ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ “ΚΡΥΜΜΕΝΗ” ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΠΙΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ(ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑΣ)

    Κοινοποίηση:
    SOLOMOU1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Ήμουν παιδί όταν έβλεπα σοκαρισμένη επι μια βδομάδα σε όλα τα κανάλια την άνανδρη δολοφονία του Σολωμού και γινόμουν μπαρούτι με την αδικία, απο τότε τους μίσησα όσο τίποτα άλλο. Είναι τόσο μπάσταρδοι που όχι μόνο τον σκότωσαν για την ψευτοσημαία τους, ενώ θα μπορούσαν απλά να τον συλλάβουν, αλλά σπάσανε και τα κεφάλια με βαριοπούλες, τσεκούρια και κοτρώνες των Κυπρίων που μπήκανε να πάρουν τη σωρό του φίλου τους, χωρίς ίχνος δειλίας. Οι δικαιολογίες των συριζαίων για τους τουρκαλάδες δεν περνάνε, αν έχουν μονίμως περίοδο πρόβλημα τους ας χαπακωθουν, εμείς δεν θα καθόμαστε συνέχεια να τους ανεχόμαστε. Είναι θέμα χρόνου να προκαλέσουν επεισόδιο στο Αιγαίο με θύματα. Να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τους αμερικανούς παγκόσμιους εγκληματίες πάλι.

    2. Ντροπη στον εθνοκαπηλο Μπιτακο που ξεπουλαει τα ιερα και τα οσια του Ελλνικου λαου για να κανει τα σοου του και να τα κονομησει.

      1. Βρε άστο διάολο φραπεδομπινε που θα μιλήσεις για το Μπιτακο που σακατευτηκε 30 χρόνια και σήκωσε σε 5 ηπείρους Ελληνική σημαία μιλώντας για Πατρίδα και Χριστό!αβτε κομπλεξικό αρχιδι ανάξιο αυτός έβγαινε με Ελληνική σημαία μπροστά σε γκρίζους λύκους στο Φανάρι εσυ κωλοκουραδα ποιος είσαι;

    3. Η ΜΑΤΣΕΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΙ….ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΜΠΙΤΑΚΟ..

    Comments are closed.