ΤΩΡΑ! ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ! ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ! (BINTEO & EIKONA MAKELEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    tora-eksofilo-1

    επι τόπου το ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ!

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι συνταξιούχοι στην πλατεία Κοτζιά τονίζοντας πως τα χρόνια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δέχτηκαν νέα πλήγματα στις συντάξεις τους.
    Πάνω από 500 άτομα βρίσκονται συγκεντρωμένα αυτή την ώρα στην πλατεία Κοτζιά και διαμαρτύρονται για την περικοπή της προσωπικής διαφοράς που σκοπεύει να εφαρμόσει η κυβέρνηση το 2019, η οποία αντιστοιχεί σε αφαίμαξη 2-3 συντάξεων ετησίως, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και τη μείωση του αφορολόγητου στα 5.600 ευρώ.
    Αργότερα οι συνταξιούχοι θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών και θα ολοκληρώσουν τη διαμαρτυρία τους στη Βουλή.
    Τέλος να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα κινητοποιήσεων θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες στην Αττική με νέες συγκεντρώσεις.

    Δύσκολη αναμένεται να είναι η σημερινή ημέρα για όσους επιχειρήσουν να κινηθούν στο κέντρο της Αθήνας καθώς προγραμματίζονται τρεις συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας για τη ΔΕΗ, τις συντάξεις και την κατάσταση στην οικονομία.


    Aυτην την ωρα έξω από τα γραφεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στη Χαλκοκονδύλη η προσυγκέντρωση των μελών της ομοσπονδίας που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ. Οι εργαζόμενοι της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού στη συνέχεια, στις 12:30 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος καθώς θα κορυφώνεται η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση του νομοσχεδίου.
    deh stasi
    ΔΕΗ ΚΕΝΤΡΟ 2

    ΔΕΗ ΚΕΝΤΡΟ 3

    Η ΠΟΕΔΗΝ από την πλευρά της προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10:30 το πρωί έξω από τα γραφεία της 1ης ΥΠΕ στην οδό Ζαχάρωφ στους Αμπελοκήπους. Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ και ζητούν την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων του κλάδου.

    Για τη διευκόλυνση των εργαζομένων η ΠΟΕΔΗΝ έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 10 έως τις 3 μετά το μεσημέρι ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα έχει κηρυχθεί 24ωρη απεργία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ
      ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !
      ΚΑΛΑ ΠΟΣΗ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΥΚΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ
      ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ,ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ,ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
      ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ;
      ΟΤΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΗ-
      ΜΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ( ΝΕΡΟ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ) ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ
      ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ;
      Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΘΑ
      ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΟ ΡΕΥΜΑ , ΤΣΑΜΠΑ Η ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ;
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ…………..
      ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΤΟΥΣ
      ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΕ ΤΗ……..ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ;

    2. ΜΟΝΟ 500 ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ???? ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ??????? ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ??? ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2021 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ 23ΔΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ????????? ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΩΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    3. Το κακό ειναι πως δεν θα την παθουν μονο αυτοι, αλλα και εμεις. Γιατι αν ξεπουληθεί η ΔΕΗ το ρεύμα θα φθάσει στα ύψη. Εξ αλλου ειναι δικη μας περιουσία και των παιδιων μας. Με ποιο δικαιωμα την ξεπουλανε;;; Αφήστε λοιπον την φαγωμάρα μεταξύ μας, εχουμε καιρο για αυτα. Τωρα πρεπει να σώσουμε την περιουσία μας, την ΔΕΗ. Και μετα, κανονίζουμε και οποία αλλη διαφορά εχουμε. Ξυπνηστε ρεεεε!!! Αυτο θελουν κι αυτοι (τα λαμογια, οι πολιτικοι) διαίρει και βασίλευε. Μη παίζετε το παιχνίδι τους. Ενωμένοι να σώσουμε την ΔΕΗ και μετα βλεπουμε. Ξυπνήστε.

    4. ΝΑΙ ΡΕ ΕΡΓΑΤΟ-ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ.
      ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ……
      ΟΤΑΝ ΔΙΔΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ-ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΞΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ Τ Ο Υ Μ Π Ε Κ Ι Ψ Ι Λ Λ Ο Κ Ο Μ Ε Ν Ο ………
      ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ Ε Σ Κ Ι Ζ Α Ν ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΠΙΛΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΗΤΑΝ 100 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΦΤΑΝΕ ΤΑ 300—400 ΕΥΡΩ……ΚΑΙ ΤΟΤΕ Τ Ο Υ Μ Π Ε Κ Ι Ψ ΙΙ Λ Ο Κ Ο Μ Ε Ν Ο ……
      Ε ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΞΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.
      ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ!!!!
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ……Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Τ Ε Τ Η Ν Π Ο Ρ Ε Ι Α Σ Α Σ……

    5. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ?

    6. ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ?? ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΤΟΛΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ.

    7. Αυτοι κατεστρεψαν την Ελλαδα. Αυτοι τους ψηφιζουν .

    8. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ……ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ…??? ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ….ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.

    Comments are closed.