ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ! ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ- ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ… ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ!!! – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!

    Κοινοποίηση:
    ΕΘΝΙΚΗ

    Η Εθνική ομάδα μπάσκετ νέων, ακολούθησε τα βήματα του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Διαμαντίδη και του Παπαλουκά και βρέθηκε στο υψηλότερο βάθρο της Ευρώπης. Με μπάσκετ υψηλού επιπέδου και άμυνα από γρανίτη, διέλυσε στον τελικό της διοργάνωσης το μαχητικό Ισραήλ.

    Μπροστάρης για άλλη μια φορά ο παίκτης του Παναθηναικού (δανεικός στον ΠΑΟΚ) Bασίλης Χαραλαμπόπουλος με άξιους συμπαραστάτες τον Λούτζη, τον Κόνιαρη, τον Καρρά και όλα τα άλλα παιδιά που όποτε χρειάστηκε να βοηθήσουν, με αλτρουισμό το έκαναν. Η ομάδας μας έδειξε τα δόντια της από νωρίς και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Ισραηλινούς να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της.

    Με πάθος στην άμυνα και φαντασία στην επίθεση τα παιδιά του Ηλία Παπαθεοδώρου επιβλήθηκαν επί των παικτών του Όντετ Κάτας και πλέον απολαμβάνουν τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής της Ευρώπης. Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μπάσκετ αναδείχθηκε για τρίτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης η Ελλάδα σε επίπεδο Νέων Ανδρών! Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να επικράτησε του αντίστοιχου του Ισραήλ με 65-56 στον τελικό που διεξήχθη στο Ηράκλειο Κρήτης. Αν και ξεκίνησε μουδιασμένα η ομάδα σταδιακά ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα και 4 τριάμισι λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου πήρε το προβάδισμα (18-16), ενώ πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 26-23 υπέρ της. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Εθνικής συνέχισαν στο ίδιο… βιολί, με τη διαφορά να φτάνει ως και τους 12 πόντους στην τρίτη περίοδο (37-25), ενώ στην τελευταία περίοδο έφτασε ακόμα και τους 16 (59-43), με την ελληνική ομάδα να φτάνει άνετα στη νίκη.

    Πρώτος σκόρερ για την εθνική μας ομάδα ήταν ο Κόνιαρης με 15 πόντους, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Χαραλαμπόπουλος, με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ο Λούντζης πρόσθεσε 12 πόντους, ενώ ο Χρηστίδης είχε 9 πόντους και 5 ριμπάουντ. Για τους Ισραηλινούς, ο Ζούσμαν είχε 23 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Μπλατ πέτυχε 10 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ.

    Υπενθυμίζεται πως τελευταία φορά που η εθνική μας ομάδα Νέων είχε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν το 2009, και πάλι επί ελληνικού εδάφους (στη Ρόδο), με αντίπαλο στον τελικό τη Γαλλία, ενώ το 2002 ήταν η πρώτη ελληνική κατάκτηση, στη Λιθουανία, με αντίπαλο στον τελικό την Ισπανία. Παρακολουθήσατε σε live streaming τον τελικό της Ελλάδας με το Ισραήλ, που βρήκε νικήτρια τη γαλανόλευκη με65-56

    Δηλώσεις Κόνιαρη – Λούντζη: Ελλάδα – Ισραήλ 65-56 Τελικός Ευρωπαϊκού Νέων

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ένα παιχνίδι είναι ρε ΖΑΓΑΡΙΑ δεν πήραμε δα και την Πόλη !

      1. ΕΣΥ ΡΕ ΤΡΑΓΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΛΙΚΟ;;;
        ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΠΑ;;;
        ΟΥΠΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ…..

    2. Συγχαρητήρια στα παιδιά!!!Εύχομαι ανάλογη συνέχεια!!!Επίσης αισθάνομαι πολύ μίσος για τις πολιτικές τσούλες που κυβερνάνε τα αιγοπρόβατα και δεν έδειξαν ημιτελικό και τελικό τα κρατικά κανάλια αλλά τα είχε η Νοβα…

    3. Μπορει κανεις να μου θυμισει ποια χρονια εγινε το ισραηλ μελος κρατος της Ευρωπης;;

      Τι θελουμε κι ασχολουμαστε, τους εχουμε αναμεσα μας, αυτους τους απογονους γυφτων της ερημου ;;
      Αναρωτιεμαι, το μητσοτακαιικο σοι, ποια ομαδα αραγε να υποστηριζε;;

      ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

    4. Τι δουλειά έχει το Ισραήλ με την Ευρώπη;
      Δε θα έπρεπε να συμμετέχει στη διοργάνωση, αλλά αυτά είναι ψηλά γράμματα, έλα μωρέ τώρα….

    Comments are closed.