ΤΩΡΑ! ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    55-1-750x430

    Με το που ορκίστηκε καγκελάριος η Μέρκελ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με ποιον άλλο; Με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν! Όπως μετέδωσε στον ΣΚΑΙ , ο Μανώλης Κωστίδης το βασικό θέμα συζήτησης ήταν το προσφυγικό, το οποίο ο Ερντογάν αξιοποιεί στο έπακρο. Και για οικονομικούς και για πολιτικούς-διπλωματικούς λόγους.

    Η επικοινωνία Μέρκελ-Ερντογάν γίνεται λίγες ώρες πριν από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εφετών στην Αθήνα, το οποίο θα εξετάσει το τρίτο αίτημα της Τουρκίας για έκδοση των 8 στρατιωτικών της που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα.

    Η Τουρκία υποστηρίζει ότι έχει δώσει νέα στοιχεία στις ελληνικές αρχές κι ένα απ΄ αυτά …συμπτωματικά το έδωσε στη δημοσιότητα χθες μέσω του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων του Anadolu. Πρόκειται για το βίντεο που δείχνει τρεις από του 8 στρατιωτικούς να μπαινοβγαίνουν σε μια στρατιωτική βάση. Κατά τους Τούρκους είναι η στιγμή που προετοιμάζονται για να πετάξουν για Ελλάδα. Υποστηρίζουν επίσης ότι οι πτήσεις που έκαναν δεν αφορούσαν σε μεταφορά τραυματιών, αλλά μετέφεραν στρατιωτικό προσωπικό για επιχειρήσεις που είχαν να κάνουν με το πραξικόπημα. Όλα αυτά τα υποστηρίζουν οι Τούρκοι για να υποστηρίξουν το οπτικό υλικό που έδωσαν στη δημοσιότητα.

    Είναι προφανές ότι το καθεστώς Ερντογάν έβαλε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης τους 8 και θα χρησιμοποιήσει ως “διαπραγματευτικό χαρτί” τους δύο στρατιωτικούς μας που βρίσκονται φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη. Η σημερινή απόφαση του Συμβουλίου Εφετών θα οδηγήσει τις εξελίξεις. Η λογική λέει ότι οι 8 δεν θα εκδοθούν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. MERKEL apogone toU HITLER . STHN FOTIA PREPEI NA SE RIKSOYME. KAI ESENA ENTORGAN SATANA . O ANTIXRISTOS O IDIOS EISAI!

    2. Είναι οι Τούρκοι αυτοί που ήταν πάντα. Αλλά φίλε μου οι βρωμοΓερμαναράδες δεν παλεύονται!!!!! Μια ζωή φασιστικά καθίκια του κερατά! Μια ζωή και δεν αλλάζει! Καλά έλεγε ο Τσώρτσιλ οτι η Γερμανία θέλει κάθε 50 χρόνια βομβαρδισμό! Ήξερε τι έλεγε.

    3. Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΛΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ…..ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ. ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ………
      ΑΥΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ..ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ…….ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ……ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ…..ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ

    4. Ας ξεστραβωθουν τα πουλημενα τομαρια Σαμαροβενιζελοτσιπρες που εστησαν κωλο στην φωκια και αυτη τους πουλαει με την πρωτη
      Ρε τσογλανοι της πλατειας συνταγματος .,.,.,.,
      Διαλυμενο κρατος ,χωρις νομισμα , χωρις εθνικη υποσταση ,με πουλημενους πολιτικους ,και εξαθλιωμενους πολιτες πως θα σηκωσει αναστημα ?

    5. Πάντως στο βιντεο με ρους στρατιωτικούς, τους βλεπουμε να περπατάνε με την ησυχία τοθς, χωρις να βιάζονται. Οταν προσπαθείς να ξεφύγεις απο μια κατασταση η κάποιους ανθρωπους, δεν περπατάς με το πάσο σου, αλλα τρέχεις και δεν φθάνεις, που λενε. Αυτοι προχωρούσαν σαν να μην ειχαν καμια έγνοια στον κοσμο. Τελείως αφύσικο πράγμα. Αρα…..ειναι αληθινό το βιντεο η μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;;; Οπως και νάχει ομως, εμας μας ενδιαφέρει τα δικα μας παιδια, να γυριςουν πίσω στην Ελλαδα. Οι Τούρκοι ας τα βρουμε μεταξύ τους. Ετςι δεν λενε και καποιοι αλλοι σε εμας;; Βρείτε τα μεταξύ σας.

    Comments are closed.