ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ! ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    s

     

    Οι Τούρκοι έδωσαν οπτικό υλικό και μέρος των απολογιών του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη στο δικαστήριο
    Σε… επικοινωνιακό σόου ενόψει και των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο, επιχειρεί να μετατρέψει η τουρκική κυβέρνηση την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι κρατούνται σε φυλακές ασφαλείας στην Αδριανούπολη.

    Οπτικό υλικό που εξασφάλισε η εφημερίδα Milliyet, δείχνει τους Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, δεμένους με χειροπέδες και χωρίς κουκούλες, κατά τη μεταγωγή τους από τις φυλακές της Αδριανούπολης, στο δικαστήριο, το οποίο αποφάσισε την παράταση της κράτησής τους.

    Οι δύο Έλληνες μεταφέρθηκαν στον τρίτο όροφο του δικαστικού μεγάρου, όπου και εξετάστηκε το αίτημα αποφυλάκισης, το οποίο είχαν καταθέσει οι δικηγόροι τους, Selin Özel και Hakan Yalçıntuğ.

    Ο Άγγελος Μητρετώδης κατέθεσε στο τουρκικό δικαστήριο ότι βρέθηκαν σε τουρκικό έδαφος από λάθος και λόγω των κάκιστων καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην περιοχή. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι «βρέθηκαμε κατά λάθος στην τουρκική πλευρά, καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την ώρα, ήταν πολύ άσχημες. Ακολουθούσαμε κάτι ίχνη στα σύνορα και όταν αντικρίσαμε τους Τούρκους στρατιώτες, κατέβασαμε τα όπλα μας. Θα καλούσα τον ελληνικό στρατό και τον υπολοχαγό μου από το τηλέφωνό μου, αν είχα κακή πρόθεση. Μιλήσαμε στους Τούρκους στρατιώτες και τους είπαμε ότι περάσαμε στην τουρκική πλευρά κατά λάθος. Οι Τούρκοι στρατιώτες επικοινώνησαν με τους ανωτέρους τους. Απλώς ακολουθήσαμε ορισμένα ίχνη, πιστεύοντας ότι είναι είτε μετανάστες, είτε λαθρέμποροι».

    Ο Δημήτρης Κούκλατζης από την πλευρά του κατέθεσε ότι δεν έκαναν κάτι διαφορετικό απ’ όσα κάνουν και οι Τούρκοι στρατιώτες στα σύνορα, προσθέτοντας ότι βρέθηκαν από λάθος στην τουρκική πλευρά. «Κάναμε το ίδιο με τους Τούρκους στρατιώτες, αλλά βρεθήκαμε κατά λάθος στην τουρκική μεριά. Όταν οι Τούρκοι περνούν στην ελληνική πλευρά, τους αφήνουμε να επιστρέψουν δίχως να συμβαίνει κάποιο επεισόδιο. Δεν λάβαμε εντολή να μεταβούμε στην τουρκική πλευρά. Πηγαίναμε εκεί πολύ συχνά και μέχρι σήμερα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, γι’ αυτό και μένω έκπληκτος απ’ όσα έχουν συμβεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ πως τους ξεφτιλίζουν σερνόντας τους στο δικαστήριο λες και είναι κακουργοι και εγκληματιες, αξύριστοι και ταλαιπωρημένοι με δεμενα τα χέρια.

    EDIRNE'DE TUTUKLU OLAN YUNAN ASKERLER TEGMEN ANGELOS MITRETODIS (25) ILE ASTSUBAY CAVUS DIMITRIS KOUKLAZIS (29) ICIN AVUKATLARINCA YAPILAN ITIRAZDA KABUL EDILMEDI. YUNAN ASKERLER TUTUKLANDIKLARI 1 MART'TAN BU YANA ITIRAZ ICIN GETIRILDIKLERI ADLIYEDEN CIKARILIRKEN GORUNTULENDI. (FOTO:ENGIN OZMEN/EDIRNE-DHA)

    EDIRNE'DE TUTUKLU OLAN YUNAN ASKERLER TEGMEN ANGELOS MITRETODIS (25) ILE ASTSUBAY CAVUS DIMITRIS KOUKLAZIS (29) ICIN AVUKATLARINCA YAPILAN ITIRAZDA KABUL EDILMEDI. YUNAN ASKERLER TUTUKLANDIKLARI 1 MART'TAN BU YANA ITIRAZ ICIN GETIRILDIKLERI ADLIYEDEN CIKARILIRKEN GORUNTULENDI. (FOTO:ENGIN OZMEN/EDIRNE-DHA)

    EDIRNE'DE TUTUKLU OLAN YUNAN ASKERLER TEGMEN ANGELOS MITRETODIS (25) ILE ASTSUBAY CAVUS DIMITRIS KOUKLAZIS (29) ICIN AVUKATLARINCA YAPILAN ITIRAZDA KABUL EDILMEDI. YUNAN ASKERLER TUTUKLANDIKLARI 1 MART'TAN BU YANA ITIRAZ ICIN GETIRILDIKLERI ADLIYEDEN CIKARILIRKEN GORUNTULENDI. (FOTO:ENGIN OZMEN/EDIRNE-DHA)

    EDIRNE'DE TUTUKLU OLAN YUNAN ASKERLER TEGMEN ANGELOS MITRETODIS (25) ILE ASTSUBAY CAVUS DIMITRIS KOUKLAZIS (29) ICIN AVUKATLARINCA YAPILAN ITIRAZDA KABUL EDILMEDI. YUNAN ASKERLER TUTUKLANDIKLARI 1 MART'TAN BU YANA ITIRAZ ICIN GETIRILDIKLERI ADLIYEDEN CIKARILIRKEN GORUNTULENDI. (FOTO:ENGIN OZMEN/EDIRNE-DHA)

    s

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Υπάρχει τρόπος να στριμώξουμε την Τουρκια. Έλεγχος στα σύνορα σε όλες τις νταλίκες τους, μέχρι να βγει ο ήλιος απο την Δύση. Εκει να δεις στρίμωγμα. Καθε νταλίκα θα κανει μια εβδομάδα για να φύγει για ΕΥρωπη. Και φυσικα έλεγχος στα προϊόντα που μεταφέρει. Εκει να δεις ζόρι. Αλλα δυςτυχως δεν θελουν να κανουν τιποτα σωςτο. Δεν ειναι Ελληνες αυτοι που μας κυβερνανε. Ρεμάλια και αλήτες ειναι, που εμεις τους πήραμε απο το πεζοδρόμιο και τους κάναμε υπουργούς και πρωθυπουργούς. Αυτοι ειναι ρεμάλια απατεώνες και οι προηγούμενοι γραβατωμένοι αλήτες. Το αποτέλεσμα δυςτυχως για εμας ειναι το ιδιο.

    2. Αυτο σας πείραξε??εδω θα τους πήδηξαν κιολας τους στρατόγκαβλους!!!!!

    3. Ο ανθυπας το επαιζε ραμπο …. εφτασαν μεχρι τα 20 μετρα απο το τουρκικο φυλακιο για να βγαλουν σελφι

    4. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΙΣΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΠΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΣΩ ΤΟΥΣ 8 ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΔΟΣ ΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ . ΑΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΣΩ . ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΣΑ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΟ .

    5. ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΩΤΗ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ

    6. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΑΙΜΟΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΧΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ Μ Ο Ν Ο ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.

    7. Τσίπρα δεν θέλατε; Να τα αποτελέσματα τώρα αφού πρόδωσε τους αξιωματικούς μας.

    8. Ρε γαμημενα φασισταρια που σχολιαζετε, μαθετε ορθγραφια πρωτα ρε ζωα, αγραμματα γιδια, ελληναρες της πουτσας…Ουτε τη γλωσσα σας δε σεβεστε ρε χουντοπιθηκια

      1. Ψοφα τουρκοσπορο σταλινοφασιστικο απλυταριο…

      2. Eσύ ρε μαλάκα ΑΝΤΙΦΑ, γιατί τόση…αγάπη γιά την σωστή γραφή της Ελληνικής γλώσσας ; Τι σε νοιάζει ρε αλήτη, αφού είσαι ανθέλληνας, δεν έχεις κανένα σεβασμό στην Ελλάδα, τη γλώσσα θα σεβαστείς ; Αλλά επειδή επιχειρήματα δεν έχεις μαμόθρεφτο καλομαθημένο τσογλανάκι, γι αυτό καταφεύγεις σε κουτοπόνηρα επιχειρήματα…

    9. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ….ΕΑΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ Η ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ Η ΘΑ ΣΑΠΙΖΑΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ…..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΑ….ΑΛΛΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ….ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ…..ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ……ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ…!!!!!

      1. ΟΚ … ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΤΕ..!! ΩΡΑΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΝΣΤΟΛΕ
        ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ..

      2. ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΠΑΣΟΚΟΣ ΝΔ Η ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ???ΤΕΣΠΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΓΛΥΨΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ..ΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΨΗΦΙΖΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ..ΕΛΛΗΝΙΚΗ!ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑΣΑΙ ΚΟΤΑ,ΞΕΦΤΙΛΑΣ,ΑΝΑΝΔΡΟΣ..ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ!ΠΗΓΑΙΝΕ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕ ΚΑΝΑ ΦΟΡΤΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ 100 ΕΥΡΟ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ,ΠΡΩΤΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΘΑ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ

    10. Γιάυτό κρατάς όπλο…για να υπερασπιστείς την πατρίδα και τον εαυτό σου…
      Τώρα με Συριζανέλ και Ερντογάν απο την άλλη…
      Καλές “Διακοπές”…

      Θα μπορούσαμε άνετα να πιάσουμε 5-6 και εμείς…αλλά οι Τούρκοι είναι “Αδέρφια” μας…
      Η θάλασσα δεν έχει σύνορα κτλ…ΤσιπροΦιλοσοφίες του κώλου!

    11. Πογκρόμ στα μουσλίμια & μογγόλια εντός Ελλάδος, έξω απ’ την Ελλάδα βρωμιάρηδες

    12. Δηλαδη πως ηθελες να τους μεταφερουν;;;;;. Ειναι αυτοι αξιωματικοι;;;;;; που πιαστηκαν στον υπνο; να τους χαιρομαστε. Μη τους κανετε ηρωες. Ευχομαι να ερθουν γρηγορα στη πατριδα και να πανε σπιτι τους.

      1. ΕΝΩ ΕΣΥ ΡΕ ΗΡΩΑ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΣΤΗΝΑΝ ΕΝΕΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ??????????? ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ????????????

    13. Καλός Τούρκος μόνο ο νεκρός Τούρκος.κεμαλ μπινε της πουτ@νας γιε.

    14. Τα όπλα που είχαν απάνω τους γιατί τα κουβαλούσαν ;

    15. Για αυτον τον διασυρμο του στρατευματος και των στρατιωτικων μας αλλα και της χωρας ειναι υπευθυνοι κυβερνηση της κοπριας Συριζα-Ανελ… δεν τους νιαζει τιποτα εκτος απο το να γεμιζουν με λαθρομεταναστες τη χωρα…ειναι φως φαναρι οτι ο συριζα ειναι πιθινιο οργανο ξενων κεντρων εξουσιας και οι ανελ ενα θλιβερο ακολουθο κομμα της καρεκλας και του απολυτος τιποτα….η Ελλας κινδυνευει οσο ποτε αλοτε με αυτους τους ανικανους και συναμα κατ εξακολουθηση προδοτες..

      1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΠΟΛΕςΥΤΙΚΕΣ ΚΤΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ,ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ.ΟΛΕΣ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ….

    16. Αν ήταν πακιστάνοι επιβήτορες της τρύπας τους,μέχρι πόλεμο θα έκαναν οι συριζολούγκρες για να τους φέρουν πίσω.Ατυχα τα παληκάρια που δεν γεννήθηκαν στο Ισλαμαμπάντ…

    17. Και γιατη ειμης οι Ελληνες, ο Ελληνηκος Στρατος δεν πηρε 4 Τουρκους στρατιωτες απο τον Εβρο,
      Δεν ειναι δησκολο αυτο να γηνη.

    Comments are closed.