μοσσάντ δηλαδή και αυτοί και ίσως ούτε καν μουσουλμάνοι).. αυτό ισχύει πέρα ως πέρα.. Τροφή για σκέψη δίνω..
      Οι δικές μας πόρνες οι αριστεροκατσαμπλιάδες οι εκατομμυριούχοι οι ανθελληνικές και νεοταξίτικες μαριονέτες και πιόνια του Σόρος που ήταν ΚΑΤΑ του πραξικοπήματος τότε στην Ελλάδα με την χούντα.. Γιατί ΔΕΝ δίνουν πίσω τους τούρκους(?) εφόσον και αυτοί πήγαν με την ΒΙΑ να γίνουν κυβέρνηση με άκρως φασιστικό τρόπο???? Δεν προβληματίζει κανέναν και αυτό?
      Τέλος ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ την άθλια προπαγάνδα περί πολέμου γιατί πολύ απλά δεν θα γίνει τίποτα. Η Ελλάδα βρίσκεται κάτω απο σιωνιστικό ζυγό και τοκογλυφική κατοχή και όλες οι πλουτοπαραγωγικές μονάδες της Πατρίδος μας έχουν ξεπουληθεί σε δικές τους εταιρίες. όπως επίσης και η κεντρική τράπεζα της Ελλάδος βρίσκεται κάτω απο τον πλήρη ελεγχό τους. ΔΕΝ μας θέλουν πεθαμένους.. Μας θέλουν ζωντανούς για να συνεχίσουμε να πληρώνουμε δεκάδες παράνομους και αιμοσταγείς φόρους μέχρι να μας πάρουν και το τελευταίο ευρώ απο τις καταθέσεις μας, πράγμα που το έχουν υπολογίσει και δρομολογήσει. Έχουμε άλλου είδους πόλεμο.. οικονομικό και νεοταξίτικο!
      Δίνουμε πίσω τους πράκτορες της μοσσάντ και του Σόρος, και μας δίνουν τα παιδιά μας.

    2. Καντε με εμένα πρωθυπουργό και θα δείτε πως θα πάνε όλοι η ξενοι στις πατρίδας τους ξεβρακοτοι όπως ηρθαν

    3. Παντως τους κοβω πολυ περιποιημενους ,κουστουματους,μαλλι κομμωτηριου ο ενας,φαβοριτες ο αλλος.Σα πλευμποηδες της δεκαετιας του 70 ειναι…

    4. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ …
      Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ…..ΕΙΠΑ ΞΕΙΠΑ

      ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…

      1. Ναι πως για αυτό τα τομάρια οι πολιτικοί μας κυκλοφορούν ελεύθεροι…

    5. Εύγε στους δικαστικούς .! Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί.!!!!

    6. Να περασουν στρατοδικειο αυτοι που παρεδωσαν το τουρκικο στρατιωτικο ελικοπτερο

    7. ο ουκ σωστος καλυτερα να σκοτονοντουσαν σε συμπλοκη και θα γινοντουσαν και ηρωες παρα που εδωσαν τα οπλα και θα πεθαινουν καθε μερα με τον τρελλαρα τοιν ερντογαν οσο για τους 8 που φοβαται το εφετειο οτι θα βασανιστουν το οτι θα ακολουθησει θα ειναι υπευθυνοι αυτοι

    8. Πολυ καλα εκαναν. Για τους δικους μας .. οι 300 προδοτες που χρυσο πληρωνουμε να βρουνε λυση.

    9. Δεν θα έπρεπε καν να συνδέουμε την περίπτωση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών με την απελευθέρωση των δικών μας στρατιωτικών. Αυτά τα κάνουν αρρωστημένα μυαλά όπως του Ερντογάν!
      Δεν μπορούμε να διορθώσουμε μια αδικία κάνοντας εμείς μια άλλη αδικία. Οι δικοί μας στρατιωτικοί είναι όμηροι ενός φασίστα σουλτάνου και το Ελληνικό κράτος πρέπει να λύσει το θέμα το συντομότερο δυνατόν χωρίς όμως να διαπράξει αδίκημα ενάντια κάποιων άλλων που έχουν πιστέψει στην Ελληνική δικαιοσύνη. Η απόφαση της εισαγγελέως είναι σωστή. Η Ελληνική κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για την λύση του προβλήματος των δικών μας στρατιωτικών. Αντί λοιπόν να λειτουργούν σαν άσχετοι βλάκες, καλά θα κάνουν επιτέλους να καταλάβουν ότι αντιπροσωπεύουν τον Ελληνικό λαό και να πράξουν σαν Έλληνες και όχι σαν υποτακτικοί του Ερντογαν.

    10. MΠΡABO ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. Αυτό μας έλειπε να κατεβάσουμε τα βρακιά μας στους μεμέτηδες. ¨οσο για τα παιδιά που έχουν πιάσει, υπάρχουν και άλλες λύσεις.

    11. Αυτονόητη η εισαγγελική πρόταση. Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπαίνουν σε παζάρι.

    12. Το είπα και το ξαναλέω. ΜΕΓΑ λάθος που παραδώσανε τα όπλα. Έπρεπε να χτυπήσει η αδρεναλίνη κόκκινο και ότι γίνει.

      Σε αργό θάνατο καταδίκασαν τους εαυτούς τους.

    Comments are closed.