“ΜΟΝΟΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ. ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;” – ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΜΟ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    Floods in the town of Mandra, northwest of Athens, Attica on November 15, 2017, after heavy overnight rainfall in the area caused damage and left ten people dead. / Πλημμύρες στην πόλη της Μάνδρας βορειοδυτικά της Αθήνας, 15 Νοεμβρίου 2017.

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!

    ————-“Πριν μία ώρα έφτασε φορτηγό από Αθήνα με τρόφιμα ρουχισμό είδη πρώτης ανάγκης νερό και άλλα διάφορα από
    την Χρυσή Αυγή!

    Καλώς ή κακώς οι μόνοι που ενδιαφέρθηκαν!

    Πρώην τοπικός , διαμερισματικός σύμβουλος !
    Υ.Γ Οι στρατιωτικοί που θα μας έσωναν που είναι;
    Τα υπόλοιπα κόμματα;”

     

    ——–“Αγαπητό Μακελειό εγκατελημενοι από παντού και από όλους!

    Η Χρυσή Αυγή έστειλε μόνο υλική βοήθεια και χωρίς να το διαφημίσει.
    Ένα φορτηγό γεμάτο τρόφιμα ,ρουχα.,και είδη που χρειαζόμαστε!
    Μπράβο τους όχι γιατί τα έστειλαν αλλά γιατί δεν το διαφήμισαν!”

    —- “Δεν αντέχω και δεν μπορώ άλλο !

    Πήγα στην Αστυνομία ,στον Δήμο , παντού ακόμα και στην εκλησηα για βοήθεια,έχω μείνει χωρίς σπίτι χωρίς ρούχα χωρίς τίποτα απολύτως.
    Κανένας δεν με βοηθάει,η εκλησηα με έχει συνδεμένη ,και μου λένε δικαιολογηες.
    Πήρα τηλέφωνα παντού και κανείς δεν ερχετε..
    Μου είπαν να πάω σε χοτ σποτ δομή φιλοξενίας να κάτσω να με βοηθήσουν.
    Τι είναι αυτά ρε αλήτες ,γιατί μας σκοτώνετε έτσι?
    Τι θα πρέπει να κάνουμε μπορεί να πει κανένας?
    Μας κατάντησαν πρόσφυγες στον τόπο μας.
    Ντροπή σε όλους μόνο οι Χρυσαυγιτες μου είπαν να πάω να με βοηθήσουν σε ότι θέλω …
    Έλεος πιοι οι Χρυσαυγιτες που δεν τους δίνουν χρηματοδότηση μας βοήθησαν
    Ανήκουστο!”

    Σχόλιο makeleio.gr:

    Μια ερώτηση προς όλους και αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει: Πήγε καμιά ΜΚΟ και τίποτα αλληλέγγυοι στην αττική να βοηθήσουν με αυτά που λαμβάνουν χώρα; Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος υπάρχει; Στους πρόσφυγες στο λεμόνι του Πειραϊκά είχε πάει σε χρόνο ρεκόρ; Φοβάται μην λερωθούν τα μεταξωτά του ράσα στις λάσπες της Μάνδρας; Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ λέει: «Για άλλη μια φορα αποδείχτηκες πολύ μικρός Ιερώνυμε»

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ: Παπαλάμπρος από τη μόνιμη στήλη της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    61 Σχόλια

    1. Όλοι σας φταίνε εκτός από εσάς που εις γνωσην σας χτισατε το ρέμα!!!! Ξέρατε που χτιζατε κ περιμένατε το νερό να σας λυπηθεί??? Τώρα σας φταίει το κράτος ο στρατός κ όλοι!!! Ο στρατός να σου κάνει τι? Να φτιάξει καινούριο ποτάμι? Όχι ρε μεγάλε να στο γκρεμίσει κ να ανοίξει το ποτάμι ως είχε! Κ όλοι μέσα! Μπράβο σε όσους βοηθάνε ανεξαρτήτως κόμματος κ κρίμα για τους χαμένους συνανθρώπους αλλά λίγο να βλέπουμε κ την πραγματικότητα!!! Στην Πιερία πνίγεται ολόκληρος νόμος με 60 εκατοστά βροχή σε 2 μέρες κ εμείς ασχολούμαστε με τα αυθαίρετα!!! Βάλτε κ το κεφάλι στο στόμα του λιονταριού κ να είστε σίγουροι πως δεν θα σας φάει!!!

    2. ΟΙ ΜΚΟ ΚΟΛΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

    3. Tο ολο κειμενο μαζι με το σχολιο του makeleio, θα το δημοσιευσω παντου.

      Για δυο λογους.

      Πρωτον για την εντιμοτητα που δειχνουν οι “φασιστες”. Οπως εγραψε ο κατοικος Μανδρας, “γιατι δεν το διαφημισαν”.

      Δευτερον, γισ την εντιμοτητα ‘η την σωστη δημοσιογραφικη σταση το δημοσιογραφικο λειτουργημα, απ’το makeleio !!

    4. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. , ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ” ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΔΕΣ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ , ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ , ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ HOT SPOT ΜΕ ΛΑΘΡΟ , ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΟΥΛΑ

    5. Ευγε στους Ανθρωπους της ΧΑ
      Που ειναι πρωτα Ανθρωποι , και μετα πολιτικοι….

    6. Φυλάνε και τα σπίτια των γιαγιάδων από πλιάτσικο των γύφτων….αυτά γιατί δεν τα δείχνουν τα κολοκαναλα..

    7. Η εκκλησία που είναι?
      ΔΕΝ την βλέπω?
      Μήπως δεν έχει λεφτά να βοηθήσει τον κόσμο??

      Τόσες χιλιάδες ευρω εισπράττει από ενοίκια….
      …και τι ενοίκια?!
      Σε πολλές περιπτώσεις μιλάμε για χιλιάδες ευρω…

    8. ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΕΤΣΙ;;;;;;; ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΤΣΙ;;;;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΟΛΟΓΛΥΦΤΕΣ;;;;;;;ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ;;;;;;;;;ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΡΕΞΤΕ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ …Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;……ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΣΥΡΙΖΕΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΧΙ ΕΓΩ ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΙΚΗΣ ΣΑΝΟΚΟΡΟΙΔΙΑΣ Κ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΠΕΙΤΕ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΚΙΜ-ΤΣΙΠΡΟΥΝ
      ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ Κ ΜΠΑΖΩΤΕΣ ΡΕΜΑΤΩΝ

    9. ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Η Χ.Α ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΕΤΣΙ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ

    10. Η πληροφορία οτι περαστικός πακιστανός, επωφελήθηκε της παραπάνω τεράστια προσφοράς της ΧΑ, και πήρε και αυτός ένα καρβέλι ψωμί έλεγχεται ως ανακριβής.
      Πάντως ο τοπικός πυρήνας ας εξετάσει την καταγγελία, και αν αληθεύει να μαυρίσει το μίασμα στο ξύλο.

    11. ψηφισαμε τη ΔΟΥΡΟΥ και ειναι εξαφανισμενη , μονο οι χρυσαυγιτες εμφανισθηκαν οι αλλοι ολοι
      φοβουνται να πλησιασουν

    12. Ποιες Μ.Κ.Ο. και οι αλητες αλληλεγγιοι, που κουβαληθηκαν στη χωρα καθε καρυδιας καρυδι και αλωνιζουν ανεξελενκτοι, κανοντας οτι θελουν και τρωγοντας τα χρηματα για τους λαθρομεταναστες, αυτους περιμενατε να βοηθησουν; Αυτοι παιζουν το βιολι τους και κοιταζουν μονο την τσεπη τους!!! Ενα σωστο κρατος θα τους ειχε πεταξει εξω απο την χωρα με τις κλωτσιες.

    13. Ενα μεγάλο μπράβο τους χρυσαυγίτες για την βοήθεια τους. Τα βοθροκάναλα μούγκα….αλλά τώρα και ο κύριος Μυλωνάκης Στο Art Εκρηκτικό Δελτίο. Ενα καλό να πεις για ιοποιουσδήποτε οι οποίοι έχουν κάνει ένα καλό στο λαό μας δεν είναι κακό να το λες κύριε Μυλωνάκη!!!!!
      Και σε σένα Στέφανε Ένα μεγάλο μπράβο που του έκανες Πρωτο Θεμα, ανεξάρτητος αν έχεις διαφορές με την Χρυσή Αυγή.
      Η αλήθεια να λέγεται προπαντός Όσο αφορά η αλληλεγγύη μεταξύ Έλληνες διότι δυστυχώς στην πατρίδα μας έχουμε πολλούς ανθέλληνες εντός και εκτός. οι Συριζαίοι και τα κόμματα της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ απλώς πήγαν ως θεατές. Αυτή είναι που ψάχνουν ψήφους.Τα λόγια είναι περιττά οι πράξεις είναι το τι μετράει!!!!!
      Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο στους χρυσαυγίτες και στον Στέφανο.

    14. Πρώην τοπικός , διαμερισματικός σύμβουλος ! <—— α εντάξει, της αντιπολιτευσης ειναι……ο στρατος που ειναι;;;; το μηχανικο για την διανοιξει των δρομων με τα εκσκαφικα δεν ειναι εκει;;;;ε; εβαλες πλατη κυριε πρωην τοπικε διαμερισματικε συμβουλε για τα μπαζωμενα ρεματα και τα αυθαιρετα;;;;λοιπον αρκετα κυριοι με τον στρατο και τον καθε υβριστει εδω μεσα. ο στρατος δεν χρειαζεται διαφημιση ουτε παρακαμερες για να γινει πρωτη ειδηση. αντε αρκετα….μιζεροι αι σιχτιρ…….

    15. Και για ψήφους να το έκαναν καλά έκαναν που είναι το πρόβλημα τι σας κοφτει που κερδίζουν ψήφους καλά κάνουν.

    16. Μπράβο αλλά μια χαρά το διαφημίζουν στη σελίδα τους.

      1. το ανακοίνωσαν μετά την πράξη φίλε Αλέξανδρε. ε και καλά κάνανε. Γιατί κακό είναι;;; εαν του είχαν ανακοίνωση πριν το κάνουν οι προδότες ανθέλληνες γερμανοτσολιάδες ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα τα είχαν κατάσχεση ως ….”πράξη ρατσισμού”!!!!!

        1. Τι θα πει το ανακοίνωσαν μετά την πράξη ρε ηλίθιε, πριν θα το έλεγαν να πλακώσουν όλα τα ληγούρια να τους πάρουν τις 3 τσάντες που έφεραν ληγμένα;

    17. Μπράβο στη ΧΑ. Μόνο η ΧΑ – παρόλες τις διώξεις ΚΑΙ την κατάργηση της επιχορήγησης προς το κόμμα τους – έδειξε και δείχνει ενδιαφέρον προς τον πληγέντα πολίτη. Δεν είναι τυχαίο ότι στην βουλή τους πολεμάνε ΟΛΟΙ οι άλλοι ενωμένοι προδότες της χώρας.

    18. ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ?????//ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΟΗΘΑΝΕ?? ΜΟΝΟΝΠΛΕΥΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ???

    19. Ακούστε ρε σκατανθρωποι που βρίζετε…
      Εγώ έστειλα γράμμα στο μακελειό …
      Εγώ β γυναίκα που με έστειλαν σε χοτ σποτ και μόνο οι Χρυσαυγιτες; Με βοήθησαν..
      Και δεν τους ψήφισα και πότε αλλά μπράβο τους …
      Αυτοί είναι Έλληνες

    20. Έστειλε κι ο Σαββίδης! Αλλά δεν τολμάτε να το γράψετε…

      1. σωστα,διοτι απο το πρωι μεχρι το βραδυ τον βριζουν οι μιζεροι ψευτοπατριωτες….γιατι δεν πανε εκει να βοηθησουν οι κλασομπανιερες του πληκτρολογιου.

    21. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ !!!
      ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ !
      ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΣΑ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΟΣΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΦΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ !!!
      Η ΠΑΤΡΙΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ
      ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

      1. ΡΕ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΕ, ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΕ, ΠΗΓΕΣ?????????? Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΕ.ΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΦΙΛΙΚΑ ΟΧΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ!

        1. Κι εγώ, φιλικά στο λέω, “μελετηρέ” Γιώργο Στ., ότι η φράση “εν τη ενώσει η ισχύς” είναι ορθότατη και έχει ακριβώς την ίδια έννοια με την φράση “η ισχύς εν τη ενώσει” … Είτε πεις “στην ένωση βρίσκεται η δύναμη, είτε πεις “η δύναμη βρίσκεται στην ένωση”, δεν διαφοροποιείται το νόημα …

        2. ΑΔΕΡΦΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΓΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ…
          ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ…ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ.
          ΦΙΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    22. Μπράβο παλικάρια για την προσφορά σας.

    23. Στην Ελλάδα δεν βοηθάς σε λένε αναίσθητο….βοηθάς,σε λένε ύπουλο αισιχτίρ πονηρόρατσα….μας βαρέθηκε κι Ο Θεός ….ΕΥΓΕ ΣΤΗ ΧΑ!!!!!!ΕΥΓΕ ΣΤΟΥς ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ…ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!!!!!

    24. Στέφανε σε παραδέχομαι , τους τα χώνεις στη ΧΑ ,στα χώνουν και εκείνοι με την σειρά τους αλλά το σωστό να το λέμε και να το δημοσιευουμε λένε οτι, ενας κομμουνιστής οτι πιο πολύ μισεί ειναι ….ενας αλλος κομμουνιστής εμείς εδω στον εθνικό χώρο ας κρατάμε αυτά που μας ενωνουν πού ειναι πιο πολλά απο αυτα που μας χωρίζουν γιατι αν δεν ειμαστε μια γροθιά εναν εναν θα μας τρωνε

    25. Χαχα καλο παραμύθι!!
      Κ τα τρολ απο κατω καλη δουλειά κάνουν που ξαφνικά ολα τα σχόλια υπέρ των αβγών για το δήθεν φορτηγό με τα πρώτης ανάγκης αγαθά… Χαχαχα ακόμη γελάω

      1. Εσυ ρε καραγκιοζη που ξερεις οτι ειναι δηθεν το φορτηγο;;;;

        1. Πρώτον μένω Μανδρα γύφτο κ δεύτερον ούτε η χα έχουν στο σάιτ τους κανενα φορτηγό.
          Εκτός κ αν εννοούν έναν τύπο που εχει παραμάσχαλα μια δωδεκάδα νερακια των 0.16€

    26. ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΡΟΥΧΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ…ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΡΑΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ… ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ..!!!!..ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΟΝΤΕΚΙΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΦΑΝΕΙ….ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ.

      1. Και το να ψηφίσουμε δλδ ρε μεγαλε??για πες μας….!!! αλλά μάλλον αερολογεις και λες μαλακιες….

        1. Οτι και να ψηφισεις Βασιλη , εφοσον δεν ψηφιζεις τους νομους που σε κυβερνουν , το ιδιο πραγμα ειναι .
          Πρεπει να καταλαβαιτε οτι ο κ(Υ)νοβουλευτισμος των δοσιλογων δεν εχει ουδεμια σχεση με την δημο-κρατια που σας παραμυθιαζουν .
          Ο φιλος δεν αερολογει , ουτε λεει μαλακιες .

      2. Στα 196 χρόνια ύπαρξης του Ελληνικού κράτους έγιναν πόλλές φυσικές καταστροφές. Είδες ποτέ κανένα πολτικό κόμμα – εκτώς εκείνο του “κακού” Μεταξά και της “εγκληματικής” Χρυσής Αυγής – να βοηθάει τον δοκιμαζόμενο λαό;
        Η καλή ή κακή μέρα από το πρωΐ φαίνεται.

      3. Τα άλλα κόμματα έχουν ήδη αποδείξει την …”χρησιμότητα” τους μετά τόσα χρόνια διακυβέρνησης των!!! Η Χ.Α ούτε κυβέρνησε ποτέ..και το κυριώτερο δεν έχει υπογράψει προδοτικά μνημόνια..οπότε μην συγκρίνεις τα …ανόμοια!

    27. Το νου σας μηπως τα νερά ειναι ληγμένα……

      1. Το νου σου οι καποτες που σε φιστικωνει ο αυγανος να μην ειναι ληγμενες και σπασουν,ξερεις εσυ αριστερο κοπροσκυλο.

    28. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ξεσκατιζουν λαθροϊσλάμια στα χότσπότ…

    29. Χρυσή Αυγή μπράβο τους αξίζει ότι περισσότερο να ξέρεις πως σε νιαζονται οι πατριώτες σου οι Έλληνες να βρεθεί και σπίτι ή εκκλησία έχει τις προάλλες έλεγε πως θα δώσει διαμερίσματα που είναι τώρα κρύβεται.

    30. TΙ να πουνε τωρα?? αυτοι δεν ειναι σε ενα βαθμο υπευθυνοι για την καταστροφη αυτη οπως και σε αλλες?
      Πρεπει αμεσως να δωσουν μια μεγαλη βοηθεια για ολους αυτους που καταστραφηκαν χωρις να φταινε σε τιποτα,να γινουν ενεργειες να πληρωσουν εστω για πρωτη φορα οι υπευθυνοι που φυσικα ξερουν ποιοι ειναι,φυσικα εβρεξε πολυ που πανε τα νερα εκει που ηταν η φυσικη ροη τους απο τα αρχαια χρονια.και οχι να νομιμοποιουν αυθαιτερα για να περουν ψυχουλα..και σε μια καταστροφη να θελουν ισως και 1000 πλασιες φορες παραπανω απο αυτα που μαζευουν….και να ξερουν κατι…οι ανθρωπινη ζωη δεν πληρωνεται με τιποτα…
      ουτε με 1000 ουτε με 100000 ευρω…οι καταστηματαρχες η νοικοκυρια που θα βρουν χρηματα σε αυτην την εποχη που τα εχουν διαλυσει ολα και ολο ζητανε να πληρωνουμε φορους που καθε χρονο αυξανονται δεν εχουμε πια να ζησουμε…..να πανε ολα τα κομματα να δωσουν βοηθεια και η περιφερεια και οι τοπικοι αρχοντες,ας δωσουν ολοι τους απο 1000-2000 ευρω τι ειναι για αυτους μπροστα σε αυτα που παιρνουν??ψυχουλα…ΚΑΙ OXI μονο για ψηφο ολοι τους τοτε πηγαινουν και να τα ριχνουν…ΕΛΑΙΟΣ πια πρεπει να ζησει και ο ΕΛΛΗΝΑΣ που τον εχουν διαλυσει εδω και τοσα χρονια …φτανει πια…!!

    31. Πολλά πολλά Συγχαρητήρια στη Χρυσή Αυγή που χωρίς χρήματα από τον κρατικό κουρβανά,έδειξε για ακόμη μια φορά την αλληλεγγύη της στους δοκιμαζόμενους Ελληνες!
      Συγχαρητήρια και στο makeleio.gr που το ανέδειξε!
      Κύριε Χίο,αγαπητέ Στέφανε επιτέλους να συμφιλιωθείτε αυτή η κατάσταση πληγώνει τους αληθινούς πατριώτες!

    32. Tί περιμένατε από τον στρατό ?
      Μα αυτούς τους φουκαράδες τους έχουν κάνει ”Φιλιππινέζες” των λάθρο….

    33. Μπράβο στους Έλληνες μπράβο στους εθνικιστές
      Μπράβο στα ΚΟΜΑΝΤΟ έστω και ένα μπουκάλι νερό στους ανθρώπους που καταστραφήκαν.
      Είναι η ενεργεία που δηλώνει την αγάπη που έχουν οι χρυσαυγητες για τους Έλληνες και την πατρίδα
      Τα λαμογια της προδοσίας που βρίσκονται ;
      Εκεί πρέπει να δώσουν και όχι να πάρουν να τσεπώσουν
      Αυτοί ούτε θυμίαμα στον άγιο δεν δίνουν
      Το έχουν αποδείξει τόσες φορές
      Όποιον χαρακτηρισμό και να τους δώσω είναι λίγος
      Αι στον αγύριστο αλήτες πουλημένοι

    34. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ??? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝ ΟΨΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ…
      Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΡΑΞΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ..ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ…ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ..ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ..

    35. και γερό να είναι το σπίτι σου πώς να βγεις από κει βλέποντας τις παραπάνω εικόνες, οι άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι κι έχεις την Δούρου να κάνει μηνύσεις, μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι

    36. ξεσκονίζουν με τα σουίφερ τα χοτ σποτ, μην γίνει και κανένας σεισμός μόνο…

    37. Κακομοιροι πολιτες αφου ηρθαν Μητσοτακης και Γεννηματα να δουν την κατασταση και με ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ και οι δυο ταυτοχρονα να ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ τα νερα ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ μετα και σωστα επραξε η Χρυση Αυγη και ετσειλε τροφιμα ( χωρις απαραιτητα να ανηκω στο κομμα τους ) να τους ξανα ψηφισετε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τοσο ΠΡΟΒΑΤΑ ειστε και ειμαστε. ( Οταν θα σαλιωνετε το φακελο ΝΑ θυμηθειτε Τα πτωματα ).
      Ενα μπραβο και στο Μακελειο που το ανεδειξε για Χ.Α τα υπολοιπα site Πρωτο Θεμα , ζουγλα κλπ ΓΑΡΓΑΡΑ.

    38. Μπραβο χιλια μπραβο, που ειναι ολοι οι αλλοι ( του Συνταγματικου τοξου που συνηγορει στην φτωχια μου και στην εξαθλιωση μου )
      Μπραβο και στον Χιο που παρα τις διαφωνιες του παραμενει αντικειμενικος.

    39. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ Angeliq from Queensland

    40. αν και αντιναζιστης ενα μπραβο στους χρυσαυγιτες!

      1. N.S.D.A.P . Οι χρυσαυγίτες;;;; αυτό δηλωνουν;;; η εσεις το ετεροπροσδιορίζετε;;;μμ

        1. Το λέει ο φύρερ στο youtube πως είναι οι εθνικοσοσιαλιστές η σπορά των ηττημένων του ’45 δεν γίνεται να το πει στα κανάλια και στη βουλή. Αλλά και να παραδεχόταν επιτέλους την αλήθεια δεν απαγορεύεται απλά θα έχανε ψήφους.

    41. αυτα να τα βλεπετε οταν ερχονται για την ψηφο σας αλλα παλι τους ψηφιζετε ξανα και ξανα και μετα σας περιφρονουν ξυπνηστε επιτελους

    Comments are closed.