ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 4,4 ΡΙΧΤΕΡ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ! ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ – ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

    Κοινοποίηση:
    athina

    Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας) ταρακούνησε λίγο πριν τις 10:25 την περιοχή της Αττικής. Αρχικά το Γεωδυναμικό έδωσε 4,2 Ρίχτερ το μέγεθος. Σχεδόν μισή ώρα αργότερα προέβη σε διόρθωση, δίνοντας 4,4 Ρίχτερ το σεισμό στην Αττική.

    Ο σεισμός έγινε αισθητός ιδιαίτερα σε όλες τις περιοχές, ενώ η διάρκειά του ήταν πάνω από 6 δευτερόλεπτα.

    Προηγούμενη ενημέρωση:

    Ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε την Αθήνα

    Το επίκεντρο εντοπίστηκε στα 2 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Σταμάτας, στην περιοχή της Αττικής – Το Ευρωμεσογειακό δίνει το σεισμό 4,5 Ρίχτερ

    Ισχυρή σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (σύμφωνα με το Γεωδυναμικό της Αθήνας) ταρακούνησε λίγο πριν τις 10:25 την περιοχή της Αττικής.

    Ο σεισμός έγινε αισθητός ιδιαίτερα σε όλες τις περιοχές, ενώ η διάρκειά του ήταν πάνω από 6 δευτερόλεπτα.

    Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο έδωσε το σεισμό στους 4,5 βαθμούς Ρίχτερ.
    Το επίκεντρο εντοπίστηκε στα 2 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Σταμάτας, στην περιοχή της Αττικής.

    Το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα 5 χιλιόμετρα.

    Ο σεισμός που «ταρακούνησε» την Αθήνα

    Η σεισμική δόνηση ήταν πραγματικά ισχυρότατη. Το μικρό σχετικά εστιακό βάθος (σ.σ. 5 χιλιόμετρα) βοήθησε στο να γίνει ιδιαίτερα αισθητός ο σεισμός σε δεκάδες περιοχές της πρωτεύουσας. σεισμός

    Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό, που δίνει το μέγεθος του σεισμού στα 4,2 Ρίχτερ (σ.σ. 4,5 Ρίχτερ τον «δίνει» το Ευρωμεσογειακόακολούθησαν μετασεισμοί, μεγέθους 2,6 και 2,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

    Δείτε τις εικόνες με την απεικόνιση των μετασεισμών  

    Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για τυχόν τραυματισμούς ή υλικές ζημιές.

    Σύμφωνα με τον σεισμολόγο, Γ. Χουλιάρα, προέρχεται από τον ίδιο εστιακό χώρο που έδωσε το σεισμικό σμήνος στις 9 του μηνός όπου σε 10 ώρες σημειώθηκαν 18 σεισμικές δονήσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. μην στεναχωριεστε θα ερθει κ ο μεγαλος χειροτερος της Παρνηθας
      Οταν ισοπεδωθουν ολα με θυματα κ γινει η Οικουμενικη τοτε θα εμφανισουν τον Αντιχριστο, να σωσει δηθεν οσους επιζησουν
      Παρτε κι ενα λουκανικο να σας μυριζει ο Αντιχριστος ,εαν ειστε κατω απο τα συντριμια του σπιτιου

    2. Δεν ξέρω για σας βρε παιδιά,αλλά εγώ τον ένιωσα τον σεισμό πολύ έντονα,κατουρήθηκα στην κυριολεξία πάνω μου από τον φόβο μου!

      1. Σε αλλο ποστ λες οτι χεστηκες πανω σου απο τα γέλια,τωρα λες οτι κατουρήθηκες πανω σου απο τον φόβο!! Τι σόι γυναικα εισαι εσυ που χρησιμοποιείς τέτοιο σιχαμερό λεξιλόγιο?

    3. 2018 η χρονια των μεγαλων εξελιξεων….αυτα που οι πατερες της Εκκλησιας μας αφησαν παρακαταθηκη για το τι θα συμβει στην Ελλαδα θα ερθουν αφου συμβουν καποια γεγονοτα κομβικα και σημειολογικα που θα αφυπνισουν πολλους Ελληνες που γυρισαν την πλατη τους στην πιστη και στην πατριδα και θα τους επαναφερουν πισω στα ιδανικα στις αξιες και τις παραδοσεις τους….Γεροντας Παισιος: ‘…θα γινουν οταν πεσουν δυο Πασχαλιες μαζι’ φετος με το παλαιο ημερολογιο το Μεγαλο Σαββατο πεφτει 25η Μαρτιου (Ευαγγελισμος της Θεοτοκου), θα εχουμε Οικουμενικη (βλεπετε καμια διαφορα αναμεσα στα κοματα του συστηματος;) με το θεμα των Σκοπιων επεσαν και οι τελευταιες μασκες, τι αλλο θελει ο Ελληνας για να καταλαβει πως ολοι ειναι προδοτες; μεχρι τον Ιουνιο να δειτε που και λογω του Σκοπιανου δεν θα τολμησουν ουτε δημοψηφισμα ουτε εκλογες γιατι θα τους μαυρισει ο λαος, θα κανουν οικουμενικη μεσα απο αυτη τη βουλη και θα θελουν να κυβερνησουν ετσι,,,,η οικουμενικη θα ειναι και η τελευταια κυβερνηση του συγχρονου ελληνικου κρατους, ο κοσμος ομως θα βραζει και θα φτασει στα ορια του, θα τους παρει ολους με τις πετρες οπως πολυ εμφατικα γραφει ο Γεροντας Παισιος, θα υπαρξει ακυβερνησια….εκει θα βρουν προσφορο εδαφος οι Τουρκοι και θα βρουν ευκαιρια να εισβαλλουν σε ελληνικο εδαφος (νησι)..πριν συμβει αυτο θα γινει και ενας παρα πολυ μεγαλος σεισμος σημαδι για τα επερχομενα (ολοι αυτοι οι προσεισμοι που ξεκινησαν με το νεο ετος ειναι προαγγελοι του μεγαλου σεισμου)…οι Τουρκοι θα μπορεσουν εναντι και της αδρανειας, της ακυβερνησιας και του χαμηλου φρονηματος των Ελληνων οπως μας εχουν κανει να καταλαβουν ελληνικο νησι…οχι για πολυ…3 μηνες θα κρατησει και θα ειναι καλοκαιρι….και τα Σκοπια ο σεβασμιος γεροντας ειπε πως θα διαλυθουν….εμεις το μονο που εχουμε να κανουμε να εχουμε στην ψυχη μας πιστη στο Θεο και στις αξιες μας και θα βγουμε πιο δυνατοι….

    4. ουε και αλίμονο, εαν αυτός ο σεισμός, ”ενεργοποιήσει” το ρήγμα της Πάρνηθας.

    5. Ένα μήνα έκανε σεισμούς πέρσι στα Γιάννενα και δεν ασχολούνταν κανείς και είχε κάνει και 5,5 Ρίχτερ…μόνο η πρωτεύουσα σας νοιάζει…ουστ!!!

    6. Πωπω ρε παιδιά πώς την παλέψατε με 4 ρίχτερ… Να βγάλουμε έκτακτο στο Mega.

      1. Το mega είναι στην κάσα πλέον. Πες για τον αντικειμενικότατο σκάι.

    7. Πάλι καλά που δεν γράψατε ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό!!!

    8. ηταν επιθεση απο ερπετοειδης της Σιων με το συστημα HAARP

    9. ειχε βουη γι αυτο τρομαξαμε….ας μεινει εδω!
      καλο βραδυ!!

    10. Βουβη ξεβουβη εμενια με πηγε να βελουτε την ωρα του υπνιου

    11. Σιγά ρε παιδιά….και ύστερα μας λέτε να πάρουμε τα πανω μας σαν λαός,ενώ μας βάζετε στο τριπάκι να ΧΕΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ..”ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ”!!!ΕΛΕΟΣ!!!

      Οι Ιάπωνες αυτό το έχουν για δόνηση στο τηλέφωνο..(κλεμμένη η ατάκα από φίλο)

    12. Δεν ειχε μεγαλη διαρκεια μη τρελαθουμε κιολας…με το που ξεκινησε σχεδον σταματησε…ευτυχως δηλαδη! Αλλα ηταν αποτομος και ηρθε με βοη

    13. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΡΙΧΤΕΡ. ΝΕΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

    14. είναι μερος της εβραϊκης συνωμοσιας

      1. Nαι ρε πσιλε,φερνει αντιρησεις το τσιπρα στο ονομα και τα αμερικλανακια τον απειλησαν και του ειπαν παρε μια προθερμανση αν δεν συμφωνησεις,δακτυλος σιωνιστων ειναι.

    15. Σιγα το μεγαλο ρε φιλο,ενα 4,2 ηταν.

      1. 4,5 ηταν αλλα εχει σημασια και το εστιακο βαθος

        1. ποια η διαφορά? 4,2 ή 4,5. Αφού γ@μιώντας μας πάει έτσι κι αλλιώς χαχαχαχα

    Comments are closed.