ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ…. (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    sssss

    Στο Μέγαρο Μαξίμου οι πρωταθλητές Ευρώπης

    Σε μια πρωταθλήτρια Ευρώπης αξίζουν και οι ανάλογες τιμές!

    Σύσσωμη η αποστολή της Εθνικής Νέων επισκέφθηκε το Μέγαρο Μαξίμου και τον Αλέξη Τσίπρα, λίγο πριν τις 10:30.

    Ο Πρωθυπουργός της χώρας υποδέχθηκε όλα τα μέλη της «γαλανόλευκης», τα οποία συνόδευαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

    Οι «χρυσοί» Νέοι, με τα μετάλλια στο στήθος, έδωσαν δώρο μια μπάλα και μια φανέλα υπογεγραμμένη στον πρωθυπουργό.

    O Tσιπρας την φορεσε!

    Αυτά κάνει και γελάει όλη η Ελλάδα μαζί του

    basket2

    basket3

    basket4

    basket5

    basket6

    Πηγή:www.gazzetta.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ΝΑΙ ΒΡΕ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!!

      Βγήκαμε στις αγορές το ξέρετε!!!!
      Το ξεχάσατε ή μάλλον τα ξεχάσετε αυτά που έλεγαν κάποιοι για τέταρτα Πέμπτα μνημόνια!!!!!

      Εδώ βγαίνει μέλος της παράταξης και λέει ότι πρέπει να τους τρομοκρατήσετε!!!
      Δηλαδή με λίγα λόγια υποστηρίζει την τρομοκρατία!!!
      Δηλαδή τόσα χρόνια την τρομοκρατία την υποστήριζαν αυτοί;;;;
      Και ο κόσμος να πίστευε άλλα!!!

      Και βέβαια είναι Τιμή και για τον πρωθυπουργό της χώρας και για την εθνική ομάδα να φορέσει ο πρωθυπουργός την μπλούζα της εθνικής!!!

      Όσο για κάποιους ανθέλληνες ππυ μιλάνε με αυτή τη γλώσσα καλά θα κάνουν να πάνε να πάρουνε μαντίλες να βάλουμε και στις γυναίκες τους!!!
      Γιατί αυτά τα ίδια πράγματα τα λένε και τα κάνουνε και στην Τουρκία και όχι μόνο οι ισλαμοφασίστες!!!!

      Πως θα γίνει τώρα και στις αγορές βγήκαμε και υπήρχε και ζήτηση από κει που δεν το περιμέναν κάποιοι υπάρχει!!!!!!!

    2. Η εξέλιξη του έλληνα ήταν ο νεοέλληνας.. τώρα που γίναμε Ελλαδιστάν η εξέλιξητου θα είναι ο αυτός που βλέπετε στην φωτογραφία.. θέλετε δε θέλετε!!! σαλαμαλεκομ ουλουαχατα!

    3. Ο πολιτικος δεν μπορει να ειναι υπαλληλος συμφεροντων. Οταν η δημοκρατια βαλλεται απο πολιτικους υπαλληλους συμφεροντων τοτε δεν ειναι δημοκρατια αλλα ολιγαρχικη διεφθαρμενη κομματοκρατια με οπλο την δημοκρατια η οποια προστατευεται πολιτικα μεσω της ασυλιας των διεφθαρμενων πολιτικων. Οι ελληνες δεν γνωριζουν ιστορια, δεν γνωριζουν τοπ συνταγμα και τους νομους, οι περισσοτεροι ειναι βλαχοχωριατες, αμμορφωτοι, ηλιθιοι και ασυδωτοι. Ενας ηγετης μπορει να γινει μεγαλος οταν δεν κανει πισω στα πιστευω του και απεναντι στα ξενα συμφεροντα τα οποια μπορουσε να πολεμησει. Τρια πραγματα κανουν τον ηγετη, 1ον μορφωση παιδεια και ιστορια, 2ον κοινοβουλευτικη λυση και 3ον πολιτικη διπλωματια. Η παιδεια απαραιτητη ασχετως σχολης η πανεπιστημιου αρκει να γνωριζει να κοβει το μυαλο να εχει ζησει στην βιοπαλη και να ειναι δικαιος. Σε μια χωρα πρεπει να υπαρχει plan B σχεδιο εθνικης σωτηριας το οποιο να ειναι ηδη προετοιμασμενο να λυσει ολα τα προβληματα πριν υπαρξει εκρηκτικος ξεσυκωμος του ελληνικου λαου. Η ελλαδα ειναι μια χωρα ασυδωτη διοτι δεν λειτουργει το κρατος. Το κρατος επιζει απο τους νομους του συνταγματος. Οταν καταπατηθει το συνταγμα δεν υπαρχουν νομοι ουτε και κρατος. Ολα ειναι ανοχυρωτα και ανεξελεγκτα. Η ελλαδα ειναι μικρη και αδυναμη χωρα διοτι κυβερναται απο μικρους και αδυναμους πολιτικους. Δεν ειναι απαραιτητο καποιος μελλοντικος πολιτικος να εχει χρημα για να γινει ηγετης οπως π.χ. ο τραμπ. Συνηθως οσοι εχουν χρημα ειναι πιονια. Η λαθρομεταναστευση ειναι προιον καταπατησης του συνταγματος και ο αντιρατσιστικος νομος ειναι παρανομος οσον αφορα την ηθαγενεια ειτε σε νομοθετικο επιπεδο ειτε επιπεδο παιδειας > Ηθαγενεια = Ηθος και γενια δλδ η ελληνικη γενια. Για να αντιμετωπισεις μεγαλους καρχαριες πρειε να γινεις και εσυ μεγαλος λευκος καρχαριας μεγαλοδοντης.

    4. Σουργελοοοοο!!! Βουλιαξε τη χωρα & γελάει συνεχώς σα χαζοχαρουμενο!!! Νομιζει οτι ειναι στο λυκειο ακομα……

    5. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΝΕΟΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΕΪΜ ΣΤΟΡΙ ΣΑΡΒΑΪΒΟΡ, ΕΧ ΦΑΚΤΟΡ ΚΑΙ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΥΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΟΙ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ, ΔΗΣΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΕΜΠΤΕΣ ΦΑΛΑΓΓΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ, ΑΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΑΚΟΜΑ. ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

    6. Ετσι πρεπει να ειναι ενας πρωθυπουργός….απλος προσιτός και κοντα στον λαό!!!
      Μπραβο ΑΛΕΞΗ!!!!
      ΥΓ
      Ανεβάστε και ενα άρθρο που μπήκαμε παλι στις αγορές λόγω ΣΥΡΙΖΑ !!!

    7. ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ EUROBANK ΦΑΝΕΛΑ. ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ

    8. ΕΝΑ ΣΤΙΛΙΑΡΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ

    9. Με σένα γελάει όλη η Ελλάδα και με το γελοίο άρθρο σου piks laks. Επειδή φόρεσε τη φανέλα της ομάδας γελάει η Ελλάδα ? Βρες κάτι πιο σοβαρό να πεις, αλλιώς αν δεν έχεις κάτι να πεις, καλύτερα να σιωπάς…

    10. Σοβαρότητα μηδέν. Ένας πρωθυπουργός πρέπει να είναι σοβαρός για να έχει κύρος. Εδώ τι να πει κανείς σηκώνει τα χέρια ψηλά η επιστήμη.

    11. Καλα λετε εσεις αυτοι οι αθλητες που πηγαν στο εθνοκαπηλο προδοτη γιατι πηγαν να μας εξηγησουν
      τιμανε ποια χωρα ετσι να μας εξηγησουν το Ισλαμαπαντ του Τσιπρα ειπαμε ειναι ακοματιστα τα παιδια…ρε γαμ…ολοι ραγιαδες ακοματιστοι τελικα ειναι..αν ειχανε τσιπα πατριωτισμου θα αρνιοντουσανδημοσιως να πανε στο Πρωθυπουργο και τοτε θα μας εκαναν εθνικα περηφανους…να το βαλουν στο
      κ…ο τους το Κυπελο το πηραν για παρτη τους οχι για την Ελλαδα παντως ..και το εδειξαν
      με το ραγιαδισμο τους προς την κυβερνηση των μποσελβικων φασιστων ισλαμολαγνων
      και διωκτων των Χριστιανων στην Ελλαδα…
      Ο ραγιαδισμος εχει γινει και εθνικο σπορ στο Ελλαδισταν…ποιος θα παρε κυπελα
      να παει να παρει τιμες απο τους εθνοπροδοτες φονεις του Ελληνικου λαου.
      τσιπα ντροπη μεσα τους..

      1. Ευγε συνΕλλην .
        Οι εντολες που εχει ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ το κοπροσκυλο ειναι να διαλυσουν την Ελλαδα και οι ραγιαδες οπως λες πηγαν στον αλητη να τιμησουν το ισλαμαπαντ οπως λες και οχι την Ελλαδα μας .

    Comments are closed.