“XTYΠΗΣΑΝ” ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 47 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ. ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ! ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ “ΤΣΑΡΟΥ” ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ) – ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

    Κοινοποίηση:
    rosia

    Το REN TV δημοσιεύει βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που κατέγραψε τον φερόμενο δράστη στην περιοχή Haymarket κοντά στο μετρό. Όπως θα δείτε, ο μαυροντυμένος άνδρας στέκεται για λίγα λεπτά στην πλατεία, χωρίς να κινείται. Σύμφωνα με μια εκδοχή, σταμάτησε το αυτοκίνητό του στον σταθμό του μετρό “Hay ploschad” και άφησε ένα σακίδιο.

    Κάτω από κάθισμα ο χαρτοφύλακας με τη βόμβα

    Όπως μεταδίδει το Russia 24 TV, ο χαρτοφύλακας με τη βόμβα είχε τοποθετηθεί κάτω από κάθισμα, σε βαγόνι του συρμού.

    Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιντερφάξ επικαλούμενο την υπουργό Υγείας της χώρας, Βερόνικα Σκβορτσόβα, οι νεκροί είναι 10, ενώ οι τραυματίες 47.

    Ωστόσο, νωρίτερα, η Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή της Ρωσίας είχε γνωστοποιήσει ότι 9 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

    Οι αρχές της Αγίας Πετρούπολης κήρυξαν τριήμερο πένθος στην πόλη μετά την έκρηξη στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κυβερνήτη, Αντρέι Κιμπίτοφ στον λογαριασμό του στο Twitter.

    “Με εντολή του κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης Γκεόργκι Πολτάφτσενκο, από αύριο κηρύσσεται τριήμερο πένθος” αναφέρεται στον λογαριασμό του.

    Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Ρωσίας απέστειλε σε όλα τα αεροδρόμια και αεροπορικές εταιρείες απόφασή της με την εντολή να λήφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας στη χώρα με στόχο την ενίσχυση της αεροπορικής ασφάλειας, μεταδίδει το πρακτορείο Tass.

    Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο, αυτή την στιγμή τα διεθνή αεροδρόμια όπως και τα αεροδρόμια από τα οποία πραγματοποιούνται πτήσεις εσωτερικού στην επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας λειτουργούν με αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

    Ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν φωτογραφία του

    1491231957162964

    kkk

    Όλο το χρονικό 

    Τουλάχιστον δέκα είναι οι νεκροί και 50 οι τραυματίες από τις δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν σε σταθμό του μετρό της Αγίας Πετυρούπολης στη Ρωσία, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass. Πληροφορίες λένε ότι έχουν κλείσει 10 σταθμοί του μετρό.

    Την ίδια ώρα, μια λεπτομέρεια έρχεται στο φως της δημοσιότητας όπου κάνει λόγο ότι οι εκρηκτικοί μηχανισμοί περιείχαν καρφιά, τακτική που χρησιμοποιεί το Ισλαμικό Κράτος, ώστε να προκληθούν περισσότερα θύματα.

    ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ:

    C8faK6RXgAE-b5Q

    Αναλυτικά:

    Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για έκρηξη στο σταθμό Σενάγια, ωστόσο στη συνέχεια, νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για έκρηξη και στους σταθμούς Σεντόβαγια και στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο.

    Η Επιτροπή Καταπολέμησης της τρομοκρατίας επιβεβαίωσε ότι 10 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την έκρηξη στο Μετρό της πόλης.

    Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το πρακτορείο RIA, πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος σημειωετέων βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη, καθώς είχε συνάντηση με τον Λευκορώσο Πρόεδρο Αλαξάντερ Λουκασένκο, ενημερώθηκε άμεσα.

    Με την επίσκεψη του Πούτιν στην Αγία Πετρούπολη συνδέουν την έκρηξη τα ρωσικά ΜΜΕ

    Με την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν και τη συνάντηση του με τον ομόλογό του της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο στην Αγία Πετρούπολη συνδέουν τα ρωσικά ΜΜΕ την έκρηξη στο μετρό της ρωσικής πόλης.

    Ο Ρώσος Πρόεδρος έχει ενημερωθεί, σύμφωνα με επίσημη πηγή του Κρεμλίνου, για την κατάσταση που επικρατεί στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης. Έχει εκφράσει, ήδη, τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων και επεσήμανε ότι «οι αρχές εξετάζουν όλες τις πιθανές αιτίες για το αιματηρό συμβάν».

    Από τις φωτογραφίες φαίνεται να έχει ανατιναχθεί η πόρτα ενός βαγονιού, καθώς και τραυματίες που κείτονται στην αποβάθρα.

    ag petroyp ekrhksh 2

    ag petroyp ekrhksh

    C8fKFIAXUAAINiO metro-stpeter2 metro-stpeters3 C8fLtfFWAAAfosx.jpg large st1

     

    3EE6E76B00000578-4375518-image-a-96_1491223517727

    3EE6CA3100000578-4375518-Emergency_services_raced_to_the_station_as_passengers_flood_out_-a-101_1491223518066

    Επίσης στους σταθμούς μετρό έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ…ΚΑΙ ΑΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΑΚΙΔΙΑ..ΚΑΙ ΑΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ…ΠΑΛΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΥ…ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΕΝΟΧΗ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK,INSTAGRAM,ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΛΠ ΚΛΠ..ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΠΤ ΑΚΟΜΑ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ+ΔΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ LEMMINGS!ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΟΛΑ ΣΤΗΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΜΕΧΡΙ ΝΑΡΘΕΙ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΥΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017..ΕΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!

    2. Εγώ πάντως όταν βλέπω ισλαμογυφτο την κάνω απο λεωφορεία

    3. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ…… ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΨΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ…..!!

    4. Αυτο ειναι το Ισλαμ κυριοι!!! για αυτο τον λογο η θεση τον λαθροκατσαπλιαδων ειναι στη θαλασσα και μονο!!! Δεν γινεται να συνυπαρξουν χριστιανοι μαζι με ισλαμιστες!!! η θεση τους ειναι στον πατο του βυθου!… δε με ενδοιαφερει αν ειναι παιδια γυναικες κλπ…στα αρχιδια μου! να μην ερχοντουσαν εξ αρχης στην Ελλαδα…Μια ειναι η λυση…να τους βυθιζουμε να πανε στο διαολο ολοι τους!

      1. Ο/Η φουντούλης καπελώνης ήταν η αρχή, χώμα και φτυάρι σε κάθε ναζιστή λέει:

        Στον πάτο της θάλασσας να πας εσύ, με τους κοπρίτες του φουντούληδές σου. Ουστ!

    5. Βρωμαει ισλαμοπιθηκιλα η υποθεση.Για να δω τωρα πως θα αντιδρασει η “αρκουδα” γιατι μεχρι στιγμης αντιδρα σαν γατουλα παρα σαν αρκουδα σε διαφορες επιθεσεις.

    6. Άντε και στα δικά μας!! Τόσα λαθροσκούπιδα-αραποσκούπιδα που έχουν μαζέψει είναι θέμα χρόνου. Άντε μπας και ξυπνήσει ο νεοέλληνας και ξεκολλήσει από τον καναπέ.

      1. Εμας φιλε δε μας πειραζουν ακριβως γιατι περιθάλπτουμε τους προσφυγες. Αδικα ελπιζεις…

      2. Κι να είσαι ΕΣΥ ανθελληνικό σκουπίδι. Εμείς βγάζουμε άχρηστους μεν, αλλά όχι ανώμαλους φασίστες όπως ο Πούτιν για να έχουμε τέτοια από τους άλλους ανώμαλους τους ΕΠΙΣΗΣ ομοϊδεάτες σου του ISIS

    Comments are closed.