ΩΡΑ 08:08! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΕΣΕ! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ..

    Κοινοποίηση:
    putin-erdogan-trump_1

    Aποκάλυψη τώρα από τον Μανώλη Κωστίδη στον ΣΚΑΙ!
    Η Τουρκία δεν παραλαμβάνει το αντιαεροπορικό σύστημα s400
    Έπιασαν τόπο οι πιέσεις των Αμερικάνων

    Να αναβάλει την παραλαβή των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων S400 αποφάσισε η Άγκυρα, σύμφωνα με ανταπόκριση του ΣΚΑΪ από την Τουρκία. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η παραλαβή επρόκειτο να γίνει σε 9 μήνες.

    Η αναβολή γίνεται στη σκιά της αμερικανικής προειδοποίησης ότι η αγορά των ρωσικών συστημάτων επηρεάζει την πώληση των αμερικανικών F-35.

    Επισήμως η Άγκυρα επικαλέστηκε ως δικαιολογία τεχνικούς λόγους ότι δηλαδή στο διάστημα αυτό δεν θα έχουν προλάβει να εκπαιδευτούν στο λογισμικό των συστημάτων οι Τούρκοι αξιωματικοί και η χρήση του θα πρέπει να γίνεται από Ρώσους.

    Η αναβολή πάντως της παραλαβής του ρωσικού συστήματος γίνεται λίγο μετά την επίσκεψη του τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μαβλούτ Τσαβούσογλου στην Ουάσιγκτον και την προχθεσινή προειδοποίηση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι αν η Τουρκία προβεί στην αγορά των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων S-400 αυτό θα έχει αντίκτυπο στην συμμετοχή της στα κοινά προγράμματα στρατιωτικής και βιομηχανικής συνεργασίας με τις ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων και αυτό το οποίο αφορά στην παραγωγή των μαχητικών βομβαρδιστικών πέμπτης γενιάς F-35.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΤΑΓΙΠ ΕΙΝΑΙ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
      ΕΔΩ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝΕ ΜΕΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΚΟΤΗΤΑ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    2. “Θα πάρει πρώτα τα f-35 και μετά από λίγο και τους s-400 και έτσι θα είναι πολύ πιο εξοπλισμένοι στο Αιγαίο.”
      ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ!
      ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ.
      ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣΑΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

    3. Θα πάρει πρώτα τα f-35 και μετά από λίγο και τους s-400 και έτσι θα είναι πολύ πιο εξοπλισμένοι στο Αιγαίο.

    4. Η Τουρκια εχει ηγετη προεδρο ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Δεν την αγγιζουν ουτε η πτωση της λιρας ουτε τιποτα. Με ολους τους μεγαλους εχει συγκρουστει και με ολους τα εχει ξαναβρει. Οπλα τις δινουν και οι Ρωσοι και οι Γιανκηδες και μαλιστα εξελιγμενα. Αλλοιμονο απο τους εδω ανθελληνες κυβερνωντες απο τη μεταπολιτευση μεχρι σημερα που καταφεραν ξεπουλησουν πατριδα και λαο. Σε μια ωρα αμα θελει ο τουρκομογγολος φτανει το ασκερι του για καφε στην Ακροπολη. Να λεμε την τραγικη αληθεια. Βαλτε μυαλο οσοι αισθανεστε ΕΛΛΗΝΕΣ ακομα και ψηφιστε με Εθνικα κριτηρια και Εθνικη συνειδηση και εσεις και οι οικογενειες σας. Να ξαναβρουμε την Ελληνικοτητα μας επιτελους. Τολμηστε και μην ακουτε τις γνωστες χιλιοπιπιλιμενες καραμελες.

    5. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ;
      ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΓΛΩΣΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.
      ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.
      ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.
      Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΥΠΗΡΧΕ, ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΗΚΕ ΟΛΩΣ ΔΙ’ΟΛΟΥ.
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΡΩΣΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!

    6. Οχι δεν θα τα παραλάβει τα s400 τωρα θα τα παραλάβει αφού ολοκληρωθεί η παραλαβη των F35 . Άλλωστε η τουρκια αλωνίζει και το ξέρει . Ποιες ΗΠΑ και πράσινα άλογα . Ουτε καν οικονομικό στραγγαλισμό δεν μπορούν να της κάνουν και όλα όσα γράφονται για τουρκικές λίρες και υποβαθμίσεις , ειναι σε κουβέντα να βρισκόμαστε.

    Comments are closed.