ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩ LIVE: ΜΑΤΩΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΟΙ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟΙ – ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ – ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ!ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    seismos

    Δύο νεκροί τουρίστες, δεκάδες ελαφρά τραυματίες, εκ των οποίων πέντε σοβαρά, και σοβαρές ζημιές σε αρκετά κτίρια και το λιμάνι της Κω, είναι ο απολογισμός του ισχυρού σεισμού μεγέθους 6,4 βαθμών που σημειώθηκε στη 1.31 τα ξημερώματα. Ο ένας νεκρός είναι ένας 39χρονος Τουρκικής καταγωγής και ο άλλος ένας 27χρονος Σουηδικής καταγωγής. Aπό τους πέντε σοβαρά τραυματισμένους, οι τρεις είναι σοβαρά (ο ένας ακρωτηριασμένος και στα δύο πόδια), και διακομίστηκαν με ελικόπτερο Σινούκ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου στην Κρήτη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ:

    O ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ! Ο Τσελέντης για την Κω: Κατά μεγάλη πιθανότητα ο….

    Σοκ σε όλη την Ελλάδα προκαλούν οι νέες εικόνες που καταφτάνουν από την ΚΩ

    1500624956866616 1500624957408969 1500624959238916 1500624959432793 1500624959459251

    Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί η επιχείρηση αερομεταφοράς, στην Κρήτη, τεσσάρων ατόμων που τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια της ισχυρής σεισμικής δόνησης που έπληξε την Κω.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΆ! Έφτασαν Κρήτη οι πολυτραυματίες από τον σεισμό στην Κω

    Αναλυτικότερα, ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στα Δωδεκάνησα στις 1:31 το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουλίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ Άνοιξε στα δυο το λιμάνι! – Εικόνες καταστροφής με το πρώτο φως της ημέρας (BINTEO)

    Κλειστό το λιμάνι, εκτεταμένες οι ζημιές

    Πολύ μεγάλο είναι το πρόβλημα στο λιμάνι της Κω, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, καθώς υπέστη σοβαρότατες ζημιές και είναι προς το παρόν ανενεργό μέχρι να ελεγχθεί από ειδικά κλιμάκια.
    Το μεσημέρι θα φθάσουν στο νησί ειδικοί λιμενολόγοι της Διεύθυνσης Λιμενικών Έργων του υπουργείου Υποδομών, για να εκτιμήσουν τις ζημιές.
    «Το λιμάνι θα αποκατασταθεί σύντομα για να λειτουργήσει και πάλι κανονικά» δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός
    Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.
    Ο κ. Σπίρτζης μαζί με τον υφυπουργό Ναυτιλίας, Νεκτάριο Σαντορινιό και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα βρίσκονται ήδη στο νησί.

    Ζημιές σε σπίτια, καταστήματα και ναούς -Δείτε εικόνες
    Ο σεισμός έγινε αισθητός σε όλα τα Δωδεκάνησα, αλλά και στη Σάμο. Αμέσως μετά την εκδήλωσή του επικράτησε πανικός με τους κατοίκους και τους επισκέπτες στο νησί να βγαίνουν στους δρόμους. Πολλοί τουρίστες μάλιστα διανυκτέρευσαν έξω από τα ξενοδοχεία.


    1500608890641571

    1500608891131510

    1500608891727392

    1500610891573680

    1500608890131263

    1500608890198115

    1500608890641571

    1500608891131510

    1500608891727392

    Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες και βίντεο.

    Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο, το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται 80 χιλιόμετρα νότια του Μποντρούμ και 162 χιλιόμετρα νότια της Σμύρνης, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 12 χιλιόμετρα.
    Επτά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 1:38 σημειώθηκε νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,1 Ρίχτερ στην ίδια περίπου περιοχή με τον αρχικό, ενώ έκτοτε ακολούθησαν τουλάχιστον 18 μετασεισμοί άνω των 4 Ρίχτερ μέσα σε περίπου τέσσερις ώρες.

    kos_earthquakes_copy

    Παράλληλα, προειδοποίηση για μικρό τσουνάμι εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο, καθώς όπως ανέφερε καταγράφηκε τσουνάμι στα παράλια του Μποντρούμ της Τουρκίας μετά τον αρχικό σεισμό μεγέθους 6,7 Ρίχτερ.

    Σοβαρές ζημιές, λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, έχει υποστεί το λιμάνι της Κω, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να καταπλεύσει στο νησί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Blue Star Paros. Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιο του για Νίσυρο, Τήλο, Σύμη, Ρόδο και Καστελόριζο.

    Παράλληλα, λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα το αεροδρόμιο της Κω έκλεισε ενώ στο νησί σπεύδουν με ελικόπτερα δυνάμεις του στρατού για να βοηθήσουν τους κατοίκους.

    Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν προς το παρόν 2 νεκροί και πάνω από 100 οι τραυματίες, εκ των οποίων 4 με 5 έχουν τραυματισθεί σοβαρά, σύμμφωνα με το kosnews24.gr. Κλιμάκιο γιατρών μεταβαίνει στην Κω από την Αθήνα ενώ στο νοσοκομείο του νησιού επικρατεί πανικός. Δεκάδες κάτοικοι και τουρίστες έσπευσαν τραυματισμένοι για τις πρώτες βοήθειες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ένα άτομο ακρωτηριάστηκε ενώ δύο ακόμα κάτοικοι είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

    20170721_024852

    FB_IMG_1500603008583

    Αισθητός και στα τουρκικά παράλια ο σεισμός
    Ο σεισμός των 6,4 βαθμών της κλίμαχας Ρίχτερ έγινε αισθητός και στην Τουρκία, ιδιαίτερα στην Μαρμαρίδα και στις γειτονικές περιοχές της Αλικαρνασσού και της Κνίδου, αμφότερες στην περιοχή της Μούγλας. Η κυβερνήτης της περιφέρειας Μούγλας, Εσενγκιούλ Τσιβελέκ, είπε ότι έχουν αναφερθεί προς το παρόν μικροί τραυματισμοί.
    Ο δήμαρχος της Μούγκλας είπε ότι υπήρξαν διακοπές στην ηλεκτροδότηση σε διάφορες περιοχές, ενώ ο δήμαρχος της Αλικαρνασσού Μεχμέτ Κοτσαντόν έκανε λόγο για μικρές ρωγμές σε παλιά κτήρια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ Ντοκουμέντο: Γιόρταζαν τα γενέθλια όταν χτύπησε ο σεισμός – Σκηνές πανικού

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Τρεχατε να νηστεψετε να πατε να παρετε την θεια κοινωνια….δεν το κανετε τα τελευταια χρονια και ιδου τα αποτελεσματα…Δεν βλεπετε τις αλλες χωρες που ειναι ολοι με το σταυρο στο χερι ποσο μεγαλη οικονομικη αναπτηξη εχουν και καθολου σεισμους..??.βλεπε γερμανια …ολη αυτη την οικονομικη ευημερια την ζουν,γιατι οι ανθρωποι εκει ,ειναι καλοι χριστιανοι βοηθουν αλληλους (βλεπε ελλαδα) και ολη μερα ειναι με το κυριε ελεησον..Αμ πως ετσι γινονται οι σωστες δουλειες και ετσι στηριζεται μια σωστη οικονομια !! Τι σαν τους αμαρτωλους τρισαθλιους και ελεεινους ελληνες ,που πανε εκκλησια μονο πασχα το Μ.Σαββατο για 5 λεπτα,και μετα οπου φυγει φυγει….τσ τσ τσ …ελεεινα ελληνικα ανθρωπακια ξυπνατε ο θεος θα σας εκδικηθει …μονο εσας …οι αλλοι ειναι καλοι και αγιοι ανθρωποι …Εσεις ειστε οι αμαρτωλοι ,εξαιτιας σας ο θεος θα καταστρεψει τον πλανητη,εφοσον πρωτα βαλει ολους τους αλλους μεσα σε μια κιβωτο …Το εχει ξανακανει στο παρελθον ,αλλα εσεις εκει που μυαλο…ατιμη φαρα!!!

    2. ΣΥΧΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Κ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΤΣΙ;;;;;;ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ! ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΔΕΙΤΕ ΠΧ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΣΕ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ…….ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΦΤΡΑ Κ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΠΟΥΡΓΚΟΣΚΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΩΡΑ ……ΦΩΝΑΞΤΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΙΣ ΜΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΣΟΥΝ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ

    3. Η τρύπα στην Κύπρο φέρνει τους σεισμούς!!!

    4. Πολύ αμαρτία φαίνεται ότι υπάρχει στο νησί.Αρχίζετε να μετανοείτε πριν να είναι αργά!!!Το είπαν άλλωστε και οι γέροντες του Αγίου Όρους ότι θα κάνει πολλούς σεισμούς για να δώσει ευκαιρίες στους Έλληνες να μετανοήσουν!Όποιος τις αρπάξει θα σωθεί και όποιος τις αφήσει θα χαθεί στο σκοτάδι του εχθρού!!!Μόνο όποιος είναι υπό την ομπρέλλα της προστασίας της Παναγίας,της οποίας τα γόνατα ματώνουν κάθε μέρα παρακαλώντας το γιο της να βοηθήσει τους αμαρτωλούς,τρισάθλιους και ελεεινούς Έλληνες, θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καταστάσεις που θα έλθουν στην Ελλάδα!!!”Γρηγορείτε,ο καιρός γαρ εγγύς”!!!

        1. south….βλέπω όμως ξέρεις ακριβώς την ατάκα…α ρε βλήμα που λες τον άνθρωπο ζώο επειδή γράφει την άποψή του….

        2. ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ… ΕΧΕΙΣ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ… ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΧΝΑ …ΔΥΣΤΥΧΩΣ.. . ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ.. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ) . ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ . ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ..ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΩΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ… η ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.. . ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ.. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ …ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΕΣΒΟ.. ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΕΙΣΜΟ… ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. ΕΧΕΙ ΣΕΙΣΜΟ… . ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ HAARP … ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ… . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΤΙΒΑΝΙΑ.. ΔΕ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕ ΤΥΠΕ.. ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΝΕ…ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.. ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ. ( Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ…. )

      1. Τρισαθλιος αμσρτωλος και ελεεινος εισαι του λογου σου και ολα τα κομπλεξ σου ξεκινανε απ’ την αγαμια σου, σιγουρα, ανθελληνικο σκουληκι!!! Αμα δε δεις χαρα στα σκελια σου συντομα, η κατασταση σου θα γινει απολυτως μη θεραπευσιμη!!!!

    5. Tο είπα, θα γίνει μεγάλο τράνταγμα

    6. Οι πολιτικες μαριονετες περισσοτερο τους ενδιαφερει να ειναι καλα οι λαθρο_προσφυγες παρα οι ελληνες , απο οτι γραφουν τα καθεστωτικα σαιτ

    7. Η πατριδα μας εκδικειται γιατι την προδοσε ο λαος. Απο τοτε που βγηκε ο τσοπρας ολο κακο γινεται στην ελλαδα. Οι καταρες του λαου επεσαν πανω του αλλα μερικες του γυρισαν μπουμεραγκ. Εχουμε οτι μας αξιζει.

    8. Πώς πάει ο τουρισμός βρε παιδιά καλά;
      Τρώτε κανένα βραχιολάκι και καμια αλυσιδούλα;
      Θα φάτε καλά και άλλα πράγματα αράξτε..

    9. Το σημαντικό ειναι να ήπιατε την καφεδιά ή τη βότκα σας.
      Αν ναι τότε όλα καλά. Ε βέβαια κανείς δεν ξέρει τίποτα και τα γνωστά φταίει ο Θεός κλπ.

    10. Δεν ανησυχώ καθόλου γιατί ο Αρχοντας Νότης θα αναλάβει προσωπικά να αποκαταστήσει οικονομικά τις ζημιές που έπαθε το νησί του.

      1. Κοψε το τρολαρισμα ρε ταρτουφο, ο Νοτης γρννηθηκε Ηρακλειο κρητης πυροτουβλο.

    11. Τα Αμερικλανοεβραιακια προειδοποιησαν τον Τσιπρα να κατσει στα αυγα του και να μην παει για δανειο με τα τουβλα κοινως Brics

      1. Ναι μαλιστα …τωρα θα μας πεις οτι το αεργο και αμορφωτο ελληνοφωνο σκουληκι και η παρεα – συμμορια του ειναι ανεξαρτητοι και κανουν του κεφαλιου τους !
        Τετοια μυαλα ψηφιζουν και η Πατριδα καταντισε ισλαμομπουρδελο με τις ευλογιες των δεξιων – αριστερων σκουληκιων .

    Comments are closed.