«ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ»!ΣΟΚ ΣΤΟN ΆΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.ME ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΈΣΦΑΞΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ –– ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ImageHandler (2)

    Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στον Άγιο Δημήτριο, στις 12 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

    «Σας ζητώ συγγνώμη για ό,τι έκανα, δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, δεν είχα άλλη επιλογή, άλλωστε κανένας και μένα δεν μου συμπαραστάθηκε στην περιπέτεια της υγείας μου πριν από λίγο καιρό…». Έτσι ξεκινά το σημείωμα που άφησε μέσα στο σπίτι όπου σκότωσε την αδελφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ο 67χρονος στον Άγιο Δημήτριο.

    Λίγο μετά τις 12 χθες τα μεσάνυχτα η αστυνομία εντόπισε τις σωρούς τους στο σπίτι που διέμεναν στην οδό Πελοπίδα 35.
    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 67χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Πρόσφατα είχε κάνει επέμβαση και όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, φοβόταν ότι θα φύγει από την ζωή, έτσι προκειμένου να μην αφήσει μόνη της την αδερφή του προχώρησε σε αυτή την πράξη.

    Η αστυνομία ενημέρωθηκε για το περιστατικό από γείτονες, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να μπαίνουν στο σπίτι και να βρίσκονται μπροστά στις δύο σορούς των ηλικιωμένων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Ελπιζω απλα να τα διαβάζει ο Τσιπρας και Καμενος και να θαυμαζουν τα εργα τους καιρο εχει να πηδηξει καποιος στις γραμμές του τρένου τελευταία…

    Comments are closed.